אהלןן

moruush

New member
../images/Emo90.gifרצית לעוף רצית כבר הלאה.."

שעת ההתחלה:02:16 שם: מור תאריך לידה: 28.7 מזל:אריה מין:נקבה גובה:1.65 צבע עיניים:ירוק - חום מידת נעליים:39 מיקום:ישוב בשרון איפה נולדת:בלינסון נכשלת במקצוע:
ביצפר:רבין מאוהב/ת?:
סתם דלוקה חבר/חברה:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיג'אמה סקס לפני החתונה?:כן התאהבת פעם במורה?:לא, אבל המורה להיפהופ בהחלט שווה
מעשנת?:X|| שותה?:
רק בבית עם האחים. מפלרטט/ת?:
צבע אהוב:ורוד, תכלת, ירוק. חיות אהובות:ארנבים
וכלבים שאני מכירה חחח או כלבים קטנים מי החברים הכי טובים שלך?:יש לי 2
הכית מישהו?:חברה - ובצחוק כמובן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברה מישהו נתן לך סטירה?:ידיד,בצחוק. וקיבל בחזרה
הרבה באינטרנט הרבה?:שיוצא ביישן?:כן מתקלח?:כן שונא ביצפר?:לא יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לפעמים יותר מידי :\ ואז יש זבאנג? שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:כן
היית בחו"ל?:
סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:כן שתייה מועדפת?:דיאט קולה
ומים כמובן שותה מים?:
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?:
אתה מודל לחיקוי?:
של ילדות קטנות בביה"ס למחול ><, לפני כל הופעה הן דואגות להזכיר לי שהן יהיו גדולות הן רוצות להיות כמוני
מה אתה לובש הכי הרבה?:הזמן האחרון שורטים פירסינגים?:3 לובים, עוד כמה שנים פופיק קעקועים?:NOT YET אוהב להצטלם?:כן חחח רק אבל שאני לא פוטוגנית אתה שזופה?:לעיתים רחקות מתעצבן בקלות?:תלוי ממה..יש דברים שמאוד ויש דברים שלא. התחלת שמועה על מישהו?:לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:2 אחים תחתונים?:לה, אני בעד חופשיות
חח ברור מסתדר עם אמאבא?:כןמסתדר עם האחים?:כן, חולה עליהם
איך אתה מוציא כעס?:הוו. המון דרכים מה הפרחים המועדפים עליך?:נרקיסים חח איך נראית האקס/ית שלך?:גבוהה, שזוף. אתה חצוף?:לפעמיים קיץ או חורף?:חורף. איך הפופיק שלך?:חאמוד!! פעם הוא היה כפתור מתי שהייתי קטנה, ואנשים היו לוחצים עליו והייתי צוחקת חחח מה מספר המזל שלך?:3 איך השיער שלך נראה עכשיו?:בקוקו תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:תפתחו במילון הגדרת שימפנזה - זה אני :) תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כןכן היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:כמה שיוצא, לא תמיד בכוונה, אלב מינימום 2 שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא
בוכה הרבה?:כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:שום חלק במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:תלוי למי מחשוף?:במידה החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד בייבי איזה מראה יש לחדר שלך?:ורוד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:כלום =0 איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה עם מה אתה ישן?:פיג'אמה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן :| אתה ילדה של אבא או אמא?:אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ב18.9, היה יומלדת לסבתא.
וכל היום לא הפסקתי לחשוב עלייה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:כן מה עשית היום?הייתי בת"א (שנקין, כרמל, נחלת בנימין..),אכלתי צהריים במסעדה ערבית, הייתי בסרט בערב עם חברותת אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?נעים לישון או לקום?לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חושבת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מה שיוצא :] בדר"כ מריצה את הלו" של מחרת איזה שפות אתה מדבר?עברית, אנגלית, ויודעת קצת צרפתית, גרמנית וספרדית
רגיש לדיגדוגים?כןכן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?17.1.2007 מה היום הכי טוב בחיים שלך?28.7.93 מה הדבר הכי חשוב לך?בריאות ממה אתה הכי פוחד?מוות המקום האהוב לחופשה?אירופה הייתה לך שיחה רצינית?היום חיבקת מישהו?היום, אחד החיבוקים הכי כייפים שהיו לי בחיים, אם לא הכי.. עם דנה
גרמת למישהו לצחוק?היום הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?היום התגעגעת למישהו?היום האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא ראית את מגדל אייפל?לא בלייב עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כמעט מה השעה?02:33 הודגש באמצעות מדגישומטיק
יאיי :) אם מישהי קראה, שתגיב ;]

זה לא שאני לא עייפה..

שעת ההתחלה: 04:59 שם:אופיר תאריך לידה: מזל:דלי מין:נ גובה:1.60 צבע עיניים:חום מידת נעליים:37-8 מיקום:מרכז איפה נולדת:ישראל נכשלת במקצוע:אה? ביצפר:תיכון מאוהב/ת?:כן :) חבר/חברה:יש אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?:שבועיים P: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:בוקסר וגופייה סקס לפני החתונה?: ברור. התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:פה ושם. בירה בעיקר מפלרטט/ת?:חח כשאני פנויה צבע אהוב: חיות אהובות:כלב ודולפין מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:מעין מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:כשמשעמם ביישן?:לא מתקלח?:מן הסתם... שונא ביצפר?:לא יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:עפ אינטואיציה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:יש מצב. תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?:מאוד היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:לא אתה מפונק?:בקטנה שתייה מועדפת?:מים וקפה שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?הע?: מה אתה לובש הכי הרבה?:בגדים פירסינגים?:יש קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:עם חברים אתה שזופה?:בקטנה, מה שנשאר מהחופש מתעצבן בקלות?:תלוי ממה. התחלת שמועה על מישהו?:פעם, בטעות יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:שתי אחיות תחתונים?:מה איתם? מסתדר עם אמאבא?:כן. מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?:ריצה ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:תלוי ממה איך הפופיק שלך?:כוסון מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?:גולגול תוכל להיות צמחוני?:הלוואי. איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:חבר שלי קטן ממני בחצי שנה P: (כמעט) תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחושב שחית פעם בעירום?:עוד לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?:כבר לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אבוי. חמסהשוםבצל. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי?נה מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שניםם במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא. כדי שיראו לי את הגוף אני לא אלבש חולצה. מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?:לא מה הצבע תחתונים שלך?:חום עם נקודות לבנות, למה? איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמידים ברגליים ועגילים ברחבי הגוף. איך אתה מרגיש עכשיו?:אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:חודש+- עם מה אתה ישן?:מיטה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן במה אתה נוהג?:אוטו אתה ילדה של אבא או אמא?:אבאמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא זכור בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:כן מה עשית היום?ישנתי, סידרתי, יצאתי לסעדה ואז לחברים עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא יודעת. קור או חום? לישון או לקום?לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת את החלון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?סוגרת את החלון את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים?ככה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה וחברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה?ים, צפון הארץ. טעם גלידה אהוב?וניל ממתק אהוב? מכונית?פיג'ו206 חג?יום העצמאות, איי גאס. תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית?מתי? חיבקת מישהו? מתי?? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אה היום? כן. התגעגעת למישהו?כן ): האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן (לגברים;) נישקת מישהו? גם נשים. כן עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה?05:11 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?10 לילה טוב.

KarenTheGoddess

New member
עוד ../images/Emo203.gif

שעת ההתחלה: 10:07
גובה: 152
מידת נעליים: 36
איפה נולדת: בי"ח של רחובות- קפלן
מאוהב/ת?: כן
חבר/חברה: כן
אם כן, שם: אריאל
כמה זמן אתם ביחד?: שנה רצוף
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר ורוד וחולצה כחולה
סקס לפני החתונה?: בטח
התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?: לא
שותה?: לפעמים
מפלרטט/ת?: לא חושבת
צבע אהוב: ירוק, סגול, טורקיז
מי החברים הכי טובים שלך?: שירה, רואי, אריאל
הכית מישהו?: כן
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אריאל
מישהו נתן לך סטירה?: אחי
באינטרנט הרבה?: כן
ביישן?: לפעמים
יש לך חיים?: לא ממש, אבל בערך
עד כמה אתה בוטח באנשים?: די בוטחת לדעתי
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שיקרתי.. העלמתי מידע
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי
תעשה צניחה חופשית?: לא
אוהב לרקוד?: לפעמים
היית בחו"ל?: כן
סילקו אותך מביצפר?: לא
השעו אותך?: לא
היית רוצה לגור במקום אחר?: זמנית
אתה מפונק?: מאוד
שתייה מועדפת?: מים
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט
יש לך פלאפון?: כן
אתה מודל לחיקוי?: האמת.. נראה לי שכן ברוב הדברים
מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים
אוהב להצטלם?: בכיף
אתה שזופה?: שחומה
מתעצבן בקלות?: תלוי במצב רוח
התחלת שמועה על מישהו?: לא, אבל גילגלתי דברים.. בין אם היו נכונים או לא
יש לך קו טלפון משלך?: לא
יש לך בריכה פרטית?: לא
אחים ואחיות?: אח ואחות
תחתונים?: יש לי
מסתדר עם אמאבא?: לרוב
מסתדר עם האחים?: כן ולא
איך אתה מוציא כעס?: אין לי מושג. נראה לי הוא נשאר בפנים
ברחת פעם מהבית? לשניה
חולם בהקיץ?: לפעמים
מה היית רוצה?: להחזיר את ההארד דיסק שלי למחשב הזה
מה הפרחים המועדפים עליך?: אוי, שושן צחור
איך נראית האקס/ית שלך?: אני אתעלם S=
אתה חצוף?: לפעמים
קיץ או חורף?: כל פעם זה משתנה
אתה נהנה להתלכך?: כןןןן
איך הפופיק שלך?: אחלה
איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק ומבולגן.. יחסית אלי.. שזה אומר שהוא לא באמת מבולגן
תוכל להיות צמחוני?: אם אני ארצה, כן
איך את נראית?: קטנה, שחומה, רזה
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא חושבת
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יכול להיות
היו לך הפרעות אכילה?: לא
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בבית? 2
שחית פעם בעירום?: לא
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אוף, שאלה קשה. שילוב
בוכה הרבה?: כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תוספתן :)
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי, מה קורה?
רומנטי? פחחח
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ממזמן
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא את הבטן, אבל כן
מחשוף?: כן
החבר הכי טוב שלך בתול?: מה זה עניינכם S=
מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד
איזה מראה יש לחדר שלך?: של אוסף חפצים לא קשורים
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. הכי טוב
איך אתה מרגיש עכשיו?: דווקא טוב
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הממ, ממזמן
עם מה אתה ישן?: טי שרט ותחתונים בדרך כלל
האם הפיצו עלייך שמועה?: נראה לי שכן
במה אתה נוהג?: סוזוקי בלנו S=
אתה ילדה של אבא או אמא?: לא ולא ו..גם וגם
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ממזמן לא הייתי בבצפר, אז ממזמן.
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בטח! פוטושופ P=
מה עשית היום? רק קמתי
אתה מאמין בגורל?: לא ממש
קור או חום? תלוי
לישון או לקום? לקום בשעה שלך
חוף או הרים? חוף הררי P=
קרמבו או שוקו? קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה טלוויזיה
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדברת עם אריאל/שולחת הודעה
את מי היית לוקח לאי בודד? ^
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפה הינדית וקצת ספרדית
בן-אדם של לילה או יום? יום
רגיש לדיגדוגים?

ShiRa1101

New member
"בואי אליי לעוד לילה לבן .."

שעת ההתחלה:11:01 שם:שירה תאריך לידה:11.1.92 מזל:גדי מין:נקבה גובה:168 צבע עיניים:חום דבש מידת נעליים:38 מיקום:המרכז איפה נולדת:בוסטון נכשלת במקצוע:-- ביצפר:תיכון מאוהב/ת?:לא חבר/חברה:לא .. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיג'מה של פו הדב [: סקס לפני החתונה?:כן התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:יין, בירה מפלרטט/ת?:לא צבע אהוב:סגול חיות אהובות:כלב מי החברים הכי טובים שלך?:ע',א',נ', ח' .. הכית מישהו?:לא חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:אמא מישהו נתן לך סטירה?:כן אבל לא מתוך אינטרס באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:ככה מתקלח?:לא ..מי מתקלח ?!
שונא ביצפר?:לא ממש יש לך חיים?:ממ כןן עד כמה אתה בוטח באנשים?:הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לעיתים רחוקות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?:לא !@ ..בעצם, אולי תמורת כסף ..:D אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?:קולה ומיץ תפוחים שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:colgate טעימה כזו ;][; יש לך פלאפון?:יס אתה מודל לחיקוי?:לא יודעת .. מה אתה לובש הכי הרבה?:גופיות לבנות פירסינגים?:אוזן קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:כן אתה שזופה?:מנסה לפחות
מתעצבן בקלות?:תלוי ברגע התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:גדולה תחתונים?:חחחחחחחח כן !! מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:די מסתדרת איך אתה מוציא כעס?:בכי ברחת פעם מהבית?לא חולם בהקיץ?:כן מה היית רוצה?:שלכמה אנשים מסוימים שאני מצפה מהם שיהיה אכפת להם ממני ידאגו לי ויאהבו אותי כמו שאני אותם ;/ מה הפרחים המועדפים עליך?:לוע הארי
איך נראית האקס/ית שלך?:כמו כלום אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:חוווורףףףף אתה נהנה להתלכך?:חח קצת ..נו מה ?!:} איך הפופיק שלך?:עגול ועמוק מה מספר המזל שלך?:11 איך השיער שלך נראה עכשיו?:חמוד תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:שנה שנתיים תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן ! היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:3 ככה שחית פעם בעירום?:לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?:ככה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אין לי מושג ..:| באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:אז יאללה אני אדבר איתך רומנטי?לא יצא לי להיות ..אבל אני חושבת שכן מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:גוף !!# מחשוף?:כן החבר הכי טוב שלך בתול?:חח כן .. מה הצבע תחתונים שלך?:לבן ופס ירוק איזה מראה יש לחדר שלך?:כתמתם שמח ומאיר ..
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת חמסה מאופלית ,צמיד עור מאילת כזה עם השם שלך איך אתה מרגיש עכשיו?:טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני חודשיים עם מה אתה ישן?:כותונת האם הפיצו עלייך שמועה?:בקטנה במה אתה נוהג?:באופניים .........[: אתה ילדה של אבא או אמא?:אף אחד ,יותר של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:אני ממש לא זוכרת .. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:יש מצב מה עשית היום?קמתי, צחצחתי שינייים וירדתי למחשב עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לקום חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מחשבות על דברים מסוימים את מי היית לוקח לאי בודד?בן דוד אם היית חייה איזה חייה היית?קנגרו איזה שפות אתה מדבר?אעברית אנגלית ערבית וספרדית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך?ריבים עם אמא או חברות מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום ה2 של המחנה מה הדבר הכי חשוב לך?למצוא אהבה וחברים לחיים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?דברים שקרו לי ממה אתה הכי פוחד?לאבד את כולם ולמצוא את עצמי לבד המקום האהוב לחופשה?חול טעם גלידה אהוב?אגוזים/קוקוס/chunky monkey ממתק אהוב?סוכרית גומי על מקל ורודה מכונית? חג?חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה?אחים ואחיות ,הישרדות מילה אהובה?שישלקת אותי
דיסק אהוב?כל דיסק של עברי לידר הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?:NEVER מישהי/ו בגדה בך?כנל נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?בטח היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא נישקת מישהו?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?כןן נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?לא מה השעה? 11:36 בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?8 וחצי

שונאת להיות חולה :[

שעת ההתחלה: 11:29 שם: רעות תאריך לידה: 17.10 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.56 צבע עיניים: ירוד דבש מידת נעליים: 35-36 מיקום: פה איפה נולדת: דרום אפריקה נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב/ת?: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר של פו הדוב וגופייה שחורה סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: לא שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: אדום חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: לא משנה הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מוריה, הילה ושון מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כשיש לי זמן אז כן. ביישן?: לפעמים מתקלח?: לפחות פעמיים ביום שונא ביצפר?: יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי, בדר"כ כן. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי תעשה צניחה חופשית?: ברור!~ אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: ברור! סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: עוד 3 חודשים עוברת דירה :]] אתה מפונק?: כן, הילדה של אבא. שתייה מועדפת?: קולה, תפוזים, נסטי שותה מים?: רק בעבודה. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: אכן כן אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות סבא. פירסינגים?: הליקס וטרגוס קעקועים?: בקרוב אולי יהיה אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כבר לא :[ מתעצבן בקלות?: כןןןןןןן התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחיות אח תחתונים?: יש לי מסתדר עם אמאבא?: בטח! מסתדר עם האחים?: כן, מאוד. איך אתה מוציא כעס?: צורחת שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: מי לא? מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: סחלב איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: DONE תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: מעולם לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: במראה לאמא, באופי לאבא בוכה הרבה?: כשאני עצבנית אז כן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול :[ במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חחח לא מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: ממש לא מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: יש לי חדר מושלם :[ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא, כואבת לי הבון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש עם מה אתה ישן?: שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: מזדה 3 אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא נו אבל גם של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? שיחקתי עם אחיינית שלי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שומעת מוזיקה, רואה טלויזיה. את מי היית לוקח לאי בודד? אחיינים שלי :] אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? גםוגם רגיש לדיגדוגים? כןןןןןןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו מלא מה הדבר הכי חשוב לך? אחיינים שלי :] על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני דברים ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? סניקרס וקינדר ממתק אהוב? במבה מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן עכשיו גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? לפני כמה חודשים כוסאמק דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול התגעגעת למישהו? מתגעגעת להילה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן :[ נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן לאחרונה היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? שקר לבן נחשב? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 11:43 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 10

AnGeL DoLlY

New member
מכה השאלונים האלה

שעת ההתחלה: 13:33 שם: אביב תאריך לידה: 18/7 מזל: סרטן מין:
גובה: 1.67 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 מיקום: כרגע בעבודה, במפעל בראש העין איפה נולדת: שכחתי את השם של הביה"ח נכשלת במקצוע: כן ביצפר: מה איתו מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנס שלושתרבע אופוויט וטישרט ורודה עם כיתוב של קוקה קולה מפול&בר. סקס לפני החתונה?: למה לא התאהבת פעם במורה?: אני מאוהבת במורה החדש לקולנוע :) חח מעשנת?: לא שותה?: פה ושם מפלרטט/ת?: תמיד צבע אהוב: כחול חיות אהובות: דולפינים סוסים וגורי כלביםםם
מי החברים הכי טובים שלך?: יש לי מעגל חברים רחב אבל הכי טובות הבנותקס מהמושב הכית מישהו?: ביסודי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: פרינדס ואמא מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: הרבה זו לא מילה ביישן?: לעתים מתקלח?: לעתים. חח סתם שונא ביצפר?: לאאא יש לך חיים?: תתפלאו לגלות שכן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מהר מדי, לצערי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: היו מקרים, אבל לעתים מאוד רחוקות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ישמצב תעשה צניחה חופשית?: ברגע שתהיה לי ההזדמנות אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: בינתיים טוב לי פה תודה אתה מפונק?: כן, קצת
שתייה מועדפת?: דיאט קולה/פפסי מקס, אייסקפה ארומה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: במקרים מסויימים, אולי לאח שלי הקטן מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים פירסינגים?: הליקס קעקועים?: - אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: הלוואי]: מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא רציני יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח אחד בן 13 תחתונים?: ויקטוריה סיקרט:) מסתדר עם אמאבא?: מצוייןן טפוטפו מסתדר עם האחים?: כנ"ל איך אתה מוציא כעס?: מסתגרת בחדר ברחת פעם מהבית? לחצי שעה בלחץ חולמ בהקיץ?: ברור תמיד מה היית רוצה?: עכשיו? לסיים את העבודה עוד שעתיים, ללכת לישון ושיהיה שיעור נהיגה מוצלח מה הפרחים המועדפים עליך?: אנערף איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה ורזה, שיער שחור, חיוך חמוד, מוזיקאי מחונן, קצת ווירדו:] אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: עמוקקק. חח פעם נכנסה לי אבן לשם מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רגיל. איך הוא יכול להיות תוכל להיות צמחוני?: לעולם. פשוט לעולם. אני חובבת בשר מושבעת איך את נראית?: טוב.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בבגרות שלו וכמובן אם הוא ימצא חן בעיניי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בטלפון שלי חייבים לענות מהר כי עד שהמוטורולה הזה מצלצל, מי שמתקשר מחכה כבר 6 שניות על הקו שחית פעם בעירום?: כן מתי?: באילת שנה שעברה איפה?: חוף השחפים למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בחיצוניות לאמא, אופי אבא. בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: וואי דווקא חשבתי על מקום ! השומנים הקטנטנים האלה שצצים לפעמים בין הידיים לחזה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מעניינים" רומנטי? נראה לי שכן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת כבר במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חח ממש לא מחשוף?: בכיף החבר הכי טוב שלך בתול?: יש אחת שלא מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: עכשיו הוא נראה חמוד ביותר אחרי השיפצור שעשיתי לו. אפילו ריעננתי את התמונות בלוח שעם :] איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת כסופה מקסטרו ושרשרת עם 3 פרחים כחולים ממיכל נגרין איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בבראשית, במסיבה אצל נפטוליקקק
עם מה אתה ישן?: 2 כריות ושמיכת פוח האם הפיצו עלייך שמועה?: מה כבר יש להפיץ עליי במה אתה נוהג?: מור מה האוטו של סמי?.. חח אני עדיין לומדת אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהמורה להיסטוריה אמרה מול כל הכיתה שהמבחן שלי נפסל/: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: תביאו 2 מיליון ואז נדבר מה עשית היום? קמתי ב10, קיפלתי בגדים וסבתא באה לקחת אותי למפעל עוד קצת עלי: אתמול גמרתי איזה שלוש פעמיםםםםםםם יאו זה היה מדהים. אתה מאמין בגורל?: לא יודעת כבר במה להאמין קור או חום? אני לא מסוגלת לתפקד בקור. אז חום לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו וקרמבו שילוב מנצח מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה קפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכוונת שעון מעורר את מי היית לוקח לאי בודד? את הבנות, ספרים ואוכל ::) אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית (וספירר קלטי שאנשים בכיתה י"ב יכולים לכתוב שהם מדברים אנגלית כי מן הסתם אנחנו לומדים ת'שפה מכיתה ג'..) בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? האמת שלא ממש אבל אני מתה על זה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? איזה יום בקייטנה בכיתה ה' שנקרע לי הקרום..סיפרתי עליו כבר מה היום הכי טוב בחיים שלך? חופשים, ימי הולדת מה הדבר הכי חשוב לך? אני. לא מאגואיסטיות תכלס לכל אחד קודם כל אכפת מעצמו ומהשפחה ואז חברים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל פעם משהו אחר ממה אתה הכי פוחד? שמישהו קרוב אליי ממש ימות. חססס ושלום המקום האהוב לחופשה? חו"ל, אילת טעם גלידה אהוב? שוקולד. אבל עזבו, תנו לי פרוזן ואני מאושרת ממתק אהוב? טים טאם מכונית? אוודי A3 שחורה
חג? סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? נמלטים (בקרוב עונה חדשהההההההההההההההה!!!!!!!111111) מילה אהובה? וואלה דיסק אהוב? לא קונה דיסקים הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: יאללה פרשתיייייייי. תגידי אם קראת. נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה? ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?

GoOni

New member
נראה לי שעניתי על זה כבר מליון פעמים,

אבל באמת משעמם. שעת ההתחלה: 14:38 שם: גוני תאריך לידה: 3.5.90 מזל: שור מין: נקבה גובה: 160 ס"מ צבע עיניים: חום- הייזל כזה מידת נעליים: 37, לפעמים 38 מיקום: מזכרת בתיה עיר הפשע והרשע איפה נולדת: קיבוץ שובל נכשלת במקצוע: כן, לא בתעודה ביצפר: תלמה ילין מאוהב/ת?: כן חבר/חברה: יש אם כן, שם: בן כמה זמן אתם ביחד?: שנה וחודש מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חצאית מיני ג'ינס, חולצה לבנה עם פרפרים ונקודות. סקס לפני החתונה?: יס התאהבת פעם במורה?: כן מעשנת?: כן, לפעמים שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: סגול חיות אהובות: חתול מי החברים הכי טובים שלך?: ענבל, גל, יעל, נאוה, נדב הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: פעם זה היה בן, אבל עכשיו זה רק בשעות ת"ש, אז אני מניחה שאמא\אבא מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן, יותר ממה שהייתי רוצה ביישן?: לא מתקלח?: לא! סתם, כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כשמעורב בזה אלכוהול היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: תפוזים, דיאט ספרייט שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: crest יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי. מה אתה לובש הכי הרבה?: דברים רומנטיים\נשיים עם פרחים ותחרה וכאלה. פירסינגים?: רק הרבה עגילים באוזניים (5) קעקועים?: אין. אוהב להצטלם?: כשזה יוצא יפה.. אתה שזופה?: טיפה מתעצבן בקלות?: כן, אבל תלוי במצברוח התחלת שמועה על מישהו?: כן, אבל ממשש בצחוק וזה לא עבד. יש לך קו טלפון משלך?: לא, זה כל כך ניינטיז
יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחת תחתונים?: כן! מסתדר עם אמאבא?: עם אבא כן, עם אמא לפעמים מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מדברת ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: דירה בתל אביב, שבן יפסיק להיות בצבא כל החיים, לטוס לניו יורק, אוטו. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים, עם כמה שזה קיטש. וקאלות. איך נראית האקס/ית שלך?: בלונדיני, רזה, עיניים ירוקות, שריריםP: (נשמע מושלם? נהה, לא עד כדי כך) אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: כשחורף אז קיץ וכשקיץ אז חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: בסדר מה מספר המזל שלך?: 16 איך השיער שלך נראה עכשיו?: טוב! good hair day. זה אומר שהוא ג'ינג'י ולא חום וגלי ולא מתולתל. תוכל להיות צמחוני?: I AM איך את נראית?: נמוכה, די רזה, שטוחה, די ג'ינג'ית, נמשים. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: DONE תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: DONE היו לך הפרעות אכילה?: לא ממש, ניפחתי את העניין מעבר למה שזה היה באמת. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: topless מתי?: בחופש הגדול איפה?: בבריכה של בן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: כל אחד אומר אחרת. אני חושבת שיותר לאבא. בוכה הרבה?: קצת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציפורניים ברגליים, הן מעצבנות אותי. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו? מה קורה?" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: NEVER! במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא ממש מחשוף?: לפעמים, אבל זה לא שיש מה לחשוף החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: סגול בהיר איזה מראה יש לחדר שלך?: יש מראה בארון.. גדולה וחביבה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת כסף בלי תליון, 2 עגילי חישוק כסף ושני עגילים בצורת לב בצבעי הגאווה. איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני הרבה זמן, אם מדברים על מסיבה במוזיאון. בערך בסוכות או ראש השנה שעבר. ואם מדובר בסתם מסיבת גיוס, אז ב-7.9 במסיבה של בן. עם מה אתה ישן?: בוקסר וחולצה גדולה האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מצב במה אתה נוהג?: ניסאן כסופה (מעולה), מאזדה 6 כסופה (אוטו גרועעעעע) טויוטה יאריס אדומה כהה (אוטו מעולה) אתה ילדה של אבא או אמא?: כשאני חושבת על זה, ממש לא של אף אחד מהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אני ממש בטוחה שהייתה פעם כזאת השנה, אבל אין לי מושג מתי בדיוק. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? הייתי בקניון, פיתחתי תמונות עוד קצת עלי: אין לי כוח ואני צריכה להתארגן.. אולי אני אמשיך יותר מאוחר. אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?

לפני העבודה

שעת ההתחלה: 14:56 שם: מריאן תאריך לידה: 26.8 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 163 בערך צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 38-39 מיקום: ראשל"צ איפה נולדת: אילת נכשלת במקצוע: כן ביצפר: למדתי בעמית עמל מאוהב/ת?: אכן חבר/חברה: יש אם כן, שם: עמרי כמה זמן אתם ביחד?: 4 וחצי חודשים מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס כהה צינור, וסריג טוניקה עד המרפק בצבע ירוק- טורקיז סקס לפני החתונה?: חח כן... התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן :) צבע אהוב: צבעי אדמה... חום, שחור, ירוק, בורדו חיות אהובות: כלבלבים מי החברים הכי טובים שלך?: אנה, גל ,ג'ני, ערן, עמרי... הכית מישהו?: רק בצחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עד לפני חודשיים עם עמרי, ברגיל עם אנה מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כשיוצא ביישן?: לא ממש מתקלח?: כן שונא ביצפר? לא שנאתי אבל גם לא מתתי: יש לך חיים?: לפעמים
עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי עד כמה אני מסתדרת עם הבן אדם ואיך הכרנו ובלה בלה... קיצר יש אנשים ממש מעטים שאני בוטחתץ בהם במאה אחוז שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שקרים לבנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: ספרייט שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקוופרש יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי... כשהדרכתי בצופים כל החניכות שלי היו מנסות לעשות את החאקי שלי כמוני ומדברות כמוני וזה.. אבל זה ילדות בכיתה ד', זה נורמלי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?: 2 נזמים וטראגוס קעקועים?: עדיין לר אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: עכשיו לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: הרבהההה תחתונים?: מליונים! מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: צתלוי על מה אני כועסת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים וסחלבים... איך נראית האקס/ית שלך?: חתיך, הוא בכל זאת האקס שלי
אתה חצוף?: מאוד קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך? עד כמה שאםפשר איך הפופיק שלך?: נקי, זה מחלה כזאת מה מספר המזל שלך?: 21 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מהמם, בדיוק סדרתי אותו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: על הפנים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא, אלא אם כן ג'קוזי נחשב מתי?: בצימר לפני חודשיים איפה?: בצפון למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בטןןןןןןןן שמנמנההה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "ביי מאמי", אני תמיד אומרת מאמי כשאני אומרת ביי רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה שבועות במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע כתום איזה מראה יש לחדר שלך?: מעוצב מידי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים נופלים כאלה חמודים עם אבנים ירוקות, שרשרת עם תליון פרח ירוק ו2 טבעות כסופות איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ראש השנה עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: סביר להניח במה אתה נוהג?: אני לא אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא בכיתי בבצפר כזכור לי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הלכתי לגניקולוגית שלי ואז לקנות גלולות ואז הביתה והתארגנתי לעבודה ותכף לעבודה עוד קצת עלי: אין קצת אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןןן חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת על השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכלת על השעה את מי היית לוקח לאי בודד? עמרי :) אם היית חייה איזה חייה היית? כלבלבית איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וטיפי טיפי צרפתית וגם טיפונת ספרדית מקטנטנות בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאווווד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 18.4.01 מה היום הכי טוב בחיים שלך? 4.5.07 מה הדבר הכי חשוב לך? אמא על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עמרי ממה אתה הכי פוחד? ממוות המקום האהוב לחופשה? אילת:) טעם גלידה אהוב? וניל וריבת חלב ממתק אהוב? הביצה החדשה של קינדר מכונית? הטראוס החדשהההה
חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? רוזוול מילה אהובה? ביי דיסק אהוב? ביטלס - הלפ הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? יצאו כמה פעמים דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך? כם נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא. טפו טפו רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא זכור לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 15:12 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 10?

תבורכי, אחלה הפסקה מהפסיכו.

שעת ההתחלה: 15:30 שם: טל תאריך לידה: 25/7 מזל: אריה מין: נ גובה: 1.50 ככה צבע עיניים: ירוק-חום מידת נעליים: 36 מיקום: רחובות איפה נולדת: פה נכשלת במקצוע: קרה ביצפר: נגמר מזמן מאוהב/ת?: יאפ חבר/חברה: יש אם כן, שם: שחשח
כמה זמן אתם ביחד?:חודש וחצי מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר וגופיה סקס לפני החתונה?: למה לא התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: כן, רק אתמול שתתי ווינשטפן
מתה על הבירה הזאת מפלרטט/ת?: עכשיו כבר לא צריך צבע אהוב: כחול סגול ושחור חיות אהובות: כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: רעות, הדס, חנצ', רותם הכית מישהו?: רק בצחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: רעות אבא ושחשח מישהו נתן לך סטירה?: בעבר הרחוק באינטרנט הרבה?: כמה שיוצא, לא יותר מידי בימים אלה ביישן?: לא כזה
מתקלח?: מה פתאום, לא צריך להתקלח P: שונא ביצפר?: שנאתי, כן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: עד שפוגעים לי באמון שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי שקרים לבנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב תעשה צניחה חופשית?: עדיף להתאבד, פחד אלוהים אוהב לרקוד?: כןןןןן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים, בתל אביב אתה מפונק?: כשבא לי אז אני יכולה להיות הכי מפונקת שיש שתייה מועדפת?: קולה, קפה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: משחת ילדים, כי אני אלרגית למנטה. לא לצחוק! [סוד אפל
] יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: לפעמים, לאחותי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים וגופיות פירסינגים?: בטבור, ובאף בקרוב מאוד. קעקועים?: בתכנון אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזופה?: טיפה, נשאר משו מהקיץ מתעצבן בקלות?: תלוי באיזה יום תופסים אותי התחלת שמועה על מישהו?: נבר יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח ואחות תחתונים?: נו באמת מסתדר עם אמאבא?: אחלה תזמון, בדיוק רבתי עם אבא P: מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: שמה מוזיקה בפול ווליום, יוצאת לסיבוב ברחת פעם מהבית? בערך חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: לראות אחרי דצמבר עם ציון הגון. והכי חשוב - חופש
חו"ל
משו. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: האחרון? בחיי שאני לא זוכרת, חח. אבל ההוא שלפניו היה לא גבוה מידי, שיער שחור עיניים חומות. רגיל. אתה חצוף?: שצריך
קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכלך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: קטן וחמוד, עם עגיל [?] חח שאלה מוזרה מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: נחמד מינוס, אני כבר צריכה לחפוף תוכל להיות צמחוני?: לא נראה לי, האהבה שלי לבשר גדולה מידי, חוץ מזה שהחבר יהרוג אותי
איך את נראית?: נו אין לי כוח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: חח קרה יותר מפעם אחת, לא חדש תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: עדיף כאלה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה ישר שחית פעם בעירום?: לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: פנים של אבא, גוף של אמא, וטוב שכך בוכה הרבה?: יש תקופות... אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: האצבע הקטנה ברגל, כל פעם היא נתקעת לי בדברים וזה כואבבב באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? לפעמים :] מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שלשום, אכלתי גלידה זוועתית במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא עמוק מידי, במידה החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: עמוס אך מסודר :) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הייתי בדאנס בר בראש השנה, אם זה נחשב עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: לא נוהגת ;[ אתה ילדה של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הייתי שם, אז לבכות שם? חחח בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אנאערף מה עשית היום? קמתי עם חן, אכלנו, למדתי הרבה הרבה ועכשיו הפסקה. עוד קצת עלי: שונאת חפריות של "עוד קצת עליי" אתה מאמין בגורל?: לא יותר מידי קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את המאוורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת עליו את מי היית לוקח לאי בודד? את רעות ואותו אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? משתנה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שסבא שלי נפטר, לא קל מה היום הכי טוב בחיים שלך? רק אחד? אין דבר כזה מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מאושרת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? היה כבר ממה אתה הכי פוחד? מוות, זקנה המקום האהוב לחופשה? אילת בארץ, רומא בחו"ל טעם גלידה אהוב? מוקה ממתק אהוב? קינדר בואנו מכונית? למי אכפת, אבל ג'יפ זה טופ חג? פסח, חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? 1 נגד 100 מילה אהובה? סססעמק, מתגלגל טב על הלשון P: דיסק אהוב? מתי הייתה לך שיחה רצינית? הייתה אתמול חיבקת מישהו? היום בבוקר גרמת למישהו לצחוק? אתמול, לחנצ' הרגשת טיפש? לא זוכרת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן, ממש עכשיו. כפרה עליו
התגעגעת למישהו? עד יום חמישי אני אמשיך להתגעגע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: כע מישהי/ו בגדה בך? כע נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? כע ראית את מגדל אייפל? כע עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? השמנה הייתה לך תאונת דרכים? לא, טפו טפו טפו רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פאק לא! פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כע מה השעה? 16:12 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 10 קראתן?

The Blue Fairy

New member
גם לי בא

שעת ההתחלה:4:44 שם:דידי תאריך לידה:31.03.87 מזל:טלה מין:נקבה גובה:1.63 צבע עיניים:חום משעמם מידת נעליים:39 מיקום:כרגע? בחדר שלי איפה נולדת:בחיפה נכשלת במקצוע:כמובן ביצפר:מה איתו? מאוהב/ת?:לא חבר/חברה:אין מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצה של הביפי ומכנס ספורט סקס לפני החתונה?:כמובן התאהבת פעם במורה?:לא נראה לי מעשנת?:לא שותה?:לפעמים מפלרטט/ת?:המון צבע אהוב:ורוד חיות אהובות:כולן כמעט מי החברים הכי טובים שלך?:יש כמה הכית מישהו?:לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:גל מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:מאד מתקלח?:כמובן שונא ביצפר?:תזכירו לי מה זה P: יש לך חיים?:אכןכן..מקווה לפחות עד כמה אתה בוטח באנשים?:בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא נראה לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:מאד היית בחו"ל?:יאפ סילקו אותך מביצפר?:חס וחלילה השעו אותך?:חס וחלילה היית רוצה לגור במקום אחר?:לא אתה מפונק?:מאד שתייה מועדפת?:מיץ תפוזים שותה מים?:כמובן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:אקוופרש יש לך פלאפון?:יאפ, שניים אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים ושמלות פירסינגים?:יש קעקועים?:עדיין אין אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:כן מתעצבן בקלות?:תלוי התחלת שמועה על מישהו?:לאלא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:1 תחתונים?:יש P: מסתדר עם אמאבא?:אןכן מסתדר עם האחים?:יאפ איך אתה מוציא כעס?:צועקת? ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:לפעמים מה היית רוצה?:להשתחרר מה הפרחים המועדפים עליך?:ורדים אדומים איך נראית האקס/ית שלך?:חתיך אתה חצוף?:מאד קיץ או חורף?:בקיץ חורף ובחורף קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:אה...מה? מה מספר המזל שלך?:3 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:רגיל למדי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:כמהשיוצא שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:שילוב בוכה הרבה?:כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אף חלק! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:מה נשמע? רומנטי?כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:בלונדיני אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:איכ לא מחשוף?:לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד כרגע איזה מראה יש לחדר שלך?:אדום-שמנת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:3 עגילים, טבעת,שרשרת,פירסינג איך אתה מרגיש עכשיו?:טוב תודה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:יום שישי עם מה אתה ישן?:עם טישרט ומכנס האם הפיצו עלייך שמועה?:לא נראה לי במה אתה נוהג?:פיאט בראווה אתה ילדה של אבא או אמא?:שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:תזכירלו מה זה ביצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:ברור מה עשית היום?שומדבר מיוחד עוד קצת עלי:כלום :) אתה מאמין בגורל?:מאד קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מלטפת את הכלבה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?קוראת ספר את מי היית לוקח לאי בודד?את הכלבה אם היית חייה איזה חייה היית?כלבה איזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?מאד מה היום הכי גרוע בחיים שלך?אנאערף מה היום הכי טוב בחיים שלך?אנאערף מה הדבר הכי חשוב לך?החברים והמשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?תלוי ממה אתה הכי פוחד?מלהסתכל על החיים ולהרגיש שאני מבזבת אותם המקום האהוב לחופשה?כנרת טעם גלידה אהוב?וניל ממתק אהוב?במבה מכונית?הפיאט היפה שלי חג?פסח..הרבה חופש תוכנית אהובה בטלויזיה?יש המון מילה אהובה?ייאיי דיסק אהוב?של הדורז הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן וכן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?סוגשל נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?לא במציאות עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כמובן נישקת מישהי?כן עשית אמבטיית קצף?יאפ ניסית דיאטה?אכן הייתה לך תאונת דרכים?חס וחלילה רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?סוגשל שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?לא מה השעה?4:57 הודגש באמצעות מדגישומטיק

נו טוב../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: 16:56 שם: אנה תאריך לידה:25.12 מזל: גדי מין:נ גובה:173 צבע עיניים:כחול מידת נעליים:39 מיקום:כיסא איפה נולדת:אוקראינה נכשלת במקצוע:בבגרויות לא נכשלתי
ביצפר:סיימתי מאוהב/ת?:בערך חבר/חברה:אין
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חלוק אמבטיה ורוד סקס לפני החתונה?:טו לייט התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לפעמים שותה?:לפעמים מפלרטט/ת?:כן צבע אהוב:ורוד חיות אהובות:חתול..ואני בכלל אוהבת חיות מי החברים הכי טובים שלך?:מה שמות יעזרו? הכית מישהו?:כן..את אחשלי לפני 7 דקות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:כלמני מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:לצערי. משתדלת שלא. ביישן?:קצת מתקלח?:רק בראש חודש. מהזה השאלה הזו? ברור שכן. פעמיים ביום שונא ביצפר?:לא יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לוקח לי זמן-אבל אני נוטה לבטוח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:כן היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:כן שתייה מועדפת?:קפה שותה מים?:כןן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?:2 אתה מודל לחיקוי?:לאדעת מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינס פירסינגים?:יש קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:כן [תנו לי לחיות באשליה] מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?:כן יש לך קו טלפון משלך?:בבית לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כן תחתונים?:כן מסתדר עם אמאבא?:לפעמים מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:משתדלת לא להוציא על אחרים בדכ סתם בוכה... ברחת פעם מהבית?כן בדיוק ליום אחד... חולמ בהקיץ?:לפעמים מה היית רוצה?:כרגע? להתקבל ללימודים..ושיהיה לי חבר.[פתאט] מה הפרחים המועדפים עליך?:אני לא אוהבת פרחים...אבל יש סוג אחד שהם יפים לדעתי..כאלה אדומים שהם כאילו מקטיפה.. איך נראית האקס/ית שלך?:מושלם
. כאילו. רק אחד מהם. גבוהה...שחום..שרירי...יאמי
. אתה חצוף?:כע קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא ממש איך הפופיק שלך?:חמוד מה מספר המזל שלך?:נערף איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף בגולגול תוכל להיות צמחוני?:היתי. איך את נראית?:מפחידה את השועלים של גבעתי
מהזו השאלה הזו.נראית כמו בת-אדפ טיפוסית.רק שמנה יותר. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:כע. יצאתי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:לאיודעת. מרתיע אותי היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא משהו קבוע. עד שאני מספיקה להגיע לטלפון/למצוא אותו שחית פעם בעירום?:כשהיתי קטנה מתי?:^ איפה?:ים? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:בטן יריכיים...מלחיות [המדלדל בידיים] באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היוש"
רומנטי?כע מתי הפעם האחרונה שהקאת?:ואי. המון זמן. לא זוכרת אפילו. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:בטן לא ממש. אם כבר מחשוף מחשוף?:כע החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?:הוא דיי חדש אז הוא לא מעוצב או משו [עדיין]. סתם מיטה ארון שולחן מחשב ועוד כלמני דברים-קיצר עוד לא תליתי שטויות וזה. רק אחרי שאצבע אותו אעצב איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שעון צמיד ושרשרת ופירסינג בפופיק איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משו. כואב הראש, הגרון, משתעלת קצת...בע.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ביום חמישי עם מה אתה ישן?:חתולה שלי האם הפיצו עלייך שמועה?:כן
במה אתה נוהג?:מיצובישי לנסר אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ביום הזכרון בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:גם בחינם מה עשית היום?התעוררתי ב 15:30 הלכתי להתקלח והנני כאן עוד קצת עלי:לאדעת. תשאלו ואענה אתה מאמין בגורל?:לא תמיד. קור או חום?חום לישון או לקום?לישוןןן חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מצחצחת שיניים את מי היית לוקח לאי בודד?איזה גברבר נחמד אם היית חייה איזה חייה היית?דולפין או טיגריס איזה שפות אתה מדבר?רוסית עברת אנגלית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?כע מה היום הכי גרוע בחיים שלך?8.5.05 מה היום הכי טוב בחיים שלך?31.5.04 מה הדבר הכי חשוב לך?שפיות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?המון דברים. תלוי מה קרה באותו יום ממה אתה הכי פוחד?שלא אתחתן לעולם המקום האהוב לחופשה?חו"ל טעם גלידה אהוב?שוקו ממתק אהוב?מקופלת מכונית?מאזדה חג?ממ פורים תוכנית אהובה בטלויזיה?חברים מילה אהובה?זה לפי תקופות. דיסק אהוב?זה לא אותו הדבר-עברי לידר. הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה?17:26 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?10

coolit

New member
טוב.

שעת ההתחלה: 17:11 שם: בריצ! תאריך לידה: א' תשרי התשנ"א מזל: מאזניים מין: בחורה גובה: 1.61 וחצי צבע עיניים: חום מידת נעליים: כרגע יש לי שורש שהוא 41. אבל 39 מיקום: כפ"ג איפה נולדת: בי"ח השרון נכשלת במקצוע: זאת שאלה של כן ולא? כן ביצפר: ? מאוהב/ת?: כן. חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים שחורים, חולצה אדומה ומעליה חולצה שחורה סקס לפני החתונה?: לא. התאהבת פעם במורה?: נמשכתי יותר נכון מעשנת?: לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: בהחלט צבע אהוב: כתום חיות אהובות: כלב, חתול... מי החברים הכי טובים שלך?: אין לי חברים הכית מישהו?: ממ כן? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: המשפחה שלי מישהו נתן לך סטירה?: אבא באינטרנט הרבה?: כבר לא כל כך ביישן?: לא מתקלח?: לא חח שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: אני מקווה עד כמה אתה בוטח באנשים?: כבר לא כל כך שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תלוי איזה תקופות בחיים שלי הם מכירים.. אם מכירים אותי בתור הדוסית שאני עכשיו אז נראה לי ש-זה לא סוד, אבל העובדה שהייתי חוזרת הביתה בימי שישי בערב מסריחה מעשן של סיגריות של בנים שהתחבקתי איתם.. זה די מפתיע.. תעשה צניחה חופשית?: בעזרת השם!! אוהב לרקוד?: לא יודעת היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן כן כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מים וקוקה קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: נההה אתה מודל לחיקוי?: בעיניי כןP: מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות שלושתרבעי וחצאיות.. או ארוכות או שלושתרבעי פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: השיזוף מהקיץ נעלם לאיטו מתעצבן בקלות?: לא כל כך התחלת שמועה על מישהו?: חלילה יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 5 תחתונים?: ? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: מאוד איך אתה מוציא כעס?: עושה מעשים טובים. זה עובד ממש טוב. אם אתם כועסים- לכו תעשו מעשה טוב ותראו איך אתם נרגעים, מתפייסים עם עצמכם. ברחת פעם מהבית? לא ממש חולמ בהקיץ?: לפני השינה מה היית רוצה?: אותו מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת.... איך נראית האקס/ית שלך?: חמוד אתה חצוף?: לא ממש קיץ או חורף?: קיץץץץץץץץץץץץץץ אתה נהנה להתלכך?: סו נוט איך הפופיק שלך?: ממש סבבה מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: ממש טוב! הוא התארך! תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית איך את נראית?: חמודה. נדמה לי. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: מממ.. כן? כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה ישר. אמא שלי תמיד מחכה שניים שחית פעם בעירום?: לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: באופי לאבא ביופי[!] לאמא בוכה הרבה?: רק יום לפני מחזור אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ?! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול, תודה ששאלתם במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: חס וחלילה בלונד. יאק אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איכס מחשוף?: לא תודה החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לא יודעת, אולי תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן חח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: השרשרת שלי.. עם תליון לב, מכסף איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: איזה סוג מסיבה? מסיבה במועדון- בכיתה ז' חח. עם מה אתה ישן?: שמיכה, בלי כרית, ואם השאלה היא על בגדים- מכנסיים כלשהם וחולצה קצרה\גופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן כן במה אתה נוהג?: באוטו של המורה לנהיגה.. אדום! תנו כבוד! אתה ילדה של אבא או אמא?: אף אחד מהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אני לא זוכרת מתי הייתי בכלל בביצפר לאחרונה חח בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? כלום!!!!!! קמתי בעשרים ל12, התפללתי, למדתי דף גמרא, אכלתי צלחת פתיתים, הייתי במחשב עוד קצת עלי: הכי מיוחדת אתה מאמין בגורל?: בה' קור או חום? חום לישון או לקום? לישון לישון חוף או הרים? ים ומדבר.. תחרות קשה קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מודה אני ונוטלת ידיים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? ק"ש על המיטה ואחר כך קוראת או חושבת או נרדמת את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה לצערי. היום שפריאל מת, היום שהבנתי שהאקס לא אוהב אותי, היום שרבתי עם החבר הכי טוב לפני שנתיים וחצי.. ימים מחרידים שהבכי לא הפסיק לשניה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כל מה שקשור בדברים טובים עם האקס.. והיום ששתי האחייניות שלי נולדו.. אחת כי זה היה יום כיפי, בחנוכה, והייתי בפסטיגל; והשניה כי הכל היה מושלם, זה היה יום שישי, והיה שמח, ושירים, וכל האחיינים היו אצלנו בשבת כי אחותי הלכה ללדת.. מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלמיני ממה אתה הכי פוחד? מלהיות בנאדם טיפש ושטחי המקום האהוב לחופשה? אני לא יוצאת לחופשות טעם גלידה אהוב? וניל פליק[? ככה קוראים לזה?] ממתק אהוב? לא אוהבת ממתקים מכונית? .. חג? יום כיפור כמובן תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? פשוט דיסק אהוב? ממ יש כמה.. מאוד אוהבת את הראשון של אפרת גוש הייתה לך שיחה רצינית? השאלה היא מתי? אז לא יודעת חיבקת מישהו? אתמול גרמת למישהו לצחוק? כל הזמן.. אתמול, היום.. הרגשת טיפש? לא יודעת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? תמיד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? נראה לי שלא.. לא יודעת היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא צרפתית (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ממ נראה לי ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא ב"ה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? הו כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא ממש שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? איזה שאלה מפגרת פגשת סלבריטי? לא! עברת על החוק וניתפסת? לא ב"ה חח נרדמת בשיעור? נראה לי פעם אחת או פעמיים מה השעה? 17:28 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 99.9 תנו חיבוק אם קראתן

SNoopY 26

New member
דה גרינץ'!!...[בונאה משעמם כלכך]

שעת ההתחלה: 17:11 שם: סאאאאפיר תאריך לידה: מזל: מין:נקבה גובה: 1.69 בערך צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 וחצי ככה מיקום: מרכז איפה נולדת: ישראל נכשלת במקצוע: מתמטיקה? ביצפר: תיכון מאוהב/ת?: אמ לא חבר/חברה: נופ אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר אפור וגופייה צהובה סקס לפני החתונה?: ברור התאהבת פעם במורה?: לא מה משעמם לי מעשנת?: מדי פעם שותה?: כנל מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: כחול וורוד לבן חיות אהובות: כלב ונמר מי החברים הכי טובים שלך?: הבנות שלי הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ניצ מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: ככה ככה ביישן?: בכלל לא מתקלח?: משום מה??.. שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: תודה לאל עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמים קורה שאני בוטחת באנשים מהר מדי ואז נפגעת. אבל אם הזמן אני מרגילה את עצמי שלא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי איזה פעם אבל אח"כ תמיד מגלים את האמת יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא ממש תעשה צניחה חופשית?: כןןןןןןןןן אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: אכן סילקו אותך מביצפר?: נופפ השעו אותך?: עוד לא חח היית רוצה לגור במקום אחר?: ממש לא אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים, מים קפואים, קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: על הזין לא זוכרת יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: אממ לא יודעת. יש מצב מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים קצרים פירסינגים?: נופ קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:מאודדד אתה שזופה?: יאפ מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: ח לא זוכרת יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: לההההההה מסתדר עם אמאבא?: כןן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: ומעת שירים חזק, צורחת.. מקלחת.. אוכלת ברחת פעם מהבית? לא. אהה הייתה תפעם הזאת שסתם הייתי קטנה ועשיתי פוזות כזה של "אני בורחת מהבית" חח חולמ בהקיץ?: חלקית מה היית רוצה?: ברגע זה? להיות עם מישהו מסויים בתילאנד בלי דאגות על הראש, להנות מהרגע..להגיע לסיפוק של כייף וחוויה.. ובכללי להיות מפורסמת מאוד ומצליחה ואז אני אוכל לקנות בתים איפה שרק ארצה ויהיה לי אחד במיאמי אחד על הכינרת אחד במנהטן, אבל תמיד יהיה לי תבית פה שאני אוכל להיות בו.:] [איזה מטומטמת יצאתי חח] מה הפרחים המועדפים עליך?:הפרח הלבן המאמם שיש ליד הבית שלי. איך נראית האקס/ית שלך?: חחח. הוא טעם מסויים מאוד, אני אוהבת בגלל שהוא סקסי בעיניי אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיייייייייייייץץ קייייייייייץץץ יש לי חוטיני ביקני אנלא לובשת מיני אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: 4 איך השיער שלך נראה עכשיו?:רטוב תוכל להיות צמחוני?: בחיים בחיים לא. אוכל זה הנאת החיים!@ ולהיות צימחונית זה לוותר על חצי ממנה. אז עזבו אותי איך את נראית?: חח זה מצחיק לתאר את עצמי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא יודעת.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: גכן היו לך הפרעות אכילה?: אפילו לא בכיוון כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי מחכה שחית פעם בעירום?: כן מתי?: שנה שעברה עם חברות שלי איפה?: בחוף ים באילת. היה נדירררררררר למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כשיוצא לי.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תבוהן ברגל! חח גם ככה היא מכוערת טילים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: וואלה לא יודעת? רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה ימים בבראשית הייתי שיכורה טוסיק במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדיניצ אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חחחח כן מחשוף?: לא אין לי ממש מה לחשוף מבינים? החבר הכי טוב שלך בתול?: חח איזה שאלות לא קשורות תיהיו בריאים מה הצבע תחתונים שלך?: לא לובשת תחתונים כרגע. ;) (מחרמן מישהי?) איזה מראה יש לחדר שלך?: של כל הגוף איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 טבעות וצמיד ברגל איך אתה מרגיש עכשיו?: ככה ככה אני קצת משתעלת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בבראשית הייתי במסיבה עם מה אתה ישן?: שמיכה וכרית? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: לא נוהגת עדיין :p אתה ילדה של אבא או אמא?: שנייהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אמממ.. אני לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: וואי זה הרבה כסף. יש מצב מה עשית היום? חזרתי מת"א הביתה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: ככה קור או חום? חום לישון או לקום? לישוןןןןן. טוב אין לי זמן אז אזוז לי :]] ביי ! חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה? ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?

גרד.

שעת ההתחלה: 20:14. שם: לימור. תאריך לידה: 17.4.87. מזל: טלה. מין: נקבה. גובה: 1.55 מטר. צבע עיניים: ירוק-חום. מידת נעליים: 39-40. מיקום: חיפה. איפה נולדת: ביה"ח כרמל, חיפה. נכשלת במקצוע: לא בתעודת הבגרות. ביצפר: - מאוהב/ת? בקטע טינאייג'רי שאין לו עתיד לא משנה מה. D: חבר/חברה: אע, לא. אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצת ענק גזורה ותחתונים. יופי. סקס לפני החתונה? גם זה קורה. התאהבת פעם במורה?:קטע טינאייג'רי שלא היה לו עתיד אף הוא, בגרסא הפתאטית-מצחקקת ובאמת בפרק הזמן הרלוונטי לקטעים שכאלו. מעשנת? בשנרורים. שותה? ערק לנצח. אני רצינית. 3: מפלרטט/ת? הומייגאד, כן. כשעוברים את חומת חוסר הנגישות אני לא מפסיקה אף לא לשנייה. צבע אהוב: לא עולה לי שום דבר לראש. אשלוף ואגיד סגול. חיות אהובות: הייתי מגדלת פנק. אבל גם חתול זה בסבבה. מי החברים הכי טובים שלך? תמר, כרגע. הכית מישהו? כן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עמרי, בר, תמר, אחי הגדול. מישהו נתן לך סטירה? כן. באינטרנט הרבה? הרבה פחות מבעבר. ביישן? ברמה כואבת שככל הנראה ניתן להגדיר כחרדה חברתית. מעוותת למדי, ובכל זאת. מתקלח? מסתבר. שונא ביצפר? בעיקר עורגת ל. יש לך חיים? באים והולכים, נרקמים ונפרמים ללא הפסק. עד כמה אתה בוטח באנשים? כבר לא בוטחת, לא במיוחד. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא, אבל יש דברים שאני שומרת לעצמי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? יש. תעשה צניחה חופשית? לא. אוהב לרקוד? מאוד. היית בחו"ל? לא. סילקו אותך מביצפר? לא. השעו אותך? לא. היית רוצה לגור במקום אחר? כרגע אני כאן לעוד שנה לפחות. D: אתה מפונק? יש קטעי פינוק. שתייה מועדפת? קפה, דיאטקולה. שותה מים? כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? מה שיש. יש לך פלאפון? כן. אתה מודל לחיקוי? לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: את השמלה השחורה עם הפרחים הלבנים והשמלה הסגולה בהירה עם הפרחים הסגולים-כהים ונועלת את הדר' מרטינס כל יום, בקירוב. פירסינגים? לא וגם לא יהיו. קעקועים? לא, וכנראה שגם לא יהיו. אוהב להצטלם? אני קצת מפוחדת, לרוב. אתה שזופה? איני מסוגלת להיות שזופה. ;; מתעצבן בקלות? יש ימים שבהם אני מורידה את הכל וכולם יחד איתי באסלה. התחלת שמועה על מישהו? וואלה, יש מצב. כלבתא זדונית. יש לך קו טלפון משלך? פלאפון...? יש לך בריכה פרטית? >.> אחים ואחיות? שני אחים גדולים. תחתונים? תמיד אשמח לעוד, תודה. מסתדר עם אמאבא? הקשר בינינו לא כל כך קיים. מסתדר עם האחים? כן. איך אתה מוציא כעס? מכאיבה לעצמי באופן כזה או אחר. ברחת פעם מהבית? יצאתי מהבית עכשיו, סוף סוף. זה נחשב? חולם בהקיץ? הקיום שלי מורכב ברובו מחלימה בהקיץ. מה היית רוצה? איי. להפסיק להיות חולה כל כך ולהתחיל ללכת לבד, לגמרי לבד. גם אהבה וקצת יציבות כלכלית על הדרך היו עושים לי חם בבטן. מה הפרחים המועדפים עליך? הלאה הרומנטיקה. איך נראית האקס/ית שלך? אין כזה. D: אתה חצוף? לפעמים מתפלקת לי החוצפה והיא כה מזוהמת, אויה. קיץ או חורף? אביב נצחי וגשם לפרקים. אתה נהנה להתלכלך? אם מדובר בלכלוך אמיתי, זה יכול להיות מהנה. איך הפופיק שלך? טוב, תודה. מה מספר המזל שלך? - איך השיער שלך נראה עכשיו? מתייבש לאיטו ולהנאתו. תוכל להיות צמחוני? ללא ספק. איך את נראית? קטנה, חיוורת, ממושקפת, כהת שיער. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן. היו לך הפרעות אכילה? עדיין. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? ... שחית פעם בעירום? כן. מתי? פה ושם. איפה? פה ושם. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא? לאמא, למרבה הצער. חיצונית- לאבא. בוכה הרבה? לפעמים הבכי אינסופי, כרגע הגוף-מח שלי סרבן בכי. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? תוספתן. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? אני מצחקקת. את חיי אני מצחקקת ממני בפלאפון. וזה מה-זה כיף. רומנטי? לא היו לי יותר מידי הזדמנויות לבדוק, אני חושדת שכן. זה מחליא. D: מתי הפעם האחרונה שהקאת? אנא עראף. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית? ברונטית. וג'ינג'ית, גם. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? אע, לא. מחשוף? אין מה לחשוף. 3: החבר הכי טוב שלך בתול? - מה הצבע תחתונים שלך? שחור. איזה מראה יש לחדר שלך? נושא כאוב. אני משדרגת פה עכשיו. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? משקפיים, גומיית שיער על פרק היד~ איך אתה מרגיש עכשיו? לא יודעת. לא כל כך טוב. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? חמישי שעבר? כוך טחוב וסליזי והיה בנזונה ולא ממצה, כי הייתי צריכה להשלף משם למקום אחר. עם מה אתה ישן? התחיל להיות קר לאחרונה, אז שמיכת פיקה ועוד הולופייבר מעלייה. ואלבום לפני השינה. האם הפיצו עלייך שמועה? נראה לי שכן. מי זוכר עכשיו. במה אתה נוהג? אני יושבת במושב שרבים ישבו עליו לפניי או עומדת ומתנדנדת תוך כדי באוטובוסי 'אגד'. אתה ילדה של אבא או אמא? די. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? כשעוד למדתי. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? כן. מה עשית היום? הרגתי את עצמי ואת היום, והתחלתי לצאת מעצמי לקראת שש בערב. עוד קצת עלי: חלילה. אתה מאמין בגורל? פפפף. קור או חום? נועם. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? - קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחסלת את השעון המעורר. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נרדם? אני בדרך כלל מאזינה למוזיקה וכשאני מפסיקה לשמוע אותה למרות שהיא עדיין ממשיכה להתנגן, אני יודעת שהשינה עומדת להשתלט עליי. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. אם היית חיה איזה חיה היית? איזה נדל או משהו מחורבן שכזה. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית מגומגמת (היא דווקא לא רעה, פשוט תמיד יצא לי לכתוב ולקרוא והבטחון שלי בדיבור אפסי). בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדגדוגים? כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? - מה היום הכי טוב בחיים שלך? - מה הדבר הכי חשוב לך? - על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מעלעלת בעניינים מעיקים, יוצאת למסעות מח ימין שישרו עליי שינה. ממה אתה הכי פוחד? אוף. המקום האהוב לחופשה? - טעם גלידה אהוב? קוקוס, שוקולד לסוגיו, חמאת בוטנים. ממתק אהוב? שוקולד פרה עם אגוזים משביע את רעבוני למתוק. מכונית? O.O חג? O.O תוכנית אהובה בטלויזיה? הירוז, אני מניחה. My so called life שבוטלה עוד בעשור הקודם, גם. מילה אהובה? יעני, סביר להניח. כל מיני מילים זולות מבחינת משלב לשוני. דיסק אהוב? אלג'יר- נאמנות ותשוקה. הייתה לך שיחה רצינית? אפילו כמה. חיבקת מישהו? לא היום. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? להחריד. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן, בפלאפון. התגעגעת למישהו? אולי, כנראה שלא באמת. רציתי מישהו, אבל. האם אי פעם- נזרקת ע"י מישהי/ו? לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אכן. היית מאוהב? יכול להיות. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? כן. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? כן. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? סופר בקטנה. רכבת על פיל? לא. נשארת ער כל הלילה? לא. פחדת מהחושך? עדיין. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? - יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? - שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא שזכור לי. פגשת סלבריטי? סלים דאו בחן אותי כשחיכיתי לאוטובוס בפסטיבל הסרטים. הצילו. ואמרתי לשרון קנטור שאני אארגן לה הופעה בסיטיהול ואז חמקתי להשתין, אבל היא לא נחשבת. וכל מיני, הם כולם, כל מיני. עברת על החוק ונתפסת? עברתי בקטנה ועל כן נתפסתי בקטנה. נרדמת בשיעור? פעם אחת. אבל נרדמתי בבגרות. מה השעה? 20:42.

Ronis3

New member
"תכף אני ארצה שתלכו מפה"

שעת ההתחלה: 21:35 שם:רוני תאריך לידה:16.6 מזל:תאומים מין:
גובה: אמ.. בערך מטר 72 צבע עיניים: חום מידת נעליים:39 מיקום: בחדר שלי? איפה נולדת: בירושלים.. נכשלת במקצוע: אין לנו מבח
נים ביצפר:- מאוהב/ת?: לא ממש חבר/חברה: לא מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופיה ורודה מגולף ומכנסים מפוקס סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: לפעמים
צבע אהוב: אמ.. ירוק? חיות אהובות: חתולים, כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: ממ.. זה מסובך, כרגע משתנה כל הזמן. הכית מישהו?: בארור!
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ.. תמר או עינבר (הלכתי לאיזה חצי שעה) מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: די.. ביישן?: לפעמים
מתקלח?: בודאי שונא ביצפר?: לא ממש, לפעמים יש לך חיים?: אני מקווה. עד כמה אתה בוטח באנשים?: מעט מאוד לצערי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אני מניחה שכן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא נראה לי אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים אתה מפונק?: קצת, בכל זאת אני אחות קטנה
שתייה מועדפת?: מיץ תפוחים?
שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש? קולגיט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי מה אתה לובש הכי הרבה?: אמ.. את הכנסיים הכחולים שלי פירסינגים?: נזם קעקועים?: נופ אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: מאוד! מתעצבן בקלות?: תלוי מתי התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: שתי אחיות גדולות תחתונים?: אדומים? מסתדר עם אמאבא?: רוב הזמן מסתדר עם האחים?: רוב הזמן איך אתה מוציא כעס?: שאלה טובה
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: ברור מה היית רוצה?: שמצב יחזור להיות רגיל, כמו פעם מה הפרחים המועדפים עליך?: אמ.. לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: - אתה חצוף?: כן
קיץ או חורף?: בגדול קיץ, כרגע באלי חורף אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: חמוד? מה מספר המזל שלך?: אממ.. אני חושבת ש3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בגולגול גבוה אם הרבה שונצים תוכל להיות צמחוני?: אני מניחה שכן, אני דיי רוצה אבל כרגע מרגישה שזה לא הזמן המתאים איך את נראית?: בסדר? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אני חושבת שכן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנל היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3-4 שחית פעם בעירום?: שהייתי קטנה מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: תלוי בתקופה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אממ.. תחת? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא אוהבת שרואים את הבטן מחשוף?: אוהבת מאוד החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: פססים אדום לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: אממ. לא יודעת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום, אההרגשה של תכשיט עלי מציקה לי. איך אתה מרגיש עכשיו?: דיי בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: לבד
האם הפיצו עלייך שמועה?: אני חושבת שלא במה אתה נוהג?: - אתה ילדה של אבא או אמא?: דיי של אמא, אבל בזמן האחרון יותר אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמן.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: נראה שזה יגיע
מה עשית היום? בגדול כלום.. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת להשתין מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת\ חושבת על כל מינינ דברים את מי היית לוקח לאי בודד? את שירה אם היית חייה איזה חייה היית? יש שאורים דגיגון
איזה שפות אתה מדבר? עברית וקצת אנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאודד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? שאני יהיה מאושרת שהסביבה שלי תהיה מאושרת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אוו הרשימה ארוכהה ממה אתה הכי פוחד? מהחושך, שמשהו רע יקרה למישהו קרוב, מוות וכו' המקום האהוב לחופשה? חול? טעם גלידה אהוב? קפה\ שוקולד ממתק אהוב? אממ.. שוקולד? מכונית? חג? פורים\ חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? הישרדות מילה אהובה? קוקו דיסק אהוב?ענבל פרלמוטר- הקלטות אחרונות, אביתר בנאי הדיסק הראשון ועוד כלמיני הייתה לך שיחה רצינית? כבר הרבה זה לא.. חיבקת מישהו? מין הסתם.. גרמת למישהו לצחוק? בוודאי הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן זמן סיום: 2218 +הפסקה גדולה באמצע.. התגעגעת למישהו?

Moreiro

New member
פיפס

שעת ההתחלה: 1:58 שם: מור תאריך לידה: 19.11.89 מזל: עקרב מין: נקבה גובה: 1.61, בערך צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38-39 מיקום: פ"ת איפה נולדת: פ"ת נכשלת במקצוע: לא ביצפר: אחד העם בשביל כולם! מאוהב/ת?: פח חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה סקס לפני החתונה?: מסתבר התאהבת פעם במורה?: סוגשל מעשנת?: לא שותה?: לעתים מפלרטט/ת?: לא מספיק]: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: כה! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ג'ניפר, אוריאל מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: לא שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: לפעמים עד כמה אתה בוטח באנשים?: 4? שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: סביר להניח תעשה צניחה חופשית?: כן!!! אוהב לרקוד?: מאודמאוד היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: לפעמים, ולפעמים בכלל לא שתייה מועדפת?: מים חצי קרים! שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט, אחד מאלפי הסוגים שיש להם יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: בטח, רק אני מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: כרגע כן, אבל זה שיזוף די מכוער מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחיות תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?: פעם ככה פעם ככה מסתדר עם האחים?: לרוב איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה ומרביצה למשהו ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: קרמבו מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: כמו בחור אתה חצוף?: לפעמים זה משתלט עליי קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכלך?: כן! איך הפופיק שלך?: טוב תודה מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: לא משהו. אני צריכה לחפוף תוכל להיות צמחוני?: כן, אבל אני מעדיפה שלא איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא באמת כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי מתקשר שחית פעם בעירום?: לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הקצה של הציפורן! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "וואלה" רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אנאערף. גיל 3 או משו? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא מספיק החבר הכי טוב שלך בתול?: מי מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מלבנית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון, צמיד שחברה הביאה לי מטורקיה איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אנאערף עם מה אתה ישן?: כרית ושמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי במה אתה נוהג?: באוטו שלא נותנים לי לנהוג עליו אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא, אבל זה גם ממש ממש ממששש בקושי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אנאערף בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? התעוררתי איזה 5 פעמים, הערתי את ליאור הקוקו[
], עבדתי, הלכתי מכות, והייתי אושפיזין אצל המורה שלנו לפיזיקה! יום פורה אין ספק. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? לישווווווווון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? וואו קשה. קרמבו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון ומכוונת אותו ל3 דקות מאוחר יותר. ושוב. ושוב. ושוב. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכוונת 50 שעונים מעוררים למחר [טוב, 6] בהפרש של איזה 5 דקות ביניהם את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מעט מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אני תוהה עד כמה עלוב יהיה באמת לחשוב על התאריך הזה כתשובה לשאלה הזו. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת, יש כלמיני טובים בקטנה. מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? שוקולד עם הרבה שוקולד ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? אי פעם?]: חיבקת מישהו? זאת לא שאלה אבל רבאק!! גרמת למישהו לצחוק? קודם, אבל אולי זה פשוט כי היא לא שינה הרבה והכל מצחיק אותה במצב כזה. הרגשת טיפש? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? קודם התגעגעת למישהו? גם האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לפני שנייייייים ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא זוכרת, כנראה שלא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? סוגשל שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 2:15 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 8.9

pampkin

New member
באמת משעמם ומוקדם לי מדי בשביל להרדם

שעת ההתחלה: 0218 שם: אתן יודעות תאריך לידה: גם לי יש כזה מזל: תאומים מין: נקבה. זה עם החור בין הרגליים גובה: 157 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36 מיקום: ת"א איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: חח בתנך ביצפר: נוהגת להגיע לשם מאוהב/ת?: כן חבר/חברה: יש [חבר] אם כן, שם: יש לו שם [חח אני כזאת מעצבנת] כמה זמן אתם ביחד?: שבוע הבא שנה! מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וחולצה סקס לפני החתונה?: עשיתי [
] התאהבת פעם במורה?: חח לא מעשנת?: כן שותה?: גם מפלרטט/ת?: חופשי צבע אהוב: בורדו חיות אהובות: חתוליייי!!! וגם כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: 3 בנות הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר שלי נראלי מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: האמת שלא ביישן?: ממש לא מתקלח?: כן שונא ביצפר? ממש לא יש לך חיים?: ממש כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת באנשים עד שהם מוכיחים לי שאני יכולה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממ לא תעשה צניחה חופשית?: נראה לי שכן אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: כאילו אלכוהולית? חח המ לאדעת שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: זאת שמלבינה יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: תלוי למי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים? פירסינגים?: יש.. פופיק קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: חולה על זה
אתה שזופה?: וואוווו נושא רגיש!! מהרגע שנגמר החופש הגדול לא הייתי אפילו פעם אחת בים!!
אבל בחופש הגדול הייתי כושית באמת שכן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: חחח כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח תחתונים?: חוטיני מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: צועקת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: תמיד מה היית רוצה?: שחבר שלי יחזור
מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעוניים איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה וחתיך אתה חצוף?: קצת [חח האמת שהרבה:O] קיץ או חורף?: שניהם אתה נהנה להתלכך?: תלוי מתי איך הפופיק שלך?: חתיך!! עם עגיל ממש יפה עם גולגולת מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: מין ג'ינג'י חום כזה [הוא היה אדום חום והכל דהה ועכשיו זה מכוער
] ואסוף בגולגול תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: זה מה שאני עושה ממש עכשיו היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אופי- אבא באופן כללי, רק בדברים הרעים שלו אני דומה לאמא, יופי- ערבוב של שניהם בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: האצבעות ברגליים! זה כלכך מכוער באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יייייאללה ביי רומנטי? ממש לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית!! אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איכ לא מחשוף?: תמיד החבר הכי טוב שלך בתול?: ממ 2/3 מהחברות הכי טובות שלי בתולות, חח כן מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: צהוב כזה עם רהיטים אדומים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממ לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: בוקסר של חבר שלי וחזיית ספורט האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בכלום בינתיים אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שבוע שעבר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? ישנתי הייתי בקניון הייתי בארוחת ערב משפחתית ואחכ יצאתי סתם לשכונה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: מממ לאדעת כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןןןןן חוף או הרים? חוף!!
קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור ובודקת אם יש משהו חדש בפלא את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? חתולי איזה שפות אתה מדבר? עברים אנגלית וקצת צרפתית ואיטלקית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אין רציני כזה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לאדעת מה הדבר הכי חשוב לך? במה? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על דברים שעשיתי היום ממה אתה הכי פוחד? בדידות המקום האהוב לחופשה? כל מקום שיש בו אנשים שאני אוהבת טעם גלידה אהוב? תות! ממתק אהוב? סוכריה על מקל מכונית? שתהיה כבר חג? לאדעת תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? מיצ דיסק אהוב? הכל אצלי צרוב הייתה לך שיחה רצינית? כל הזמן חיבקת מישהו? מה? חח כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? כן היום אני וחברה שלי קשקשנו על ספסל בשכונה וציירנו ציורים ממש מצחיקים! וגרמתי לה לצחוק
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? זה כאילו כן ולא? התגעגעת למישהו? כל הזמן.. חבר שלי
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח לא שזכור לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה? 0234 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 9

הכל כשורה

שעת ההתחלה: 16:42 שם: נופר תאריך לידה: 22.6.90 מזל: סרטן מין: כוס גובה: 171 צבע עיניים: חום דבש מידת נעליים: 36 מיקום: מרכז איפה נולדת: רומניה נכשלת במקצוע: כן ביצפר: תיכון מאוהב/ת?: בכיוון חבר/חברה: כן אם כן, שם: אודליה כמה זמן אתם ביחד?: כמעט שבועיים, אבל זה רציני מאוד מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקיני מקסטרו אבל הוא לא כזה צמוד, טי שרט לבנה, אוסלטאר חומות וכאפייה אדומה סקס לפני החתונה?: למה לא התאהבת פעם במורה?: ממש לא מעשנת?: כן שותה?: כן מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: שחור לבן מי החברים הכי טובים שלך?: מיטל הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אודליה מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?:לא ביישן?: לא מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מ-1 עד 10? 7. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כמעט השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ישמצב מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?:14 קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כשאני מצלמת אז למה לא אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: כן אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: אפשר לומר מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בכי ברחת פעם מהבית? לשעתיים חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: אני חושבת שבתקופה הזאת של החיים, יש לי כל מה שהייתי רוצה אי פעם. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: חחחחחחחחח אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: עם 8 חורים איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אמ, מי יודע תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כרגע אודליה בת 20 (ואני 17). לפני יצאתי עם מישהו בן 23, אז כנראה שכן היו לך הפרעות אכילה?: כן, קורה
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי למי שחית פעם בעירום?: כן מתי?: שנה שעברה איפה?: חוף מציצים למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לעצמי בוכה הרבה?: לא רומנטי? מנסה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אהה 20 צמידים, שרשרת וטבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חמישי האחרון עם מה אתה ישן?: כרית האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: במאזדה של אבא. אמנם עם מלווה והכל, אבל גם זה יעבור אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה י' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? אודליה :) עוד קצת עלי: אה אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת בפלאפון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כנל את מי היית לוקח לאי בודד? אה בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הכל ממה אתה הכי פוחד? אלימות על כל גווניה המקום האהוב לחופשה? אה טעם גלידה אהוב? פיסטוק ממתק אהוב? מכונית? מאזדה 3 חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? OK COMPUTER של רדיוהד הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? אודלי גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? מלא היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? מלא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? אמ, ישמצב יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה? 17:00 ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה? 10

קיבלתי חצי שעה ביציאה על שוונצים.

נשבעת.. אני לא ממורמרת או משהו אבל מפקדת שמחלקת שעות ביציאה על שוונצים ובאה לבנות מאחורה ומקפיצה אותם היא כלבה.. שעת ההתחלה: 20:25 שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: נתניה איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: כן שותה?: כן מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: אבא ואמא.. חח איזה שאלה דפוקה הכית מישהו?: תמיד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הבנות, ברור מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: בראש חודש שונא ביצפר?: יש לך חיים?: כרגע מתתי. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי לצערי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: מתוודה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לכולם יש סודות תעשה צניחה חופשית?: ישר אל מותי... אוהב לרקוד?: כן.. היית בחו"ל?: הרבה זמן שלא.. סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא גאה בזה.. שתייה מועדפת?: על בסיס שמנת שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חח הרבה מחקים אותי, אבל רק בגלל שזה מצחיק מה אתה לובש הכי הרבה?: הכי הרבה, תחתונים.. כל השאר שנוי במחלוקת פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: שיזוף צהלי. מתעצבן בקלות?: כן.. התחלת שמועה על מישהו?: לא רכלנית.. יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: בריכת דגים נחשב..? אחים ואחיות?: 2 אחיות.. תחתונים?: ישמצב מסתדר עם אמאבא?: רק עם אבא וגם זה חלקית מסתדר עם האחים?: הכי גדולה, השניה זה כסאחים איך אתה מוציא כעס?: צורחת על כל מי שמסביבי [טיפוס נחמד פשוט..] ברחת פעם מהבית? כל הזמן.. חולמ בהקיץ?: +חולת ירח מה היית רוצה?: חופש של שבועיים מהצבא מה הפרחים המועדפים עליך?: קלות [כלות?] הפרח הלבן איך נראית האקס/ית שלך?: מזרחי יפיוף, שפתיים בולטות עיניים גדולות, אף חמוד.. אתה חצוף?: טו מאצ' קיץ או חורף?: קיץ.. מאוד אתה נהנה להתלכך?: סטרילית רצח איך הפופיק שלך?: לבן מדי מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מושלם תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כרגע עם הזיהום אויר בטכני והבלאגן בגלולות, כמו פרנקשטיין אחרי יומיים בשטח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: גג שנה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: גג עשר שנים היו לך הפרעות אכילה?: בטח, אוכלת יותר מדי וכל היום. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, עונה כשאני מספיקה שחית פעם בעירום?: סקיני דיפ עם חברות. מתי?: שנה בול איפה?: חוף באשדוד למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב, עיניים של אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: יד שמאל? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מאמממממממממממממממממממממי שליייייי התגעגעתיייייי רומנטי? כלכך. וגם טו מאצ' קיטש מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שבועיים, ממש לפני הגיוס במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: קצת החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע חום איזה מראה יש לחדר שלך?: הוא חדש, אז ריק איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: דיסקית
איך אתה מרגיש עכשיו?: מתה לישווון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבועיים עם מה אתה ישן?: סקאביאס :( האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: רנו מגאן אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שאיזה מישהי נפלה עלי ועקמה לי את האצבע.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישלמו לי יותר כדי שלא.. מה עשית היום? מסדר בוקר, הפקדתי נשק, חצי שעה ביציאה, לקחתי חברה לרכבת, הגעתי הביתה, קניות מקלחת באורך הגלות שינה ומחשב. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון, דה. חוף או הרים? שילוב קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? עולה על ב'. :/ מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסדר ט"ש את מי היית לוקח לאי בודד? את המפקדת שלי, רוצחת אותה שם ובורחת אם היית חייה איזה חייה היית? החתול בפלוגה, חי כמו מלך.. איזה שפות אתה מדבר? עברית כל השאר מפוקפק

למעלה