אהלןאהלן.

השוואת הפערים בין שני הכתבים מרתקת, אבל

פלונית, אל תצפי להכוונה מקצועית מתוך ניתוח בפורום. זה דורש תהליך מורכב, שהכתב הוא רק חלק ממנו. במקרה שלך, זה מסובך יותר, משום שהכתבים שלך אינם בשלים, עלית בגיל שבו כתב ידך הגרמני עצר את התפתחותו , בעוד שהכתב העברי שלך טרם הגיע להבשלה, וזה דורש הרבה יותר כתב ותהליך לא פשוט של אבחון. בכל אופן, אני לא מתרשם שיתאים לך להיות מורה, בטח לא כאן בארץ. את רגישה מדי, קצת שברירית ונדמה שאת נוטה להרים ידיים כשיש קשיים ומשהו לא הולך בקלות.אני חושש שהילדים יאכלו אותך בלי מלח, וגם העבודה כאחות עלולה להיות קצת מעיקה לאיסטניסית שכמותך. לעומת זאת, את יצירתית, אנליטית ועם רגישות למלים, ואולי לימודים בכיוון של שפות וספרות עשוי לקחת אותך לכיוון של תרגום, כתיבת מסמכים ואולי יחסים בין לאומיים עם כוונה השתלבות בתחום יחסי חוץ. אלו רק רעיונות שקפצו לראשי, ולא הכוונה מקצועית, שדורשת תהליך קצת מורכז יותר ממה שאנחנו עושים כאן. אגב, מעניין שבשני הכתבים יש קוי התחלה ארוכים, למרות האופי השונה של הכתב. בכתב העברי ראו ץ של "ארץ" ואילו בכתב הגרמני, האות M ב-Mein Vater" ובשורה מתחת "mein Mutter " (שורות 5-6) ועוד. למרות הקישוריות המרושלת, גם בכתב הגרמני ניכרת הנטיה להפרדה, למשל בשורה 4 "ich wohne in Ramle" (אני גרה ברמלה - במלה רמלה), ומיד מלה שניה אחר כך "monachem".

פלונית01

New member
אז ככה..

קודם כל,תודה רבה על ההתיחסות.. וואו,אני ממש מבולבלת עכשיו.. אולי כדאי באמת שאלך למכון רציני או משהו כזה.. בכל'פן תודה רבה,ולילה טוב!

הודעה ברורה וחד משמעית (כל אחד יפתח)

אם ימשיכו פה כל הלעיגות שוא למיניהם וכל אחד יחשוב את עצמו כמבין גדול,בזה שהוא פוסל אחרים אפרוש מלפענח כתבי יד. חוות דעתי באבחונים קולעת ברוך השם והרבה מרוצים ושמים אוזן להצעותי ועולים ומתנשאים מעלה מעלה אנא לא חסר פורומים וכל אחד יתאים עצמו למקומו הוא. כוכב מנצנץ2

sneakers

סתירה אדירה בדבריך רד למטה מעט בתגובתך אלי ותנסה למצוא איזה תירוץ דחוק לדבריך

sneakers

New member
רחם עלינו. פרוש מיידית

באשר לתגובה למטה. מנהל הפורום צינזר את ה-
בסיום תהגובה.

samwised

New member
נסיון בלי ידע והבנה לא שווה כלום

פלונית יקרה, אני מצטרפת לשייקה בכל מילה שאמר לך. בשום אופן אל תלכי ללמוד הוראה, גם כי זה לא מתאים לך וגם כי אסור שמישהו ילך ללמוד הוראה אם הוא לא מרגיש שליחות לעשות זאת. בנוסף להצעותיו של שייקה, המכוונות אותך לתחומים עיוניים ורוחניים יותר מכפי שהציע לך הכוכב המבסוט-מעצמו, אפשר לחשוב גם על כיוון של עשייה אמנותית או גרפית, לאור כשורייך הבולטים בתחום הציור. אבל כמו ששייקה אמר, זו תהיה טעות לשים את עתידך על אמירות חובבניות פה בפורום. ואשר לאומר האמירות החובבניות, חשוב להזכיר שיש אנשים בעלי 20 שנות נסיון ויש כאלה שיש להם 20 פעם שנת נסיון. אם לא תקשיב לנועצים שלך, שמכירים את הצרכים, האהבות והסלידות שלהם פי אלף ממך בכל מקרה, תשאר בקטגוריה השנייה לנצח. בוודאי שאתה מרוצה מהעבודה של עצמך, כי אתה בכלל לא מוכן להקשיב לנועץ ולאנשי מקצוע רציניים, ויוצא אפילו מהדיון הזה ומשטויות שכתבת (כן, למשל - הכתב הזה איטי ללא ספק) בבטחון מלא שאתה צודק. לך תלמד גרפולוגיה במקום רציני, אבל קודם כדאי לך ללמוד קצת צניעות, דפנה

graphein

New member
כוכב מנצנץ, היתכן שאתה אמיתי?

אתה שלדבריך מיטיב להבין את מטרת הפורום איך יתכן שאינך מבין מה האיכויות הדרושות מיועץ? לדבר אתה יודע אך אין לך מושג בניהול שיחה. קראתי את דברי הרהב שלך, את תשובותיך לנועצים ולמשתתפי הפורום האחרים ומבלי להתייחס לנכונות או ליתכנות פרשנויותיך אני מנסה להבין מה המופע שלפנינו? הכוונון הוא למצב שיגור בלי יכולת לעבור גם למצב קליטה. בכוחה של שיחה לגרום לשינוי בראיית העולם של המושחחים אבל ברגע שאתה מחזיק ב-"אמת" הרי שהכל חסום. כמו בבישול של פעם שהכביר ברוטב ובתבלינים שהסתירו מה שמתחתם, כך גם הרטוריקה מנסה לשכנע ולגרום לאחר להתפעם ולהתפעל רק שמה שראינו כאן כל כך מוקצן ומנותק שאני חוזרת ושואלת עצמי האם כל זה יתכן?

כי19

New member
כוכב מנצנץ שלום לך וברוכים הבאים לעולם

הגרפולוגיה. אני מצטרף לכל מילה שכתבו לעיל דפנה וכן שייקה. אמנם גם אתה ראית כל מיני דברים נכונים בכתב היד של פלונית,ורואים שיש לך ידע בגרפולוגיה.אבל בכל מקרה לוקח זמן והרבה עד שמקבלים את הראייה הנכונה בכדי לנתח טוב כתבי יד,וגם דרוש הרבה מאוד מאוד נסיון כלומר צריך לראות מאות ויותר כתבי יד,ולעבוד בשטח,עד שרואים פירות ותוצאות. גם אני עברתי יסורים עד שהצלחתי להגיע לתוצאות אבחון טובות בגרפולוגיה. וכן גם אני הייתי ממש בתחילת הדרך שחצן קצת ומידי בטוח,אבל כדאי לך להאזין ולהרכין ראש בפני אלו שיותר מנוסים ממך. דברים שיוצאים מהלב נכנסים ללב. נצנץ קח הרבה אוויר תנשום עמוק,ולא נהיים ביום אחד גרפולוג מצליח.לוקח זמן מה לעשות.ואם תמשיך להתעלם מתגובות המנותחים שלך,זה יהיה לרעתך והאבחונים שלך יתפוצצו לך בפנים. תאמין לי שאני כותב מילים אלו לצידך,ואני לא נגדך.

mali0055

New member
נצנץ , בהתחשב בגילך הצעיר

היינו חביבים איתך הפעם ושלחנו את הבחורים הטובים לטפל בך, והנה מתנת פרידה נאה,
צא והשתובב להנאתך. כי בפעם הבאה, הבחורים הרעים ישמחו לסיים את העבודה..
ראה הוזהרת.

למעלה