אהלן אהלן אני חדשה

לא זוכר

אני חושב שהאזנתי לו שוב כשכתבתי את הביקורת עליו לפני פחות משנה. אני לא נוהג לשנות את דעתי על אלבומים בדרך כלל, כי עד שאני מגבש את דעתי לוקח די הרבה זמן. אגב, בדקתי גם כמה ביקורות ברשת (עניין של הרגל), ומוטיב ה"לא כל השירים מדהימים" חוזר על עצמו לגבי האלבום הזה. מה שאי אפשר לומר על 'סלינג', שהוא פשוט פנינה מושלמת מההתחלה ועד הסוף.

חופשה באירופה רק $1200

משום מה, וזה מאוד ידוע, נהיה איזשהו סטנדרט של קלישאות בכתיבה על רוק מתקדם ברשת. בגלל זה אני אף פעם לא לוקח את זה כדוגמה למשהו. הערך של התוכן של ביקורות רוק מתקדם ברשת (באופן כללי, כמובן, ישנם יוצאי דופן) הדרדר בשלב מסוים לזה של כוכבניות פורנו חובבניות מאוד מסוימות, שמופיעות שוב ושוב בכל חור עד שכבר אין לזה טעם. אם משהו אחר קורה בפורומים של הרוק המתקדם, אז זה לא יוצא מספיק החוצה. אתרי ביקורות עדיין מלאים במגוון ביטויים קלישאתיים שמסרבים להיעלם. אבל לא חשוב, זה לא מציק לי עד כדי כך שאציק לך כדי שתציק לי שוב. לי דוקא יצא לשנות את דעתי לגבי דברים שהיתה לי דעה נוקשה לגביהם במשך שנים רבות, וזה מרגיש כמו תהליך מאוד בריא רוב הזמן.

מההתחלה ועד הסוף?

I know what I like הוא שיר די סתמי, אם כי כיפי, אבל הוא בכלל לא פרוג, וכנ"ל More Fool Me, שלמיטב זכרוני מרבית מחברי הפורום הודו שהם פשוט מדלגים עליו. בלי שני השירים האלה, הוא באמת פנינה מושלמת מההתחלה ועד הסוף, ואני עדיין בדעה שדווקא בNursery Cryme אין אף נפילה אחת. בעצם... אני לא מתחייב על זה כרגע, קודם אני אבדוק שוב לראות אם זה עדיין שם.

אתה ממש לא מפוקס

דיברנו על פוקסטרוט. תגיד, שיר, הכל בסדר שם? אתה ממש לא מרוכז בזמן האחרון.

אנחנו מדברים על ג'נסיס

אתה אמרת שSelling England מושלם, ושפוקסטרוט לא. אני אומר שNursery Cryme מושלם יותר מSelling. אין כאן שום בלבול, פשוט מורכבות.

אהה....

אוקיי, נגיד שזו מורכבות. תגיד, אתה לא חושב שזה נחמד להתאשפז במוסד לאנשים מורכבים?

giba70

New member
בטח שיש נפילה ב-Nursery Crime

הנפילה של Harold the Barrel
אבל אני הולך יותר עם Selling, למרות השפל של More Fool Me, השיאים של האלבום הזה יותר גבוהים לדעתי. השני אצלי זה Lamb, גם בגלל הסיפור המתמשך וגם בגלל עושר הקטעים המגוונים.

giba70

New member
שלום../images/Emo24.gif גם אני חדש כאן

אני כותב קצת גם בפורום אגדות רוק. אני לא מכיר את כל הלהקות שמדובר בהן כאן או באתר המושקא של אורי. תשוטטי לך בקישורים שהוא נתן לך ותקראי המלצות שנותנים לך כאן, אני יכול להמליץ על אלה... וכמובן שהסגנון שונה מאוד בכל להקה ולעתים גם בין אלבומים של אותה להקה:
Genesis להתחלה: Selling England by the Pound להמשך: Foxtrot The Lamb Lies Down on Braodway
Pink Floyd להתחלה: Dark Side of the Moon Wish You Were Here להמשך: Atom Heart Mother
King Crimson להתחלה: In the Court of the Crimson King להמשך: Lizard, Island Larks Tungues in Aspic Starless and Bible Black Red
Van Der Graaf Generator כאן אין לי אלבום מומלץ להתחיל איתו, כולם באותה רמת "התקדמות" Pawn Hearts The Least We Can Do is Wave to Each Other Godbluff
Yes להתחלה: Fragile להמשך: Close to the Edge Relayer The Yes Album עוד כמה אלבומים לטעמי: Shamal של להקת Gong Third של Soft Machine The Low Spark of High Heeled Boys וגם Jhon Barleycorn Must Die של Traffic
אה ויש גם את Frank Zappa שנזכרתי בו לפתע: כמה להתחלה: Hot Rats Apostrophe Overnite Sensation One Size Fits All

RamiSun

New member
רשימה לעניין

ואני מצרף את המלצתי לכל הנ"ל בתור התחלה

אז שימו לב לדיסקים שקניתי-

king crimson-The court of the crimson king king crimsom-lizard jethro tull-Thick as a brick אני מקווה שזה התחלה מוצלחת! תודה על הטיפים של כולם אגב!

למעלה