אהובי הופיע!!!

רואים שיאמקי השתנה...

כלומר תראה הוא זנח את המצית המטופשת שלו וחוץ מזה המילים שהוא אמר רואים שבהתחלה הוא לא בדיוק האמין בהם אבל אני בטוחה שהוא השתנה.... אני מניחה שאתה צודק בקשר לעיניים של הדיג´ימונים וזה מאוד ברור למה נהיו לג´רי עיניים כאלו כלומר נכנס אליה משהו שהוא אמור להיות נתונים{לא?} וחוץ מזה גם בעונה ה1 כשמאט נתן לאופל להשתלט עליו בפרק עם המערה אז היו לו עיניים כאלו.....

pokegirl

New member
העיניים של ג´רי הפכו להיות

כמו העיניים של הקייזר, חסרות ברק...

star_female

New member
בכל אנימה כשאופל משתלט על מישהו

נהיות לו עיניים כאלה... חסרות ברק... לדוגמא גם בקארדקפטור סאקורה, כשקלף החרב השתלט על ריקה (גם שם יש ריקה ^^ אבל משום מה שינו את השם שלה באנגלית לריטה o_O לא חשוב.. הגרסה האמריקאית... o_O ) העיניים שלה נהיו כאלה (למרות שזה לא ממש אופל, אבל דיבוק...) ויש עוד מלא דוגמאות... זה קרה להרבה אנשים בדיג´ימון בגלל שפה הם מתמודדים עם אופל כזה שנכנס באנשים... (שזה דבר שאני מאוד אוהבת בסדרה, הם לא נלחמים נגד דבר מוגדר, לפחות לא בהתחלה של עונות, והם צריכים להתמודד עם זה...)

Digi Lista

New member
מי אמר שעברו רק כמה שעות?...

חוץ מיזה גם בעונה הראשונה(אני יודעת שההשוואה לא מדויקת) הזמנים היו שונים, וזה דווקא מוצא חן בעיניי זה מדגיש את ההבדלים בין העולמות.

הלדין

New member
בסדר...

האמת שהערכתי הראשונה הייתה יממה. הם התחילו עם הפרויקט כאשר החבר´ה שלנו ירדו לתוך התהום וסיימו אותו זמן מה אחרי אסיפת המגה. הם אמרו שחלפו שלושה שבועות והרי אזולנגמון אינו כל כך איטי...(יכול להיות שלא הערכתי נכונה את הזמנים) כמו כן, ג´יגימון ובאבמון חיים זה עם זה ארבעים שנה. העולם הדיגיטלי קיים רק עשרים שנה אמיתיות.(וגם זו הערכה גסה) בעצם, בטח יש הסבר לזה. איפה ממלא החורים-בעלילה של הפורום? אני צריך אותו, בבקשה...(ואל תגידו לי ששכחתם אותו אצל ידידכם מפוקימון)

Digi Lista

New member
המממ...

אני מניחה שיש משהו מאוד מאוד מאוד הגיוני בהערכות שלך, אבל לדעתי העולם הדיגיטלי קיים שנים רבות(למרות היצירה של הדיג´ימונים ע"י הסטודנטים...)התיאוריה שלי(רק תיאוריה...)טוענת שהסטודנטים לא ממש יצרו את הדיג´ימונים הם גילו אותם והביאו לפיתוח הרמה שלהם אבל יש לי גם תיאוריה יותר הגיונית שמבוססת על מה שציינת, כלומר הזמנים בעולמות שונים(משהו כמו יקומים מקבילים)ואלפי שנים בעולם הדיגיטלי הם למעשה לא הרבה זמן בעולם האמיתי...כלומר יש עניינים של זמן בין העולמות כמו בעונה הראשונה... אני מאמינה שהכול יתברר בסוף העונה(אם לא נוכל לכתוב מגילות ולדון בחורי העלילה...), כמו בכול סוף עונה עד עכשיו... ושוב אני לא בטוחה בצדקתי...

LILO digital

New member
אם אתם זוכרים...

(ואני בטוחה שאתם זוכרים), בעונה הראשונה הסבירו שהזמן בעולם הדיגיטלי מהיר יותר, ובעוד שבעולם האמיתי מזדחלות השעות, בעולם הדיגיטלי חולפים שבועות על גבי שבועות --- אבל כשאפוקלימון הפר את הסדר וחפף בין העולם הדיגיטלי לאמיתי, סדר הזמנים נעשה מתואם. הבעיה היחידה כאן היא ששתי העונות הראשונות אינן שוות לעונה השלישית, כלומר, זה לא אותו מימד, לא אותו מרחב -- ואם מסתמכים על העובדה ששתי העונות הראשונות נחשבות בעצם ל"סדרת טלוויזיה" בלבד בעונה השלישית, שטאקאטו וחבריו צופים בה בעולם שלהם, אז בכלל מגיעים למסקנה שהעולם הדיגיטלי ב"טיימרס", על כל פרטיו וכלליו וההיסטוריה שלו, הוא שונה לגמרי, חדש לגמרי, ובעל חוקים שונים ועבר שונה. כלומר, אפילו אם אזולוגמון היה מספר שהעולם הדיגיטלי בעצם נוצר לפני חצי שנה, ושטאקאטו וחבריו הם הדיג´יגורלים הראשונים אי פעם, ושגלימון הוא דיג´ימון-הדינוזאור הראשון, ושמיוטיסמון מעולם לא היה קיים --- זה היה הגיוני, כי "דיג´ימון" בעונה השלישית שונה לחלוטין משתי העונות הקודמות. בקשר לבלבול של העשרים שנה מאז הפרויקט "ליצור חיים" (כלומר, שאז נוצר העולם הדיגיטלי כביכול), לבין הארבעים שנה של באבאמון וג´יג´ימון: השערה אחת היא שבאמת מדובר בחור קטן ולא-מזיק בעלילה, שבעצם אני אפילו לא שמתי לב אליו עד ההודעה של הלדין... השערה שניה היא, שגם בעונה השלישית של דיג´ימון, שני הזמנים בין שני העולמות שונים, ובעולם הדיגיטלי הכל טס בזמן מהיר יותר, ולכן גם ג´וניו ויאמאקי עובדים בהיפנוס רק כמה שעות בעוד שהילדים בעולם הדיגיטלי כבר כמעט חודש. השערה שלישית, שהזמנים מתואמים, וג´וניו ויאמאקי גם הם עובדים בהיפנוס כמעט חודש, ובאבאמון וג´יג´ימון אכן נשואים ארבעים שנה - אלא שהעולם הדיגיטלי לא נוצר רק לפני עשרים שנה, אלא באמת כמו שסטטה הבורקס המשומן אומרת: לפני הרבה יותר זמן, וג´וניו וחבריו רק גילו את זה או נתנו לזה דחיפה טכנית... הרי זכור לכם שאבא של סורה סיפר ליולי שהדיג´ימונים תמיד היו איכשהו קיימים בעולם, כשאנשים בעולם האמיתי סיפרו לילדיהם סיפורים על מפלצות... ואז הם קיבלו מודעות ולבשו צורת חיים מהנתונים שברשת ומהגלים הדיגיטליים ומגלי הרדיו, כמו שהסביר יאמאקי. ההשערה שלי שפרויקט "ליצור חיים" נתן גימור סופי לדיג´ימונים, ויצר את העולם הדיגיטלי הממשי, המוחשי, עם האדמה והאויר והעצים. באבאמון וג´יג´ימון היו מעין סוג של נתונים חיים במשך שנים רבות (ונשואים 40 שנה), אבל רק לפני עשרים שנה הם לבשו את צורתם המוחשית והתחילו לאכול ולישון כמו יצורים חיים.

LILO digital

New member
לא לא, בזה את טועה

צר לי, אבל למרות שאת העונה הרביעית עדיין לא ראיתי (וכך אני לא יכולה באמת לדעת אם קוג´י אכן מנוצל בידי האופל או שהוא סתם זאב בודד) --- עליי לחלוק על דברייך בקשא לאייס דוימון. כן ראיתי את הפרק הזה וגם שמעתי מה הוא הסביר. הוא אמר מפורשות לריקה שהיא בדיוק סוג המאמנת שהוא צריך, בגלל האישיות האפלה שלה (לא יודעת אם הוא אמר "אפלה" במדויק, אבל אמר את אותם הדברים). הוא הסביר לה שיש לה בדיוק את האופי הדרוש למאמנת בשבילו: דורשת להגיע למושלמות, מצפה מעצמה, מסתגרת, מתבודדת, רוצה להיות מעל כולם, חדה כשהיא כועסת, לא מסוגלת לשאת את השפלת הכישלון, קרה ומתנכרת, וכו´ וכו´ וכו´... כל אלה תכונות האופל (עיין ערך מאט, קן). וחוץ מזה, דיג´ימוני ה"דוימון" הם סוג של וירוס (כולל דמידוימון, שהוא התפתחות הטירון של דוימון בכבודו ובעצמו). ודיג´ימוני וירוס הם בד"כ דיג´ימוני אופל. בכלל, זה הרי ברור שאייסדוימון הוא סתם דיג´ימון מטורף, בזה את צודקת, אבל אין להתווכח עם כך שהוא משתמש בכוחות האפלה, וניסה לנצל אותם דרך ריקה. ניסה.

star_female

New member
ההבעה של ג´רי באמת היתה מפחידה...

לא ציפיתי לזה... גם אני נבהלתי

Morphia

New member
אישית

כשראיתי את העיניים האלה כמעט חטפתי התקף לב, לא כי נבהלתי, כי זה היה ממש מפחיד. It freaked the living daylight out of me!!!

LILO digital

New member
האמת?

אני אומנם נאלצת להודות בבושת פנים שהלב שלי כמעט קפא (כמעט???) בפעם הראשונה שראיתי את המבט המפחיד של ג´רי, עם המוזיקה המבהילה שאיימה להרוג אותי מפחד... אבל אתם יודעים, בפרק של יום שישי כשהיא ישבה ברכבת ופתאום התחילה לקרוא כמו רובוטית את טבלת הרכיבים התזונתיים --- נבהלתי עוד יותר, ולא כי היא עצמה הפחידה אותי, אלא בדיוק להפך: היא נראתה ונשמעה בדיוק כמוני!!! מפחיד פי אלף לראות את ג´רי המפלצת מתנהגת בדיוק כמוני ברגעים המוזרים שלי במתקפת הפרעות האכילה שלי... גם לי היו את הקטעים הרצחניים האלה שהייתי יושבת כמו זומבי וקוראת ככה את הטבלאות עם הקלוריות והשומנים... מה קרה לג´רי, גם היא חולה בהפרעות אכילה?? עוד מעט היא תהפוך לי לאנורקסית או בולימית!

יאקומו

New member
תגיד אתה...

רוצה לעשות לי התקפת לב
לא ציפיתי לזה... וואי, הלב שלי!

LILO digital

New member
אמאל´ה!!!!

אני לא צוחקת! תעיף את הדבר הזה ממני... בושה לחובבת סרטי-אימה כמוני להיבהל מג´רי, אבל אשכרה, הדבר הזה מבעית!! בעתה וחלחלה! קריפייייי!!!!!!

יאקומו

New member
אני יהרוג אותך!

וואי! זה היה פשוט מפחיד! אני יודעת שכבר הסתכלתי בתמונה, פשוט בטעות פתחתי אותה עכשיו... ובדיוק אימא שלי באה אליי בשקט מאחוריי... אתה יכול לדעת מה התוצאה... (אני על הכיסא משקשקת, היא ליד הדלת מבוהלת מהצעקה שלי...)

burhtk1

New member
נ.ב גם צ´אקומון...../images/Emo58.gif

גם צ´אקומון (הספיריטו של טומוקי מהעונה הרביעית) השתלט הרוע לכמה זמן בגלל טפירמון אז הנה התמונה של העניים שלו...

burhtk1

New member
כנ´ל גם לגבי אבידורמון... ../images/Emo58.gif

גם מתי שאגונימון גדל עם נשמת החיה לאבידורמון (צורת חיה הרבה יותר קשה לשליטה מאשר צורת האנוש) אז הוא ממש יצא משליטה כמעט לגמרי (הוא היתנהג כמו סקאל גריימון) אז העיניים שלו היו אדומות הנה תמונה

Snake Bandage

New member
אוקיי... ../images/Emo58.gif

יש לך כמה טעויות. ´ספיריטו´ זה הדרך היפנית לאמר ´ספיריט´, המילה האנגלית שמשמעותה ´נשמה´. ולגמרי טעית בשם של נשמת החיה של טאקויה. קוראים לו וריטרמון, לא אבידורמון.

burhtk1

New member
שיהיה...

נראה אותך זוכרת את כול השמות...כול בן אדם יכול לטעות לפעמים

למעלה