אהובההההההה

אורמוררררר....

לא תתכן מסיבה... בלעדייך יקרה... חיכינו רק לך נשמה... שתתני לנו מתכון להצלחה... שימי עליך בגדי חמודות... וצאי איתנו מיד במחולות... מכורה לאהבה.

אורמור

New member
בשמלה אדומה ושתי צמות..

מצטרפת לחגיגות ובצעד תימני.. אחולל עם בנות מיני וכשואלס לי אחולל אחטוף אותו מהכרמל ולפני שיבהל.. להרגע לי אשתדל.. פששששש יצא לי כמו חיבור של ילדה בכיתה ו` עוד תרד קרני בפורום.. חחחחחחחחח

אפרת.א

New member
דוקא אתן מאד מפותחות

היום ילדות...:))) חחחחחחחח אני דוקא חשבתי שזו היתה אחת מתלמידותי לשעבר - - - כי , כשהיא היתה בכיתה ז` היא הלכה עם אמא שלה לקנות חזייה ראשונה - והיא כל כך התביישה ביום למחרת - כשהיא הגיעה לבית הספר עם ה``יצירה`` החדשה שעיטרה את חזית שמלתה - היא כתבה בדיוק כמוך:)) אוי לאותה בושה....חחחחחח - אבל אל דאגה - הטראומה עוברת תוך יום יומיים תהיי רגועה:)))

אאהההה.......

עכשו הבנתי... מהיכן מוכרים לי החרוזים שלי... מהמורה ללשון...בכתה ו` הייתי דלוקה עליו... חתיך...ממש ריצארד גיר... נתן לי שיעורים פרטיים... והשאיר עלי חותמו... חחחחח

אפרת.א

New member
חחחחח - חזרת! יא גנובה..:))

רוצה להגיד לי שכבר אז...? חחחחח - אהבתי! (איך היה המפגש הראשון? - ספרייייייי! ואל תחסירי שום פרט - שומעת? B-)

אפרת.א

New member
אוררררררר - חושבת

שהיינו יכולים לחגוג בלעדייך??. (אממממ....היום כבר יש נפטלין ריחני - אז לא לקטר..:)) תפסי עוד מונית ובואי לדרום - הולך? מה יש לך מאורנג`דה אור? - יאללה לעלות!

אופסססססס

את כל זה אני כתבתי??????? לא מאמינה... תראי איך המקלדת עובדת...חחחחח וגם שלך...ארבלון... ושלחתי לךגם מכתב אהבה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
רק בקשה קטנה אחת לי

אלייך מכורה: לשגל ? - כמה שרוצים אך אנא , אנא, שאף אחת לא תכנס להריון! (אחרת יהיה לי פה עסק עם הארבלון- הוא פשוט לא יידע - האם הוא האב, או שמא...טעות נוראה כאן נפלה..:) הסירים המחבתות והמכסים - מוכנים מזומנים - הרעש בוא יבוא ! רעמים , ברקים - נפצים זיקוקים ........אורות, מנורות בשלל צבעים! (נשארו לי כמה מהנצנצים של יום העצמאות ) מי מלכה? - מה מלכה? - - - אין כאן מלוכה! יש אותך , יש אותי, אותו, אותה ואת כולם שעושים במלאכה נאמנה :)) אוהבת שמלת ארגמן כזה כמו דובדבן.....כזה שמתמזג עם הלב........עם האהבה שלה אני כה מכורה:)) ומייד בלי בעיה - הופכת אני לאירוס הארגמן - אותו בקלות ניתן לראות בתקופה היפה - בה פריחת האירוסים מלבבת ויפה! (בצפון הארץ, בדרום ובשפלה) יאללה יפתי - קדימה! עוגות על חשבוני!!!

אורמור

New member
הלו זה רדיו????

לשגל? מה גם חנה שיגולה תבוא? יוכל הארבלון על כולן? יהייה לו כח לנפנף.. מול כל כך הרבה בשר על האש? ואם את בארגמן.. אני אבוא עם פלורסנט על דש רק מה קורה עם מכורה???? מדוע זה נדמה? איבדנו אותה בעליות לכרמל? צריך אחורה להסתכל? אייה החביבה שלא הצהירה על לבושה??? מכוריתה אייך?..

אפרת.א

New member
לא זה לא , זה מהמרפסת של

הצ`חלה מהכפר. נשבעת לך אור - את צודקת אני כל כך נרגשת לא יודעת איך לבשר לך אבל............... המכורה התערטלה! (זוכרת? - לכבודי הסכימה להוריד את שמלתה המהוללה - כן, זו הכחולה - בטוחה שזה היה אמממ......לכבודי?) וארבלון - נעלם , אי שם בחשכה... לי זה נראה כאילו - בלעה את שניהם האדמה.. או שמא אולי אממממ.... אורררררר - נשמהההה! ואנחנו מה?!?

אני כאן....מתנשפת.....

העליות האלה...הורגות... כבר כמעט ערומה... כי השמש קופחת... ואני כולי קודחת... רואה כאן כפולות... סגולות...אדומות... לבנות...וגם כחולות... וההוא מהכרמל... אפילו לא מחייך לבאות... שרק דבר אחד רוצות... כאן להנות... מכורה לאהבה.

בנות...וארבלון...שהלך לישון...

הזמנתי גם השף... שיבוא עם כל המרכיבים... האהובים... יודעות אתן שיש לי שם מילה... שם אותי בהנהלה... עם השמלה הכחלחלה... אמר אוהב את הסחינה... שמרוקאיות מכינות אותה... חחחחחחחח נשבעת לכן... למענו...מוכנה... טוב...נעזוב את זה עתה... מכורה לאהבה.

אורמור

New member
הודעה לעיתונות לאיריס ומכוריתה

ארבל מדווח על קריסת השרת שלו.. ובמקביל מצהיר על ארוע חד פעמי.. הוא הולך לישון.. מוסר לכן לילה טוב ומתנצל.. אני הולכת לתור אחריכן בצאט.. ואם תיפקדנה משם.. גם לגבי ירשם בגינס חידוש האור הלכה לישון בטרם שחר בליל ששי אז בנתיים ביי.. אם לא יבוא אייזה היי בצאט. CU יפות שלי נשיקות.. מהפלורסנט..הלוגן..או סתם נורת ליבון קשקשנית ביי

אפרת.א

New member
מצא לו זמן לקרוס...

אבל...זה לא באשמתו צודק...אחת זה פיקניק - שלוש זה ארוע המוני:) תנמיכי מעט את ``התורים`` יקירתי - אור נרות נעים ואיכותי , יספק נכון לעכשיו את באי בית הקפה:)) לפני כשעה - הצאט של תפוז - פלט אותי - אלך לנסות שוב...אולי הפעם בזכות השמלה העוטפת אותי - עם הילתך המחממת - יעשה עמי חסד ויקבל אותי בין ענפיו...ומצ`וטטיו. אחת שתיים שלוש - נסיון אחרון:))) ובאים לא - גם אני אפרוש למיטתי אוהבת אתכן ידידות מתוקות - ואיך אומרים?: ``מחר שוב תזרח השמש`` להתראות: ;-p

מההההההההה.........

השארתם אותי לבד... פוחדתתתת מהחושך....... לילה טוב...חמודות... וההוא מהכרמל... איתו יש לי חשבון אחר... רק קצת בעיות...והוא הולך לישון... מכורה לאהבה.

``חשבון``?,``בעיות``?

מכורה יקרה, אנחנו לא חייבים מאומה... הבעיות בעצם ההתעלמות... גם בוירטואליות יש נימוס... לא ביקשתי יחס-רק התייחסות... שבת שלום לך!

למעלה