אההההה !!!

talsa9

New member
אההההה !!!

והרי החדשות (חמות חמות) - תוצאות בדיקת הקורטיזול = 276 דברי אלי, ד"ר..

../images/Emo20.gif בפרחים כמובן

OKת את יכולה להפסיק את הפרדניזוןץ ותקבעי לך תור לעשות את הטסטץ הכל נראה לי ממש טוב.

talsa9

New member
ראית ששלחתי לך פרח..

יש לי ארבעים ושתיים שאלות: - להפסיק את הפרדניזון בבת אחת? - אם יש לי הפנייה מרופאת המשפחה, אני צריכה לקבוע תור למעבדה במכבי? - כמה זמן לוקח עד שיש תוצאות מהבדיקה (קבעתי אליך תור, רוצה לדעת אם אני עומדת בזמנים או שצריך לדחות אותו) טוב נו, בסוף רק שלוש.. תודה גדולה כרגיל, קוסמת.

בבת אחת

התוצאות יהיו מוכנות בתוך ימים ספורים. נדמה לי שאת צריכה לעשות את זה או בגבעתיים במכון האנדוקריני או באשל"ה (לא בטוח שכך כותבים את זה). את רציכה לתאם את הבדיקה אבל לפי דעתי אין לחץ נוראי. מתי התור?

talsa9

New member
את לא מכירה אותי כבר?

זה לא עניין של לחץ. אצלנו בבולגריה מתקתקים עניינים.. התור ב- 11 ליוני (כלומר ביום ראשון לא הקרוב, אלא הבא אחריו) ואח"כ את לא נמצאת.. אני אצלצל על הבוקר להשל"ה. זה במעבדות הדם, נכון?

talsa9

New member
זו אכן הייתה שאלה רטורית ../images/Emo9.gif

(רק אח"כ ראיתי את מה שכתבת בהמשך) אין ספק שאנחנו מתואמות.. ואפרופו - הסתפרתי ביום חמישי, כך שגם אני מוכנה. רק צלם עוד לא בחרנו (בדיוק כמו זוג לפני החתונה..)

IאילהI

New member
צלמת גם בא בחשבון? ../images/Emo8.gif

גם לי יש תור ביום ראשון לא זה אלא זה שאחריו. אז בשמחה אני מוכנה לצלם! אני מצלמת בעיקר פרחים כך שזה די מתאים...

talsa9

New member
זה היה מסובך משחשבתי

בסופו של מסע מייגע יש לי תור לטסט בהשל"ה ב - 14.6. הם ביקשו שבנוסף להפנייה אבקש ממך טבלה שמפרטת כל כמה זמן הם צריכים לקחת דגימת דם אחרי הזרקת החומר, וכמה פעמים סה"כ. ולבדוק איתך לגבי צום מקדים (כמה שעות אם בכלל). התשובות מגיעות לפחות אחרי 3 שבועות אם לא חודש, ומכאן אני מבינה שאין מנוס מלדחות את התור שלי אליך בכמה שבועות טובים. איזה בעסה (התרגלתי לטוב...). מה את אומרת?

אין בעיה

בכל מקרה את בלי פרדניזון נכון? הטסט בא רק להגיד לנו שכל הציר התאושש. מה שזה אומר הוא שבינתיים, עד שיש לנו את התוצאות, במקרה של סטרס רציני כמו חום, מחלה וירלית, או דברים מהסוג הזה. כדאי לקחת באותו יום מנת סטרס של פרדניזון שהיא יכולה להיות 15 או 20 מ"ג. כאמור רק ליום-יומיים. באופן נורמלי הגוף מפריש כמויות מוגברות של קורטיזול במצבים אלה. אם אנחנו לא בוטחים שהגוף שלך כבר מסוגל להגיב בהתאם כדאי פשוט לספק לו את זה. מקווה שלא יהיה בזה צורך. הטסט הוא גירוי עם 1 מיקרוגרם של ACTH. לוקחים דם בזמן 0, 20, 30 ו-40 דקות לקורטיזול. לא מחייב צום בכלל. רק להקפיד על ה-1 מיקרוגרם ולא 250. בהצלחה! אגב התוצאות מגיעות מהר, זה קורטיזול. מי שענה לך דבר על טסטים באופן כללי, לפעמים בודקים כל מיני דברים שלוקחים זמן, אבל כאן זה צ'יק צ'ק. אני עוד כאן ב-22 ואחר כך נוסעת לשבועיים בערך לארה"ב לכנס ולבקר את אחותי בונקובר.... איזה כיף.. בקיצור אם יש תור ב-22 את יכולה לקובע ליום הזה וא תדעי לפני שאני נוסעת.

talsa9

New member
אני בלי פרדניזון

ויש הטוענים שאני יותר בפוקוס... בחיי. תודה על ההוראות לדרך, רק נראה מישהו מנסה להזריק לי פי 250 מהכמות שצריך.. היום של ה- 22 מלא (כמובן, מקובלת שכמוך), אבל קבעו לי תור ב- 8 בבוקר. אמרתי לה שלא נראה לי שיש סיבה שתהיי בעונש בגללי, והיא שלחה אותי לשאול אותך. לאחר אותו ליולי? איזה כיף לך שאת נוסעת, ועוד לאחותך אז בכלל! ודרך אגב, יש לך מעריץ, אבל אני לא יכולה לספר פה מי זה..

גלי, גלי.. מי זה?

אני יודעת שאת בלי פרדניזון, רק הסברתי לך מהי ההתנהגות הנכונה בימי סטרס במקרה ועוד אין לנו את התשובה של הטסט. האמת? אני מוכנה להגיד לך אם יש תוצאות אם הטסטס בסדר גם בפורום, לגבי סיכום וסגירת התיק מחסר עיניין לציבור, תמיד אפשר לעשות את זה מאוחר יותר.

talsa9

New member
שוב לא הצלחתי לגרד

את עצמי מהמיטה הבוקר. קצת מזכיר את מה שכבר התאמצתי לשכוח מלפני 3 חודשים. בקיצור, אני אחזיר את התור ליולי, אבל אל תמהרי לסגור את התיק שלי כל כך מהר. יש עוד כמה דברים על הפרק שצריך לטפל בהם.. לא יכולה לגלות לך מי זה ככה בפרהסיה. תצטרכי להישאר במתח

קורה, זה לא קושינג הפעם

מה זה את לא יכולה לגלות בפרהסיה? זה יפה תגידי? לא הייתי נחמדה איתך? האמת זה מסקרן אותי, הוא חתיך לפחות? את בטח צוחקת לך...חכי, חכי..

talsa9

New member
חתיך הורס !

"היית נחמדה איתי" רחוקה מלהיות ההגדרה. ד"ר, את המלאך שלי. מבטיחה לך את כל הפרטים כשניפגש סוף-סוף, לבינתיים הנה חומר למחשבה: - הוא בסביבה הקרובה שלי (תחשבי חזק) - בנות ישראל היו מקנאות בך עכשיו אם רק היו יודעות.. בלי שמות בבקשה.. נשיקות וחג שמח! אני.

talsa9

New member
אני מבינה מהתגובה שלך

שעלית על זה. אני צודקת??

talsa9

New member
מה לי ולגאידמק?

בנות ישראל היו מקנאות בך על גאידמק??? אנחנו צריכות שיחה דחופה על גברים שווים..

האמת היא שזו הבת שלי

שחושבת שהוא חתיך, ועשיר הוא בטח ובטח. כשאני מספרת את זה לעוש נשים, אני רואה מידה לא מבוטלת של הסכמה. אז זה היה ניחוש. לא הצלחתי. אפשר עוד אחד? באזור שלי?ממממ? אפשר רמז? ב"אזור" את מתכוומת אזור הגיל, המגורים או העבודה? בגיל דווקא יש לא מעט., במגורים, אני ממש אל יודעת מי זה יכול להיות. ובעבודה בכלל...לא ממש אין לי מושג!

talsa9

New member
דווקא התכוונתי

לאזור שלי, לסביבה הקרובה שלי. נו ד"ר, תחשבי חזק מה את יודעת עלי. בכל מקרה, אוי לך אם את מזכירה פה שמות. זה יהיה הסוף שלי...

למעלה