אם זאת הודעה חשובה כגון חדשות על אורלנדו או תמונות חדשות וכו' או שאפילו נושאים אחרים חשובים אז פותחים הודעה חדשה. ואם לא אז מנצלשים (ניצול שרשור), מקווה שעזרתי!
הודעה כמו עכשיו, שבה כל מה שכתבת זה שאת לא יודעת מתי לשרשר, זאת|סדשג| הודעה שאפשר פשוט לנצל"ש. זה פשוט נשמע לך הגיוני שצריך לפתוח הודעה חדשה ולהוריד שירשור אחר עמוד אחורה בשביל לשאול מתי צריך לשרשר ומתי לא?
רק נותנת דוגמא, כדי שתביני..
(מצטערת אם זה נשמע טיפונת בוטה) אבל אני מבינה שאת לא הבנת מתי בעצם צריך לפתוח הודעה חדשה ומתי פשוט לנצל"ש אז אני לא מרוגזת עלייך או משהו...
בנות.. כן כן מחר מגיע היום ואנחנו חוזרים לבתי הספר!!!!! אז רק רציתי לאחל לכוווווווווולן שיבה נעימה, תהנו המון המון המון ותמיד תתנחמו בעובדה שעוד 54 ימי לימודים- חופש גדול, אתן יודעות מה חופש גדול אומר???? מפגש פורום ענק!!!!!! מה אתן אומרות??? נלך לצפות ביחד ב"טרויה" או סתם להיפגש כולנו... מה אתן אומרות???
ואני יודעת שהכנס הבא שלי (עם התזמורת כאילו...) יהיה בין ה-5 עד ל-9 ליולי. וגם מתישהו אני יטוס ללויודעת כמה זמן לצרפת. (שם אני ככל הנראה יקנה את האלבום החדש של שרה בטנססססססס!
) ותודה על הניחום, הוא באמת עוזר, ובכלל הרעיון מעולה!! אני מתה ללכת למפגש פורום פעם ראשונה בחיים שלי, ועוד למפגש פורום של הפורום הפ33תי שלנו שאני חולה עליו מאוווווווד ועל כל מי שבו!!!!!!!!!