אהובההההההה

אהובההההההה

הי...חמודה... תגידי...נא... למה את לא עושה כאן מסיבה... ואת האש לא מלהיבה... הזמיני את כולם... לעשות כאן על פינג`אן... לשיר שירי משוררים... לאכול עם המילים... את כל החרוזים... שטרחתי כל כך לכתוב... בשביל שיהיה לך טוב... בואי נעשה כאן קומ`זיץ... והקפה והעוגה על חשבוני... והתפוחי האדמה למעני... יביאו הם ממועדוני... יאללללהההה מכורה לאהבה.

אפרתתתתתתת

ההודעה...היתה מיועדת לך... לך...קראתי...אהובה... והנה אף תגובה... להזמנה למסיבה... שרציתי פה לארגן... ולך נתתי חגורת מגן... בשביל שתשימי מפנינו להתגונן... את חוש ההומור שלך...תביאי גם... ולנו תעשי שמח...סתםםם.... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
או, אז זהו ש....הייתי בטוחה

שאת פנית לאהובה המתוקה:) אך אם אלי הייתה הפנייה - אזזזזזזזזזזז - - (לרגע קט פיצפון - חשבת שאולי איכשהו - תשארי ללא תשובה?!?) חחחחח מכורה מצחיקולה אחת - ואת העזת לאמר לי בצ`אט שאת - סתם כך ולא יודעת איך - ובכלל ????? הנה - עכשיו - נסתיימו טענותייך לעד!! בזה הרגע - את לוקחת את המקלדת ביד - - - - - - ומקלידה ומקלידה עדדדדדדד - שאני רואה את הזריחה ! שששששששש שארבלון לא ישמע אבל - - אני אומרת לו תודה - לולא הוא , אותך לא הייתי מכירה (ומה זה הייתי מפסידה!) איזה מזל שיש לנו ארבל על ההר...:)) חוזרת להודעתך הראשונה - לקרוא ולהשיב לך מנה למנה:)) באהבה רבה - איריס (שהזיכרון מתחיל לבגוד בה בשל גילה...:))

אפרת.א

New member
רגעעעעע - מתדלקת....תני

לנשום שניה....... מסיבה את רוצה?!? אממממ.... יאללה חמודה - מרימה את הכפפה! המים כבר רתחו - הפרחים על השולחן והאוכל - - - - כבר מזזזמן מוכן !! לך בסוד כאן אגלה : אני אממממ....עד היום הייתי כזו, קצת - מכירה את המילה - ``הייזלה?`` תמיד אמרתי : ``לא יפה`` ``לא נאה`` - משדות זרים להביא לכאן ת`תפודים... אך היום - בזכותכם : הנה, יו - היד רושמת - אני נמסה איתכם ולרשותכם! יודעת מה הכי אהבתי? חחחחחחחח מתגלגלת כאן בצחוק פראי: תגידי - בין תפוחי האדמה שבאמתחתך ישנם כאלו - הדומים לסופטי - מיודעך?? שובב, חכם ועוקצני עמוס שנינות וטורדני ציניות מלוא הקסת - תפוד כלבבי! טוב - - - זה כי החלזון ששכן בתוך ביתי הפך בין לילה לנחש רצחני:)) חוץ מזה רוצה שתדעי: להביא תפוחי אדמה אממממ..... לפעמים זה גם השטח שלי:)) (נותרו בכפר גם חומים גם אדומים ומתוקים שיעטרו לבקשתי:)) עם אלו שלך ועם אלו שלי - - - - כל שנותר הוא לחגוג , לשיר, לרקוד והעיקר העיקר - יאללה קדימה מכורתי - -- - - - - לכתובבבבב!! (מבטיחה על דיברתי! מעתה, אין מעצור ללשוני !!! - את תראי, אני מה זה תלמידה טובה! ............) איריס - שמחכה למורה טוב/ה לשחרור לשוני:)) שתהיה לך ולכולנו שבת קסומה.

ארבלון שמע וזועם....

פתאם מארגנים הכל אחרי הגב שלו?? וארבלון בשביל תפודים לא בא !!-רק על האש!! חשבתי שגבירות מכובדות כמוכן כבר מכירות את רות סירקיס בע``פ. טוב,אז נא לשתף אותי בתוכניות...אוףףףףף שבת שלום לכל הגראציות,גם לאלה ששומרות על שתיקה וגם לאה שחושבות עלי לדקה.

אפרת.א

New member
מאחורי הגב - עושה את הטעם

לפעמים - לא? ואיך אפשר תפודים בלי על האש!?! נו באמת ארבלון , ככה אתה מכיר את הגראציות? חשבתי שאתה לפחות תדע להעריך את המאמצים שלנו (יודע כמה קשה להרים ערב כזה?)...רות סירקיס (עם כל הכבוד) פריירית ליידינו! כשיש אהבה - יש שמחה יש שמחה - יש תובנה יש תובנה - יש תפודים יש תפודים - יש על האש יש על האש - בא ארבלון בא ארבלון - יש שירים יש שירים - יש פלירטוטים יש פלירטוטים - יש אהבה יש אהבה - - - - - - - - מי צריך רות סירקיס - אה?!? שלך - איריס. - פשושי - שבת נפלאה גם לך:))

אפרת.א

New member
לא סגרנו על שבת הבאה?!?

רק תגיד - עוזבת הכלללללל ובאה! רק שלא תהיה בדיכי! - (נשיקות על החשבון יעזרו?:)

אני פראייר ??

אם רק עכשיו תצאי לדרך עד שתגיעי תהיי מיובשת... מעניין רק לדעת מה היית מוכנה לעזוב,מה זה ``הכל``? :cool:

אפרת.א

New member
ואני מה?!? חושב שהייתי

מגיעה אליך מיובשת?!? למה מה אני עז? בשביל מה ישנתי כל היום אה? הכלללל זה...גם זה...וזה ו.. אוףףףף - תן לשמור קצת לאחר כך - כשנפגש, תקבל את כל הדוח - הולך? (יש איפה לישון?) איריס - (שכל פרות הכפר ``עומדות על הרגליים האחוריות , מקשקשות בזנב`` - מסקרנות...) הייייי , רגע - לא לברוח מאחריות! יש או אין?!?

אפרתתתתתתת

חיפה... ואותנו לבד בשפלה... עשי חיים חמודה... ועיזבי ההתמכרות לבדה... צאי קצת לרקוד בתחתית... לשתות לאהוב ולצחוק... עזבי המחשב לאנחות... שינוח לו וישתוק... ואלינו חזרי להכנות... אחרי סוףשבוע שתצברי שם כוחות... אוהבת אותך...חמודה... חזרי אלינו במהרה... שמה המים להרתחה... ואת התפודים בלהבה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
איזה חיים איזה נעליים?

היום אין תחתית...יש רק עילית:) לא נוסעת - ארבלון חושב שאם אגיע - לא יהיה ``עם מי לדבר`` - האדון רוצה אותי רעננה עם או בלי קארפרי ;-( (הלשון הכי ארוכה שמצאתי בתפוז) שימי מים....שימי - אני אליו היום לא מגיעה! (חושבת שהיה לו איפה לתת לי לישון?) אבל - - - - - שבת הבאה ארבלוןןןןן - אין צ`אנס! מצפורני הטרף לא תחמוק! לוקחת איתי את המכורה ואת האור - ועושות עליך ``עליהום`` (בנות - אתן איתי?!?) תחזיק חזזזזזק רון - לא תחמוק! ושום תפוד תפוז או תפוח עץ לא יעזרו לך הפעם! חחחחחחח ואל תשחד אותי עם סומק:))) אלייך שוב מכורתי - חייבות , אבל חייבות להפגש! ( נחזיק מעמד עד לפגישה המיוחלת עם רון?) אגב, תודה שדאגת להביא גם תפוד גם תפודה - אוהבת אותך כל כך נורא:))

שתיים בטוח שתסכמנה.....

לגבי השלישית,אממממ-היא עוד וירטואלית... אבל אולי עד שבת הבאה נצליח להביאה ל`דרך הישר`

אפרת.א

New member
מי - אני?!?

למה לא מספרים לי בבית הזה שום דבר???????? (רגע - הולכת לקרוא לאריה לעזרה - - - - -- אריההההההה - איפה אתה?!?

אורמור

New member
בטח מצפינה איתכן..אלא מה?

תמיד אהבתי את הפנורמה מהכרמל.. והגבהים של הארבל.. נערוך סיור מאורגן.. ונתנחל אצל רון בגן.. חחחחחח... בסוף הסטייקים יהיו עליו.. והתפודות..תגענה סמוקות ובשלות.. חחחח

אפרתתתתתתתתת...........

ישששששש כמה אוהבת את חוש ההומור הזה... נצא בהודעה... לכל החבורה... שעושים כאן מסיבה... נשגל המילים... עם כל המשוררים... ונעשה כאן שמח... עד שיצאו לדווח... על החבורה הנפלאה... שהתאספה כאן למקהלה... מסביב למדורה... של אפרת הנפלאה... אז מכינה עצים לבערה... ולשף כאן מודיעה... שבלעדיו לא תתכן היצירה... גם שנינות...וגם ליריקה.. הוא בטח יקשיב למלכה... של פורום זה הנעלה... שתביא אותו כאן במהרה... ולנו יעשה את השמחה... אז יאאללה ... רוצה כאן מהומה... הרבה רעש והמולה... שנדע שיש תזוזה... ונתלבש כאן לכבודה... שמה עלי השמלה הכחולה... שלי השף רקח אותה... ואיזה שמלה תלבש המלכה?? שלכבודה יבואו נא... האורחים והאורחות... מיד בתום ההכנות... מכורה לאהבה. אוף...כמה קשה לכתוב...

אורמור

New member
מסיבה ולא קראו לי???????????

מה פה קורה פה? בטטות.. על האש? שירים? פלירטוטים.. ואותי משאירים בנפטלין????? הייתכן כדבר הזה? היו לא יהייה.. תפסתי מונית ובאתי.. הלשינו לי שאתן כאן.. מישהו מהכרמל דיווח.. אז לידיעה גם אני כאן!!! אהלן אור

למעלה