אהההה

לירננה

New member
אהההה../images/Emo99.gif

הוא אמר לי שהוא אוהב אותי!
זה כמו בחלום, לא האמנתי שזה באמת קורה. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי!

שווה נעיצה, בחיי ../images/Emo13.gif

שמחה מאד מאד בשבילך
ואם כבר, אז מה הרגשת כשהוא אמר שאוהב? ואיך הגבת?

לירננה

New member
אממ

אמרתי לו מה אני מרגישה אליו. והיה ערב כל כך רך ונעים ונפלא. מתה על העיניים שלו
כל כך אוהבת להסתכל בהם מה הרגשתי? הרגשתי כאילו זה לא קורה באמת. אני חולמת כל כך הרבה זמן על זה שמישהו יאמר לי שהוא אוהב אותי. ואז הוא אמר, וזה היה נשמע לי כאילו זה אחד מהחלומות שלי ואני מדמיינת. זה היה פשוט מדהים! והקטע זה שזה הגיע בכלל מתוך שיחה שהיתה קצת לא טובה בינינו, ושנינו התחלנו להרגיש ספק וחוסר בטחון, ואז זה הגיע לזה שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי. וזה היה כל כך טוב. כל היום רק חשבתי עליו והיייתי מאושרת וחייכתי בלי הפסקה. דוקא היום היה איתו פחות טוב. אולי בגלל ההיי של אתמול אז היום היתה קצת נפילה. אז בהתחלה קצת התאכזבתי,והרגשתי קצת רע והתחלתי לפקפק במה שהוא אמר אתמול ושאולי זה ישתנה עוד רגע. ואחר כך חשבתי שלא נורא, לפעמים טוב יותר לפעמים פחות, וזהו. ואני בטוחה עדיין שהוא רוצה בי כי הוא אמר הרבה דברים. ושבעצם זה לא גרם לי לחשוב שהוא לא אוהב אותי יותר, זה רק גרם לי להרגיש שקצת פחות טוב. אבל אני מספיק בטוחה שטוב לנו יחד גם אם היום לא היה משהו. ועכשו אני כבר ממש מרגישה טוב בחזרה ותודה לכולם
איזה כיף זה לספר כאן דברים!

יהההההה,שמחה לשמוע../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

הזכרת לי כשיונתן אמר לי שהוא אוהב אותי- זה היה אחרי שבוע והייתי די בהלם כי לפי הרצינות שלו הייתי בטוחה שהוא הולך לחתוך, אבל הוא הסתכל לי בעיניים ואמר לי שהוא נהנה מכל מפגש איתי ושכיף לו איתי וטוב לו וש... הוא אוהב אותי. פחדתי מאוד להגיד לו שאוהבת אותו בחזרה כי בהתחלה בעקבות העבר עוד היו לי חששות שאולי הוא משחק משחקים וסתם אומר, אבל מבט בעיניים שלו ששידרו ועדיין משדרות הראה שזה רציני ואמיתי, ולכן גם אמרתי שאוהבת אותו כי זה מה שהרגשתי ועדיין כל כך מרגישה
. בדיוק ביום ראשון דיברנו על זה- שאלתי אותו אם גם לאקסית שלו הוא אמר ככה על ההתחלה שהוא אוהב אותה, והוא אמר שאחרי מלא זמן שהם היו ביחד, מרגישה מיוחדת

mitzipitzi1

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

איזה כיף. שיהיה לכם טוב יחד... ותאמיני! מגיע לך!

למעלה