אהה ה"יום ה24.4

אהה ה"יום ה24.4

אז עליתי לרמה 62 בקשתית ( בשבוע בערך ולאיטי כמוני זה מדהים ) ופתחתי מכניק בברה ביום שישי והוא הגיע אחרי 3 שעות משחק בשישי וחצי שעה בשבת בערב לרמה 32... הפתעתי את עצמי! והדמות הזאת דיי מפלצת.

רמה 52. ../images/Emo13.gif

הלכתי לדרייקס שבסליפיווד בעצת ספיר ובאמת הEXP ממש טוב! עליתי שם 2 רמות בינתיים ואני מתכננת לעלות עוד אחת. :) והתחלתי למקסס את הCOLD BEAM, ובינתיים יש לי רק 3 SP בסקיל אבל הדמג' ממש נחמד. :) ואני פשוט מתה על איך שהסקיל נראה עכשיו!

ובדיקת מחיר../images/Emo26.gif

נפלו לי מיליוני דרופים נחמדים לרמות 50-60 ששמתי בMTS, וגם נעליים עם היידן פוטנשל. אבל נפל לי גם הסקרול הזה, ורציתי לדעת אם הוא שווה משהו ואם כן, כמה?
למי שיענה!

לא שזה מעניין יותר קקשת..

כי אני זוכר שהיה לוקח לי בסביבות חודש להגיע לרמה שלושים ופתאום אני עולה 2 רמות 61 62 ביום זה מפתיע.. והתאמנתי שם 2 רמות רק זה בינתיים לא סיפור... סתם לירות עליהם חיצים כפולים ומתפוצצים זה כלום..

באף עבודה זה לא מעניין../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שאנשים הולכים להתאמן ואומרים "וואי איזה כיף להרוג את המפלצת הזאת 24580245 פעמים איזה ריגוששש".
יש מפלצות מסויימות שכיף להרוג כי הן חזקות יותר/אלו בוסים וכו', אבל לחרוש על מפלצת זה לא כיף באף עבודה.

Hawkgirl

New member
מזל טוב!

ולאיזה רמות Skele עכשיו..? הם נותנים EXP טוב יותר מ-LHC?

מ י ל ר

New member
תודה! :)

וסקלה לרמות 150 ו-153 (הרי יש 2 סוגים) והם לא יותר טובים מהטירה, כמובן שלא. פשוט הייתי 96% ולא היה לי כוח ללכת ל-TOT. אבל עדיין הייתי צריך מקום שיסגור לי את הפינה, ושלא יקח לי שעה לעלות אותם. את האמת דיי נהנתי לעלות שם 4%, אני הורג אותם דיי מהר וממש תענוג להרוג מפלצות שמגיבות להתקפות (הימום קרח וזה) ולא כמו הטירה המשעממת.

Guid

New member
עשיתי 55% בטירה,

וספר סקיל של SE 20 עבד לי! בפעם הראשונה! איך הלב שלי דפק כשהפעלתי אותו!

../images/Emo41.gifבעיית לאגים...../images/Emo4.gif

זה כבר ממש נמאס. כל יום משעות אחה"צ [מ17:00 בערך], יש לי לאגים נוראיים, ככה שאני יכולה להיות במשחק רק בשעות הבוקר-צהריים. למישהו יש מושג מה המקור של הבעיה ואיך אני פותרת אותה?

למעלה