אהובי, נסיך שלי...

Night-Girl

New member
אהובי, נסיך שלי...

לרגע נעצמות העיניים, משתלטת ליי התחושה שהכל נפלא, שאנחנו ביחד, והאהבה עודנה שוררת בינינו. אני חושבת שהבוקר, כשהתעוררתי במיטה הריקה, הרגשתי שהכל באמת אבוד. הריבים בינינו, המריבות והעקיצות- כל אלו הביאו אותי לתחושה שאין עוד הרבה לעשות, שהוווה והעתיד שלנו למעשה נגמרו היום. אם לא הייתי אוהבת אותך כל כך, אולי זה היה עושה את המצב קל יותר. אבל למרות הפגיעות הרבות, הלב שלי עדיין שלך, אולי תלוי מעל מיטתך בתליון שנתתי לך. נתת לי כל כך הרבה. למדתי איתך להכיר את עצמי, עזרת לי לעבור חלק מהמשברים בחיי, אפילו להתגבר על הפחד מאהבה. ביגרת אותי. הפכת אותי לאדם שונה. ועתה, כשאני מרגישה שהגענו לקו הסיום, כשהאינטרסים שלנו מנוגדים כל כך, כשכל אחד שואף לכיוון שונה לחלוטין... הדמעות זולגות על לחיי, מבקשות רק עוד נשיקה אחת, עוד חיבוק, עוד לטיפה. אני שלך לתמיד, גם אם לא ביחד.

ה מוזה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

לפעמים אהבה היא כמו אמא אדמה טומנים בה זרעים ,שניהם צומחים מתוך אותה אדמה לכיוונים שונים .. הופכים לפרחים מדהימים כל אחד בפני עצמו .. בצבעו בקומתו בעליו הירוקים נבט מושלם של אהבה שצומח לו ומשתנה ומתפתח .. ושניהם נטמנו באותה אדמת אהבה ועדיין צומחים הם ופורחים בזמן אחר ..ולכיוון שונה אך אותה אדמה ..תלווה את שניהם לאורך כל המסע כי הזרע שנטמן ..אינו שוכח את אותה אדמת אהבה כך גם את .. שונה , וכך גם הוא .. צמחתם לכם כל אחד לכיוונו הוא .. וכפי שאת אומרת לו תודה ..על כל שתרם לפריחה ולצמיחה שלך אין לי ספק.. שגם את תרמת את חלקך בצמיחה שלו ולדעת לשחרר .. זהו החלק הקשה ביותר קו הסיום .. הוא גם קו של התחלה .

למעלה