אההא!! עכשיו הכל ברור... אווייי אנחנו נרגיש בחסרונך....
O O r L a N d O New member 13/4/04 #9 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני בעד../images/Emo70.gif רעיון גדול 54 ימים זה די מנחם אותי ^^ שיבה נעימה לכולן
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני בעד../images/Emo70.gif רעיון גדול 54 ימים זה די מנחם אותי ^^ שיבה נעימה לכולן
ת תצ1 New member 13/4/04 #13 חחחחחחח ../images/Emo24.gif ואתן יודעות עוד משהו.... אני טסה עוד מעט!!!! למשך שבוע שלם!!! אני אתגעגע אליכן מאוד!!!!!!
חחחחחחח ../images/Emo24.gif ואתן יודעות עוד משהו.... אני טסה עוד מעט!!!! למשך שבוע שלם!!! אני אתגעגע אליכן מאוד!!!!!!
O O r L a N d O New member 13/4/04 #16 ../images/Emo28.gif יו../images/Emo70.gif איזה כיף לך../images/Emo70.gif דם אני רוצה לנסוע לשם תהני ומתי שתחזרי תפרטי לי את כל מה שעשיתם שם ^____________^
../images/Emo28.gif יו../images/Emo70.gif איזה כיף לך../images/Emo70.gif דם אני רוצה לנסוע לשם תהני ומתי שתחזרי תפרטי לי את כל מה שעשיתם שם ^____________^
ת תצ1 New member 13/4/04 #47 ../images/Emo24.gifתודה רבה רבה!!! ותאמיני לי.... אני אפרט עד כדי כך שכבר לא יהיה לכם כל כוח או חשק לשמוע על זה יותר....
../images/Emo24.gifתודה רבה רבה!!! ותאמיני לי.... אני אפרט עד כדי כך שכבר לא יהיה לכם כל כוח או חשק לשמוע על זה יותר....
ת תצ1 New member 13/4/04 #37 שירה!!! מותק!!!! ../images/Emo24.gif תודה רבה רבה רבה!!!! אבל כמו שכבר אמרתי.. אני אתגעגע....
ת תצ1 New member 13/4/04 #49 ../images/Emo7.gif אבל.... תחשבי חיובי.... בסוף ניפגש ויהיה לנו המון חוויות לספר!! ותצטרכי לעשות לי עדכון פורום.. ואולי אני אמצא איזה תמונה מדהימה של אורלנדו ואני אסרוק ואכניס לפורום או משהו.... אה?? מה את אומרת???
../images/Emo7.gif אבל.... תחשבי חיובי.... בסוף ניפגש ויהיה לנו המון חוויות לספר!! ותצטרכי לעשות לי עדכון פורום.. ואולי אני אמצא איזה תמונה מדהימה של אורלנדו ואני אסרוק ואכניס לפורום או משהו.... אה?? מה את אומרת???
O O r L a N d O New member 13/4/04 #50 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif חיחי אני בעד תמונה חדשה
ת תצ1 New member 13/4/04 #53 חחחחחחחחח לרגע לא חשבתי שתתנגדי... אבל אתן חייבות לי עדכון פורום לפרטי פרטים, אז ברגע שאני אגיד לכם שאני נוסעת תתחילו לכתוב כווווול מה שקורה.. בלי להחסיר אף פרט!! אה????
חחחחחחחחח לרגע לא חשבתי שתתנגדי... אבל אתן חייבות לי עדכון פורום לפרטי פרטים, אז ברגע שאני אגיד לכם שאני נוסעת תתחילו לכתוב כווווול מה שקורה.. בלי להחסיר אף פרט!! אה????
T ThisIsJustME New member 13/4/04 #54 חחח ניצן אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif