אההה!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Shusho

New member
אההה!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

קוביישיייייייייייייייייייייייייייייייי
מה נשמע כפרה
עינים כבד לבלב שערה מפוצלת שלי! ממממממממממממממממממממממממממממממאזל טוב יא קטינה! את בת 13 עכשיו! קולולולווווווו בר מצוההההה
אמ קבלי תות
:| אוהבת אותך
.

Tsubame

New member
האא ואו. OO;

תודה
[אני כלכך לא קשורה><] "שערה מפוצלת", חהחהחהחה:X (כן נו, המ, אני קוביישי).

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
יואו יא כוסיט שכמותך. |:
!@!$DDDDDD:!!!!!!#$@@#%^ בייבי יואו
חשבתי שאת כבר בת 14 אומשו יואווווו
וואי את כזו מדהימה ומוכשרת ובוגרת ונו;[ אנאוהבתאותך
|: ותחזרי, דמאט |: [או שלפחות תתני לי את המסנג'ר שלך
:p]

Blue Pencil

New member
*O*

יאאא המוןהמון מזלטוב
ושתמיד תמיד יהיה לך כיף והצלחה ובלהבלה. *O*

shooroo

New member
קוביישייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!111111

אאאאאאאאאההההה אני מתה עלייך כל כךךךךךךךך
מלאאאאאן תלפים מזלטובים. אני אוהבת אותך ואני מתה עליך ואת אחד האנשים המוכשרים והחמודים והיפים והמקסימים 33>

yaeloolik

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

קוביישי יא מושלמת אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1!1!1!1!1!1!1!1111111111111 מלא מלא מז"ט D: (היי אתם יודעים שבמבחן בפיזיקה השתמשו ב- מזל"ט לאחת השאלות?
. (משהו: מסתו של מזל"ט עם אנרגיית גובה של 600 מטר או משהו><) אף אחד לא ידע מה זה
.

XD../images/Emo96.gif

איך כולם מופתעים מזה שהיום זה היום הולדת שלך "קוביישי?!! מזל טוב!:0" אני ידעתי^-^. לא היה לי זמן להגיב
. אז! מזל טוב לך יצור מדהים שכמותך
. שתמשיכי להיות כזאת מיוחדת ומגניבה ובוגרת לגילך(אךלאכבדהומשעממת) ומקסימה ומאאאאאגניבה כמו שאת:]. היום. בזמנים האלה. ותמשיכי לשחק סוליטר מסן מגניב כזה
. אוהבת אותך המון!!
.

be a bee

New member
טסוושהה!!../images/Emo2.gif../images/Emo55.gif

מזל טוב והכל234?^T34?&45?& ^____^ אמאמא, עכשיו כשהגעת לבר המצווה, את בשלה בתחום גיל-הטיפש-עשר:0, למרות שכבר מזמן עברת אותו כןכןכן:0 (את לא בת 16?
'). אמאמאמאמ, אז:0@?~!@?#@4 הרבה: אושר, עושר, יושר, כושר, סאסוקה, וניצחונות בסוליטרD: ?@^T?#$^
^^''''''''''

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifמזל טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

מומלדת שמח!:]

למעלה