Small talk
New member
"פיות להם, שידברו..."
שעת ההתחלה:23:42 שם:איילת תאריך לידה:4.9.90 מזל: בתולה מין: נקבה גובה:1.80 צבע עיניים: כחול ירוק מידת נעליים: 41 מיקום:? איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: בערבית ביצפר: הרצוג מאוהב/ת?:לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וגופיה סקס לפני החתונה?:בשמחה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?:לא שותה?:כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: חום סגול ירוק חיות אהובות: אין מי החברים הכי טובים שלך?: אין הכית מישהו?:כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא מישהו נתן לך סטירה?: אני מניחה שכן באינטרנט הרבה?:הרבה יותר מידי ביישן?: לפעמיים מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?:לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמיים יותר מידי ולפעמיים בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?: לא יודעת אוהב לרקוד?: לבד היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא יודעת אתה מפונק?:קצת שתייה מועדפת?:דיאט קולה שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא יודעת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי? לא: מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות, גם בחורף פירסינגים?:בפופיק קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: רק שאני מצלמת אתה שזופה?: לא ממש מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?: רוב הסיכווים שכן, לא זוכרת שום דבר ספציפי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:4 תחתונים?:כן מסתדר עם אמאבא?: עם אמא מסתדר עם האחים?: עם אחת קבוע, השניים האחרים זה משתנה. איך אתה מוציא כעס?: מתקלחת, יוצאת להליכה הכי טוב. ברחת פעם מהבית?כן חולמ בהקיץ?:כן (לדוגמא לפעמיים אני מדמיינת שמישהו אצלי [מישהו שאני רוצה שיבוא] ואני הולכת לקחת לעצמי ארטיק או משהו ואני מציעה למי שאני חולמת שאצלי רק אז אני תופסת את עצמי מוציאה שני ארטיקים מהפריזר, אבל הגיוני שרק לי זה קורה). מה היית רוצה?: ? מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות, נרקיסים. איך נראית האקס/ית שלך?: דמיונית אתה חצוף?: תלוי למי קיץ או חורף?: :-? אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?:עם עגיל מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כוסית על
(אם כבר שאלתם). תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה, למרות שמישהו שקטן ממני שכבתית קשה לי להאמין. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, בדרך כלל עד שאני מוצאת את הפלאפון מתנתקת השיחה ואז ישר אני מתקשרת וזה לא מוציא אותי מגניבה יותר מידי. שחית פעם בעירום?:לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הבטן או האף! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו, תמיד יש לי צחוק דבילי שאני מתנתקת שיחות, אני חייבת להיפטר ממנו. רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן, ביום הראשון הייתי על סף הקאה אבל לא. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונידיות שליטה! אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: דווקא עכשיו כן כי רזיתי לאחרונה אז אם זה צמוד אז מחמיאים לי, אבל בדר"כ אני מעדיפה גופיות שממש משוחררות בטן אן מחשוף נדיב מחשוף?: עניתי בשאלה הקודמת החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?:צהוב דהוי איזה מראה יש לחדר שלך?: כרגע נקי, עשיתי היום נקיון יסודי סידרתי הכל ,זרקתי 4 שקויות מלאות בבדים שאני לא אשתמש בהם אף פעם) שאבתי את השטיח ואת כל האזורים שאני אף פעם לא מגיעה אליהם ועשיתי ספונג'ה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון ושרשרת, הורדתי את כל הטבעות היום שעשיתי ספונג'ה. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר, מתלהבת מעט מהעבודה מחר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן, הייתי אמורה ללכת היום אבל בסוף החלטנו לוותר. עם מה אתה ישן?: שמיכת פוך עכשיו האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: יונדאי אלנטרה (אני חושבת) של המורה נהיגה, אבל ברגע שיהיה לי רשיון אז במיצובישי ספייסוואגן של ההורים. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בפולין ביום הראשון שהיה לי קשה (מהמרחק לא בגלל משהו שראינו) נחשב? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? מילאתי את המדיח,פיניתי אותו אח"כ סדר מטורף של החדר שתואר למעלה,צרבתי את הסרט של משפחת סימפסון ראיתי אותו (פעם שנייה כבר, ראיתי אותו כבר בקולנוע) לוויתי מאחותי 25 שקל שלא הייתי צריכה בסוף. עוד קצת עלי: לא יודעת אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת את השעון המעורר כמו שלא תאמינו מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על כל מיני דברים את מי היית לוקח לאי בודד? בחור אם היית חייה איזה חייה היית? ג'ירפה איזה שפות אתה מדבר?עיברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגיש לדיגדוגים?לא ממש מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שאחותי נכבתה ביידים. מה היום הכי טוב בחיים שלך?לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא היה כבר השאלה הזו? ממה אתה הכי פוחד? להיות לא מאושרת המקום האהוב לחופשה?שוויץ טעם גלידה אהוב?שוקולד עם שוקולדצ'יפס ממתק אהוב? במבה!!! מכונית? יונדאי אלנטרה חג? פסח וראש השנה תוכנית אהובה בטלויזיה? המשרד מילה אהובה? X האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: בכיתה ה' מישהי/ו בגדה בך? במובן הרומנטי לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן, גם כשלא התחשק לי היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?כן נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? רק ביום שני ראיתי את שיי משיי ודרור עם הבן שלו בחנות פיות בדיזינגוף סנטר. עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? בערך מה השעה?00:03 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?4
שעת ההתחלה:23:42 שם:איילת תאריך לידה:4.9.90 מזל: בתולה מין: נקבה גובה:1.80 צבע עיניים: כחול ירוק מידת נעליים: 41 מיקום:? איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: בערבית ביצפר: הרצוג מאוהב/ת?:לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וגופיה סקס לפני החתונה?:בשמחה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?:לא שותה?:כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: חום סגול ירוק חיות אהובות: אין מי החברים הכי טובים שלך?: אין הכית מישהו?:כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא מישהו נתן לך סטירה?: אני מניחה שכן באינטרנט הרבה?:הרבה יותר מידי ביישן?: לפעמיים מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?:לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמיים יותר מידי ולפעמיים בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?: לא יודעת אוהב לרקוד?: לבד היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא יודעת אתה מפונק?:קצת שתייה מועדפת?:דיאט קולה שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא יודעת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי? לא: מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות, גם בחורף פירסינגים?:בפופיק קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: רק שאני מצלמת אתה שזופה?: לא ממש מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?: רוב הסיכווים שכן, לא זוכרת שום דבר ספציפי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:4 תחתונים?:כן מסתדר עם אמאבא?: עם אמא מסתדר עם האחים?: עם אחת קבוע, השניים האחרים זה משתנה. איך אתה מוציא כעס?: מתקלחת, יוצאת להליכה הכי טוב. ברחת פעם מהבית?כן חולמ בהקיץ?:כן (לדוגמא לפעמיים אני מדמיינת שמישהו אצלי [מישהו שאני רוצה שיבוא] ואני הולכת לקחת לעצמי ארטיק או משהו ואני מציעה למי שאני חולמת שאצלי רק אז אני תופסת את עצמי מוציאה שני ארטיקים מהפריזר, אבל הגיוני שרק לי זה קורה). מה היית רוצה?: ? מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות, נרקיסים. איך נראית האקס/ית שלך?: דמיונית אתה חצוף?: תלוי למי קיץ או חורף?: :-? אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?:עם עגיל מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כוסית על