עם האצבע על כל המיתרים איזה הסבר נכה..בעע
S shilgiah New member 9/5/07 #53 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ זה לא נקרא גשר?../images/Emo12.gif
ש שלומיתת New member 9/5/07 #55 ../images/Emo12.gif לא,לא משתמשים רק באמצע הזאת.. גשר זה רק אצבע אחת,לא? אין לי מושג
O o r t a l i t New member 9/5/07 #56 אפשר... ברה זה עלאק-מקצועי, פשוט [[אחח Fm וכל חצי טון למעלה זה כיף :]]
S shilgiah New member 9/5/07 #32 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם F היה לא נחמד בהתחלה... אבל הוא כמו C והתרגלית אליו (בערך.. ) אבל G?! אצבע אחת הכי למעלה והזרת המסכנה הכי למטה... זה נורא כואב.. בעצם, אני בכלל לא מגיעה חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם F היה לא נחמד בהתחלה... אבל הוא כמו C והתרגלית אליו (בערך.. ) אבל G?! אצבע אחת הכי למעלה והזרת המסכנה הכי למטה... זה נורא כואב.. בעצם, אני בכלל לא מגיעה חחח
S shilgiah New member 9/5/07 #44 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה ז"א F קל!?../images/Emo12.gif יש יותר קשה?? זה לא כמו C אבל להוריד את האצבעות למיתר שמתחת? אממ אני לא יודעת להסביר אבל בערך..חח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה ז"א F קל!?../images/Emo12.gif יש יותר קשה?? זה לא כמו C אבל להוריד את האצבעות למיתר שמתחת? אממ אני לא יודעת להסביר אבל בערך..חח
S shilgiah New member 9/5/07 #57 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני למדתי ביסודי..../images/Emo3.gif כיתה ו' וז' ואז עזבתי כי המורה עיצבנה אותי..חח אבל אני לפעמים מנגנת.. או מנסה למצוא תווים.. זה כיף!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני למדתי ביסודי..../images/Emo3.gif כיתה ו' וז' ואז עזבתי כי המורה עיצבנה אותי..חח אבל אני לפעמים מנגנת.. או מנסה למצוא תווים.. זה כיף!!
S shilgiah New member 9/5/07 #47 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאורגנית זה קל יחסית.. אני לא יודעת איך להזיז גם את יד שמאל חחחח זה מסובך מידי.. אקורדים זה נייס אבל ממש תווים ביד שמאל??
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאורגנית זה קל יחסית.. אני לא יודעת איך להזיז גם את יד שמאל חחחח זה מסובך מידי.. אקורדים זה נייס אבל ממש תווים ביד שמאל??
S shilgiah New member 9/5/07 #54 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזהו! חיפשתי ת'מילה..חחח דווקא כשאני צריכה אותן הן נעלמות!!