אהההה קטע מhyd...

Get Right

New member
אהההה קטע מhyd...

זה לפחות נשמע שיר יותר יפה מ"גט חראאא"... הנה קישור: http://www.jlols.org/vrsspring04.htm אי אפשר לשמוע כל כך בגלל הפקאצות שצורחות, יימח שמם

Get Right

New member
חחח שמעתי את הקצב....

וזה נשמע אורבני כזה, ולא פופי כמו גט רייט, והקצב נשמע מגניב...

Get Right

New member
ישששש ישששש ישששש ישששש

כנראה שהאלבום נדחה.... והסינגל הראשון יהיה "hold you down".... מעולה
הסינגל ייצא לרדיו בפברואר... והאלבום כנראה יידחה לאפריל.... אני שמח, "גט פלופ\כשלון\חרא" בכלל לא צריך ליהיות באלבום, זה פשוט זבל שאשר זרק וריק האריסון לקח ועשה מזה עוד יותר זבל....

Get Right

New member
מדיה בייס...

הם היו אלו שדיווחו ש"ribirth" לא ייצא ב16 בנובמבר והם צדקו... זה באמת נראה מוזר שכבר היא מופיעה עם השיר ושכבר מצלמים קליפ...

למה אתה רוצה שידחו את האלבום??

אתה פשוט משוגעעעעעעע ויש לנו היום יום ספורט אז נשארתי בבית (כמו חצי שכבה חחח) ועוד מעט אני הולך לאורן להביא לו את הדיסק של גוון סטפני המלכהההההההההההה

Get Right

New member
ואני רוצה שיידחו כדי שג'ן לא תעשה

אצלי שיא שלילי... כי אם האלבום לא יידחה אז זאת תיהייה הפעם הראשונה שאני לא אוהב את הסינגל הראשון של ג'ן.... ופעם הראשונה שאני ממש שונא שיר של ג'ן וחושב שהוא גרוע... ומההה אהבת את הדיסק של גוון
אתה ממש טיפעשששש

Get Right

New member
חחחח כן באמת...

שחושבים על.... הטעם המוזקילי שלנו כזה שונה, חחחח זה כמו חשמל ומים... איך הגורל הביא אותנו לאותו פורום

Get Right

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אי אפשר לשמוע שום דבר

אתה סתם מנסה לשכנע את עצמך שזה שיר טוב כדי לעודד את עצמך אחרי האכזבה מגט רייט לי יש הרגשה שאני לא הולך לאהוב את השיר הזה..... וג'ניפר לבושה שם מזעזע!

Get Right

New member
צודק../images/Emo10.gif

אוף... אם זאת תיהיה עוד אכזבה אני לא אעמוד בזה.. ושלא נדבר על האלבום, כי אם הוא יהיה אכזבה אני בכלל מתאבד.. חיכיתי לו שנתיים

אני מצטרף!

את גט רייט לא ממש אהבתי הולד יו דאון רוב הסיכויים שאני לא אוהב אותו אני חושב על charypie (או איך שלא רושמים את זה) ועל- this is me כדי לעודד את עצמי קצת ,הם נראים לי השירים הכי מבטיחים מהאלבום (בשבילי לפחות)!

Get Right

New member
אני בונה על:

hold you down he we'll back still around step into my world chary pie תחשוב שהמצב שלך לפחות הרבה הרבה יותר טוב
כי לך לפחות יהיה את האלבום הספרדי שתהנה ממנו, אני הולך להתאכזב גם מזה וגם מזה...

למעלה