זה שהוא "חי" איתך כבר כמה חודשים... בחיי. אם היו מעירים אותו בשלוש בלילה ושואלים אותו מי שומר עלי, הוא היה אומר את שמך המלא. משבוע לשבוע אתם הולכים ומתקרבים (ללא ידיעתך, אבל מה אכפת לך), והכי הצחיק אותי שהוא כבר קורא לך קרן. ממש נפתחתם.. הפרטים המלאים, אם תרצי לשמוע, כשניפגש. ונכון, אני אמנם מלשינה, אבל את הרווחת את זה ביושר.
הקרוטיזול בקר שלך היה ממש טוב. אם את מרוחה, וממש אין לי כל רצון בכך, קחי קצת פרדניזון. לא יקרה כלום. את יכולה לקחת אפילו חצי כדור ולראות אם זה לא משפר את ההרגשה שלך תוך כמה שעות. יכול להיות שהולכנו שולל, ושהקורטיזול הזה היה אופטימי מדי. אין שום צורך שתסבלי. גם אם זה צריך לקחת קצת יותר זמן, זה ממש לא סוף העולם. בעיניי זה אפילו היה מהיר במיוחד. אז ללא ספר הקורטיזול שלך עלה. אז מה אם זה יקח עוד כמה שבועות? לא נורא. אבל מרוחה על הספה כשכל העם מבלה בחוץ ונהנה? לא ולא!
לא בגללך.. האמת שהקושי הגדול הוא בבקרים. אחרי הצהריים המצב משתפר קצת. דווקא מוצא חן בעיני להיות בלי תרופות, אז ניתן לזה עוד צ'אנס ונראה אם זה משתפר. אני פשוט אעלה להימרח על הגג. אם כבר, אז לפחות לצאת מזה שזופה..