אההההה

RainbowL

New member
היה מעוללללללללללללללללללללה!!

כן אני יודעת שלא כתבתי כאן המון זמן :/ הייתה פשוט הופעה מדהימה!!! הוא באמת היה פחות נלהב אבל מ'כפת לי זה שירים שאני אוהבת
הפלייליסט היה בשבילי בוול! חבל באמת שלא היה ואולי אבל זה קצת שיר חורפי מדי. מישל הרס לגמרי את ניסים, ואני כמעט בוכה בזכיתי לאהוב בהופעות והפעם, הוא השמיד אותו לגמרי. פשוט לא מתאים לו לשיר עם עברי, אין מה לעשות, הוא שר יפה אבל הוא עלה גבוה מדי ולא היה בסולם... וזייף. לא התאים ממש. אבל חוץ מזה עמדתי ממש קרוב והוא היה כזה חמוד והייתה ההופעה הכי מדהימה בעולם! הייתי עם חברה שלא הכי מכירה אז היה עוד יותר מצחיק והיא מה זה ירדה עליי שהכרתי את הכל כולל הכל :) ההקדמות לשירים היו קצת מוזרות אבל היה מדהיםם הייתי כל כך צריכה את זה!

pishkashit

New member
היה ממש כיף... ../images/Emo9.gif

"אני מאבד אותך"
כ"כ 2003! ;[ (אפילו שהייתי טיפה יותר בעד מאיה :X , הגיע לו לנצח )

ea53

New member
היה מעולה!!! פשוט מעולה!!!!! כנסו

נתעלם ממה קשור והבעיות בכניסה, היה פשוט טוב, עברי מעולה ואין בכלל על מה לדבר. התחתונים הורודות היו פשוט שוס. היו חסרים לי כלי המיתר בלייב ולא בהקלטות. איך אומרים אצלנו ? זה לא אותו דבר.. מישל היה תוספת די מפתיעה! היה לא רע בכלל. הפריע לי שהיו אנשים בקהל שבאו לראות את ההופעה וכל הזמן צעקו לו שהוא הומו , ושיש לו תחתונים וורודות, ועל מישל צעקו שהוא שמן. אם אתם מתנהגים כמו בהמות, למה באתם להופעה?! סתם חבל וזה סתם הרס שלא היו רק המעריצים ואוהבי המוסיקה של עברי. אני הייתי באמצע, בשורות הראשונות עם משקפי שמש על הראש (ולא על העיניים), לבשתי חולצה אדומה... מישהו היה לידי?

../images/Emo6.gif לידנו זה היה יותר גרוע.

"עברייייייייייייייייי תוריד חולצה!!!! נורא חם היום!!!" "עברייייייי תעשה לי ילדדדד!!!!! אה לא אתה הומו אז לא חשוב" =\ "יאאאאאאא התחתונים שלך!!!!!!!!!! הם ורודות!!!!!! איזה מאמי!!!!!" אמאל'ה
היה נורא עצוב להיות שם. חוצמזה שהקהל, בעיקר מקדימה, היה גוש ענק של אנשים [בעיקר פרחות מפגרות =\] אחד בתוך השני, ודחפו והתעלפו ובכו וצרחו ואת ההופעה כמעט ולא הצלחתי לשמוע או לראות. אבל זה היה נחמד להיות אחר כך על הדשא מאחורה ולשמוע. היה גם יותר כיף.

crazystav

New member
לדעתי? קצת מאכזב...

שירים רגילים כאלה, מוכרים. אבל היי, אני באתי בשביל אביב נכון אישתי וליאורי?
סתם מה, אמ. דניאל סולמון

NoAmOoOsH

New member
היה ממש יפה

דרך הטלפון
ואוואא איזה חשבון טלפון הולך להיות לי :/

SRonush

New member
בסה"כ היה ממש כייף.

למרות שכבר תהיתי אם זאת מלחמת השרדות, או הופעה של עברי. אנשים התעלפו, אנשים דחפו, אנשים צעקו, ומצאתי את עצמי שוב מצטטת "איזה אנשים..איזה אנשים.."
. בסה"כ היה ממש כייף. הכל. עברי, אביב, מאיה, ג'קו..כולם. וגם האנשים
. באמצע נשארנו רק אני וגיא, ועמדנו בשורות הראשונות. אח"כ היה אביב, והיה מעולה. ואז שוב כולם חוזרים, אחרי איזה הפסקה קטנה.. וכוכב נולד, ג'קו המלך
זכה.
. האמת שלא היה לי ממש משנה מי יזכה, אבל הצבעתי למאיה
ובסוף, כי לא ידעתי איפה לתקוע את זה, "אם יהיה לך מזל!"

SRonush

New member
אנחנו שרנו את זה ../images/Emo6.gif

בהפסקה של יותר טוב כלום..

האמת, שלא האמנתי שאהנה כ"כ.

עברי היה טוב לדעתי, החום קצת הפריע לאנשים לחיות באותם רגעים
אבל אני ממש יכולה להגיד שנהנתי בהופעה שלו. אביב היה סבבה, אבל אצלו שמו לב הרבה יותר שהוא לחץ על כפתור "מכונת-הלהיטים", אצל עברי, למשל, שמו לב פחות. אבל דנה עדיני הזאת
וג'קו. אין לי מילים. באמת שאף פעם לא התחברתי למישהו מכוכב נולד, אף אחד לא הצליח לגעת בי, אבל ג'קו בהחלט מצליח לרגש. כל כך הגיע לו. והשיר הזה שהוא שר, היה אנרגטי במיוחד, עׂצמתי.. שבת שלום.

MORIYAE

New member
היה מעולה...ממש../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

עברי נתן אחלה הופעה...
ממש נהניתי.. <אגב,למי ששאל את עצמו אני חדשה פה,וכמו שהבטחתי לנייח רשמתי הודעה.. אני מחכה ל"ברוכה הבאה" שהבטחת
> יומטוב..

Naych

New member
היי מוריה ../images/Emo6.gif

אז טוב נו
הבטחתי אני אקיים...
ברוכה
הבאה
מרוצה?
תישארי פה, תכתבי קצת

נהנתי נורא

חוץ מהעובדה שהחליטו להוציא מישהי מעל הראש שלי ולהוריד לי את הראש בחולצת פסים

אל תשאלי יותר טוב

שומרים מפגרים מה אני אעשה החליטו לנסות להרוג אותי דרך זה שהוציאו מישהי על הראש שלי

למעלה