אהה האאא... אז יש לך מעט תווים... תביאי לי קצת:)
S shilgiah New member 9/5/07 #20 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני יודעת על אורגנית.. נחשב?? חחח וגם אני ניסיתי גיטרה.. הלכו לי האצבעות!! אקורד G הרג אותן!! אבל אני ממש רוצה ללמוד..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני יודעת על אורגנית.. נחשב?? חחח וגם אני ניסיתי גיטרה.. הלכו לי האצבעות!! אקורד G הרג אותן!! אבל אני ממש רוצה ללמוד..
ש שלומיתת New member 9/5/07 #26 הממ למי אכפת האצבעות?! העיקר גיטרה! ואצלי זה כואב רק כשאני מנגנת כמה שעות רצוף..
S shilgiah New member 9/5/07 #34 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכשלא מגיעים!!../images/Emo10.gif היד שלי קטנה מידי וגם "עדינה" מידי אז אני לא מצליחה להגיע וללחוץ כמו שצריך חח מבאס..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכשלא מגיעים!!../images/Emo10.gif היד שלי קטנה מידי וגם "עדינה" מידי אז אני לא מצליחה להגיע וללחוץ כמו שצריך חח מבאס..
S shilgiah New member 9/5/07 #41 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif*אורגנית** חחחח../images/Emo3.gif זה אומר שאני לא יכולה..??
ש שלומיתת New member 9/5/07 #42 את יכולה..רק לעבוד על זה קצת.. תאמיני לי שראיתי אנשים עם ידיים פיציות שמצליחים לנגן.. זה קצת יותר קשה,אבל אפשרי!
את יכולה..רק לעבוד על זה קצת.. תאמיני לי שראיתי אנשים עם ידיים פיציות שמצליחים לנגן.. זה קצת יותר קשה,אבל אפשרי!
S shilgiah New member 9/5/07 #33 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא..../images/Emo45.gif אבל G הכי הרבה!! טוב, אני יודעת רק 6 לבנתיים חח אז מבניהם G הכי קשה לי..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא..../images/Emo45.gif אבל G הכי הרבה!! טוב, אני יודעת רק 6 לבנתיים חח אז מבניהם G הכי קשה לי..
ס סינטטית New member 9/5/07 #28 F אקורד מאוד קשה אני לא הצלחתי לעשות אותו אף פעם... אני חושבת שהיד שלי קטנה מידי..חח
ש שלומיתת New member 9/5/07 #36 אורצ' לבתאל יש יד פיצית והיא הצליחה..זה עניין של תרגול והוא קשה רק בהתחלה..הצלילים לא יוצאים טוב כי המיתרים חסומים.. קשה ללחוץ מספיק קשה בהתחלה אבל אח"כ זה כבר הולך חלק..
אורצ' לבתאל יש יד פיצית והיא הצליחה..זה עניין של תרגול והוא קשה רק בהתחלה..הצלילים לא יוצאים טוב כי המיתרים חסומים.. קשה ללחוץ מספיק קשה בהתחלה אבל אח"כ זה כבר הולך חלק..
O o r t a l i t New member 9/5/07 #39 חחח זה לגמרי תרגול, פעם כאב ולא הצלחתי לחסום, עכשיו אני מתה על ברה, פחות אוהבת את האקורדים ה'רגילים' XD קצת כואב כשמנגנים יותר משעה ברצף, אבל חיים [במיוחד כשביד השניה מפרט של בנווווּ ].
חחח זה לגמרי תרגול, פעם כאב ולא הצלחתי לחסום, עכשיו אני מתה על ברה, פחות אוהבת את האקורדים ה'רגילים' XD קצת כואב כשמנגנים יותר משעה ברצף, אבל חיים [במיוחד כשביד השניה מפרט של בנווווּ ].