ופשוט תשאלי את ההורים אם מדובר בבזק בנלאומי... השאלה היא עכשיו רק על מי את צריכה ליפול... (תנסי לראות אם האינטרנט או המהירות ההורדה שלך מעט איטית ממש בצריך כדי להצדיק התחלה של חפירה כי על משחקי רשת לא איכפת להם ממש והם נוטים לנפנף לצערי...)
אבל אם זה החל לאחרונה... תנסי אולי לרוקן מקום מהסולטים שלך.. או להתקין את המשחק מחדש.. אני מציעה שתנסי גם ליצור דמות חדשה ולראות אם גם שם יש לך לאג. אם לא יהיה בדמות החדשה לאג, אז באסה לדמות הראשית X: לי הייתה תקופה ארוכה שהדמות הראשית שלי הייתה תקועה בחנות של השיקויים בליפרי בגלל הלאג. אז בזמן הזה פשוט יצרתי דמות חדשה להעביר את הזמן עד שהלאג נעלם.. אני למדתי עם הזמן שאין מה לעשות עם לאגים...
לאג אחד אפילו והייתי במשחק עד 22:30 בערך, ואפילו הצלחתי לעלות רמה.
ואני חושבת שהבעיה קשורה בהוט. בתחילת השנה הייתה תקופה של לפחות 4 חודשים שהם "בטעות" ניתקו אותנו מהטלפון-ונתנו לנו פיצוי שיחות חינם כשאין לנו טלפון. |: וגם את האינטרנט הם ניתקו לנו כל 5 דק'...כנראה שהבעיה בהם. אני מיומנת בלצרוח על מוקדנים של הוט כבר, אולי אני אנסה את זה.
אגב, ידעת שהחור הטוב שלנו "Hasselblad", היא למעשה בחורה? וקוראים לה סיוון D: אבל לפי זה אני מניח שסיוון האקדחונית הייתה בפיקיו ולא סיוון המקצועית יותר.