אהובי ה(כמעט)יחיד

TakTik

New member
מזל טוב Kido...../images/Emo65.gif

אחד האנשים שאני יותר אוהב... תמיד שמח לזרוק לך איזה חינמון או להגניב אותך לתוך איזה מועדון
תמשיך עם המוזיקה, כי בהחלט יש לך את זה. Keep on the Funk! גאון קטן..Luv u nigga

Da Judge

New member
מזל טוב יא דוד

לא להאמין שאתה כזה צעיר, פשוט לא להאמין. קיצר, המון מזל טוב והכל, תזכה למציצות ומעשים מגונים, וקיפ אפ דה Fאנק וכל זה.

Nechi Nech

New member
"לא להאמין שאתה כזה צעיר, פשוט לא להאמין"

יש משהו בדברי הבחור. אחינו ("אני לא הדיילת שהייתה פה קודם, אני חייל צ'טח") אתה אכן איש מצויין, אני מאחל לך הרבה מזל טוב, הרבה צחוקים, הרבה אושר, הרבה כסף שחור שהושג במירמה, הרבה מוזיקה ו-וואלק.. שיהיה בכיף!!!! והכי חשוב בריאות עד 120 אמן כן יהי רצון מעשה ברבי שמעון בר יוחאי וברבי עקיבא אשר היו יושבין כל ערב.. טוב די. מזל טוב כפרה

שרון רוצה לישון()@*)&@#$!#$!@!@#*)&^%@#$!~

נששששששששששששששששששששששמה :) יום הולדת שמח לילד היקר לליבי, לאח הקטן המוזיקלי האלוף המוכשר הגאון והמלך מכולם!!! כמו שאבישי אמר, אתה באמת מאלה שהם תופעה מבחינת הגיל לעומת מה שבפנים, וזו זכות להיות חלק ממעגל מכריך ;) הלוואי וכל הצרות שצצות בדרכך יעופו כמה שיותר מהר, שירבו שיחותינו ההזויות שאף אחד חוץ מאיתנו לא יבין (כן למאבק גיידאמק&^%$#)*%^$#@!!!), ושתצליח, תצליח, תצליח עם המוזיקה וכל דבר אחר שתרצה. מגיע לך. אוהבת אותך מאוד, מאוד, מאוד.

Funky Giraffe

New member
וואלה

אני חושב שזה היה היום הכי יפה בחיים שלי, ואם לא, הוא מתמודד ממש חזק על התואר. אין סוף מתנות (כל אחת מכסה צורך אחר) וברכות מרגשות כמו שלא קיבלתי בחיים, וגם המסיבה המטורפת עם 20 חברים וחברות בבית בחסות ארגון המורים... תודה לכולם, אין עליכם. באמת שאין

מזל טוב מאמי שלי :)

מצטערת על האיחור, היה קצת יום מטורף.. רק אושר. sweet 16
אוהבת אותך יקירי

ALMOG T

New member
מזל טוב סקסופוניסט שלי!

שיהיה לך מזל טוב בנאדם רק מעברים פנטטונים שFאנק יו יפציצו כל הזמן ..! מי ייתן ולא תזכה לפגוש טריטונים וכל הזמן תהיה מז'ורי טיפש יצאתי חח

esvee

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תותח.

למעלה