ל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
מערכון טוב עבור גברי.ל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
חחח אהבתימערכון טוב עבור גברי.
שימשיך להניף דגל שחורל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
מצאתי פרעוש בכלבלב של ברקל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
והוא אחד מהבודדים שחושבים כך. מה ל'שות, המראה בה הוא מתבונן כנראה מגדילה פי 100...ל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
השבוע על צג הטלויזיה ראיתי תמונה של רוני קובן ולמטה בכותרת היה כתוב: "ראיון עם אהוד ב...והוא אחד מהבודדים שחושבים כך. מה ל'שות, המראה בה הוא מתבונן כנראה מגדילה פי 100...
לדעתי מאז שהוא הסיר לעצמו את הפלולה, דעתו השתבשה עליו.ל רינה מצליח: "אני יותר מתאים מכולם להיות ראש ממשלה, גם מנתניהו"
שכח לקחת כדוריםהאיש התחרפן מזמן. לא חדש. עצוב.
התרפן או לא, הוא מצליח להוציא אנשים להפגין.האיש התחרפן מזמן. לא חדש. עצוב.
אל תהיי בטוחה. לפני שהוא פתח את הפה היו יותר מפגינים.התרפן או חא, הוא מצליח להוציא אנשים להפגין.
אל תהיי בטוח.אל תהיי בטוחה. לפני שהוא פתח את הפה היו יותר מפגינים.
לא חושב שהוא הצליח להוציא מישהו.התרפן או לא, הוא מצליח להוציא אנשים להפגין.
ששששלא חושב שהוא הצליח להוציא מישהו.
אנשים יוצאים להפגין והוא מנסה למנף את זה לטובתו.
הוא עשוי בדיוק מאותו חומר של זה שהוא רוצה להחליפו.
הפשיסט אמר את דברו ואפילו נשאר בחיים.אגב מצבו הנפשי של ברק הוא סוגיה הרבה יותר חשובה מכפי שאנו נוהגים לייחס לעניין. ככל שאכן הסברה שהאיש סובל מבעיות נפשיות נכונה, בהיותו ראש ממשלה לשעבר, זה יכול להוות איום בטחוני לא קטן על המדינה. אמנם איש לא יעז לעשות זאת (בגלל שמיד יטענו שזה בגלל התקפותיו על נתניהו), אבל לא מן הנמנע שהיה עדיף לכלוא אותו במוסד כזה או אחר.
מילים כדורבנות.הפשיסט אמר את דברו ואפילו נשאר בחיים.
ביני ובינך, מזלך שאינך מזיק. אחרת לבטח היית מאושפז בכפייה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.