../images/Emo90.gifרצית לעוף רצית כבר הלאה.."
שעת ההתחלה:02:16 שם: מור תאריך לידה: 28.7 מזל:אריה מין:נקבה גובה:1.65 צבע עיניים:ירוק - חום מידת נעליים:39 מיקום:ישוב בשרון איפה נולדת:בלינסון נכשלת במקצוע:
ביצפר:רבין מאוהב/ת?:
סתם דלוקה חבר/חברה:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיג'אמה סקס לפני החתונה?:כן התאהבת פעם במורה?:לא, אבל המורה להיפהופ בהחלט שווה
מעשנת?:X|| שותה?:
רק בבית עם האחים. מפלרטט/ת?:
צבע אהוב:ורוד, תכלת, ירוק. חיות אהובות:ארנבים
וכלבים שאני מכירה חחח או כלבים קטנים מי החברים הכי טובים שלך?:יש לי 2
הכית מישהו?:חברה - ובצחוק כמובן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברה מישהו נתן לך סטירה?:ידיד,בצחוק. וקיבל בחזרה
הרבה באינטרנט הרבה?:שיוצא ביישן?:כן מתקלח?:כן שונא ביצפר?:לא יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לפעמים יותר מידי :\ ואז יש זבאנג? שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:כן
היית בחו"ל?:
סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:כן שתייה מועדפת?:דיאט קולה
ומים כמובן שותה מים?:
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?:
אתה מודל לחיקוי?:
של ילדות קטנות בביה"ס למחול ><, לפני כל הופעה הן דואגות להזכיר לי שהן יהיו גדולות הן רוצות להיות כמוני
מה אתה לובש הכי הרבה?:הזמן האחרון שורטים פירסינגים?:3 לובים, עוד כמה שנים פופיק קעקועים?:NOT YET אוהב להצטלם?:כן חחח רק אבל שאני לא פוטוגנית אתה שזופה?:לעיתים רחקות מתעצבן בקלות?:תלוי ממה..יש דברים שמאוד ויש דברים שלא. התחלת שמועה על מישהו?:לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:2 אחים תחתונים?:לה, אני בעד חופשיות
חח ברור מסתדר עם אמאבא?:כןמסתדר עם האחים?:כן, חולה עליהם
איך אתה מוציא כעס?:הוו. המון דרכים מה הפרחים המועדפים עליך?:נרקיסים חח איך נראית האקס/ית שלך?:גבוהה, שזוף. אתה חצוף?:לפעמיים קיץ או חורף?:חורף. איך הפופיק שלך?:חאמוד!! פעם הוא היה כפתור מתי שהייתי קטנה, ואנשים היו לוחצים עליו והייתי צוחקת חחח מה מספר המזל שלך?:3 איך השיער שלך נראה עכשיו?:בקוקו תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:תפתחו במילון הגדרת שימפנזה - זה אני
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כןכן היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:כמה שיוצא, לא תמיד בכוונה, אלב מינימום 2 שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא
בוכה הרבה?:כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:שום חלק במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:תלוי למי מחשוף?:במידה החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד בייבי איזה מראה יש לחדר שלך?:ורוד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:כלום =0 איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה עם מה אתה ישן?:פיג'אמה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן :| אתה ילדה של אבא או אמא?:אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ב18.9, היה יומלדת לסבתא.
וכל היום לא הפסקתי לחשוב עלייה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:כן מה עשית היום?הייתי בת"א (שנקין, כרמל, נחלת בנימין..),אכלתי צהריים במסעדה ערבית, הייתי בסרט בערב עם חברותת אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?נעים לישון או לקום?לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חושבת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מה שיוצא :] בדר"כ מריצה את הלו" של מחרת איזה שפות אתה מדבר?עברית, אנגלית, ויודעת קצת צרפתית, גרמנית וספרדית
רגיש לדיגדוגים?כןכן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?17.1.2007 מה היום הכי טוב בחיים שלך?28.7.93 מה הדבר הכי חשוב לך?בריאות ממה אתה הכי פוחד?מוות המקום האהוב לחופשה?אירופה הייתה לך שיחה רצינית?היום חיבקת מישהו?היום, אחד החיבוקים הכי כייפים שהיו לי בחיים, אם לא הכי.. עם דנה
גרמת למישהו לצחוק?היום הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?היום התגעגעת למישהו?היום האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא ראית את מגדל אייפל?לא בלייב עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כמעט מה השעה?02:33 הודגש באמצעות מדגישומטיק
יאיי
אם מישהי קראה, שתגיב ;]
שעת ההתחלה:02:16 שם: מור תאריך לידה: 28.7 מזל:אריה מין:נקבה גובה:1.65 צבע עיניים:ירוק - חום מידת נעליים:39 מיקום:ישוב בשרון איפה נולדת:בלינסון נכשלת במקצוע: