אהובי ה(כמעט)יחיד

אהובי ה(כמעט)יחיד

מזל טוב.
אני לא מאמינה שאתה כבר בן 16. כולנו חששנו שתיתקע בגיל 14 לנצח והשנה הזו אכן נראתה ארוכה, אבל אלוהים יודע לאן טסה לה השנה האחרונה. רק עוד שנתיים מגיעה לה החוקיות, ואז תוכל להפסיק להתלונן שמפלים אותך. :) למרות היום שנפלת עליו, אני מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח. אני מאחלת לך טונות של אושר, עושר(כי מאמנות פה לא מתפרנסים. P:), הצלחה בכל מה שתשאף להצליח בו, בריאות(חבל שאמא שלך תבזבז עוד מהידע שלה. P:), אהבה ועמ... דברים שלא מתאימים לכאן. מקווה שאיכשהו יהיה לך יום הולדת שמח מתה עליך. :)

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

היום יומולדת לעידו=]]]] המון מזל טוב אושר בריאות והצלחה בה-כל! מתה עלייך=]

dweck2k

New member
מזל טוב גבר

תענוג לדבר איתך, למרות שאתה שומע אייטיז פ'אנק. דוויק

RunNGun

New member
מזל טוב יא מלך

אחחח עידו עידו.... הבנאדם היחיד שגם כשהוא ישתחרר מהצבא עדיין יביאו לו עוגה עם 14 נרות ויתנו לו מתנה קלמר
ועכשיו ברצינות - לגביך, אחי, המצאתי את המשפט "יש אנשים בני 20 עם שכל של ילדים בני 10, ויש אנשים בני 14 עם שכל של בני 20 ומעלה". היכולות שלך, הדברים שאתה עושה, איך שאתה מצליח ומתקדם, הם דברים שאני יכול רק לקנא בהם, תאמין לי. אני מסתכל עליך ואני מודה שיש לי איש כמוך לידי. תרשה לי לאחל לך שכל דבר שתרצה - תשיג, כי הכל ניתן להשגה - השאלה היא רק כמה רוצים. אז אולי "אין מלך בישראל", כמו שאמר דוד גרוסמן, אבל היי - לפחות יש מלך בכפר סבא
אוהב אותך ביג טיים, איש יקר.

MC SammY

New member
עידודו../images/Emo65.gif

רק לי נראה שהילד חוגג יומולדת כל חצי שנה?
שיהיה לך המון מזלטוב
אוהבים אותך.

glass vegas

New member
מזל טוב כפרעלייך!

אח שלי תן בראש כמו שרק אתה יודע תעשה הרבה טירוף אתה בדיוק בגיל הזה... וכמובן שתמשיך ליצור מוזיקה ולהיות גאון כמו שאתה ! בקיצור יומולדת 16 שמח !

למעלה