אההההה

Effoliation

New member
אההההה../images/Emo210.gif

איזה מעולה היה!!!! היה הכי כיף בעולם, קצת עצבן אותי שהיו שם מלאא אנשים שנמצאו שם רק כי "זה לא עולה כסף" וכדי שיוכלו להגיד שהם ראו את עברי או אביב. היה מעולה, עברי פתח עם יום טוב- לדעתי, זו פתיחה מצויינת.. הוא סיים עם "בו", שלי, לפחות, השאיר טעם של עוד. כל הביצועים היו מדהימים, ביאס אותי שהוא לא שר את "ואולי" ואת "פלרמו" אממ.. כל השירים שהוא שר שאני זוכרת: [לא לפי הסדר!] יום טוב מרי לנצח על קו המים בוא זכיתי לאהוב בחולצת פסים הכוס הכחולה יותר טוב כלום ניסים האנשים החדשים היה עוד אחד אבל עכשיו הוא ברח לי מהמוח... חבל, גם שהוא לא שר את "כמה כוכב". אוף, אני אוהבת את כל השירים שלו והוא לא הספיק לשיר הכל. בכל מקרה- היה הכי מעולה בעולם.. לא צילמתי כי הייתי עסוקה בלצרוח ולהתשתגע.. בחיים שלי לא הגעתי למצב כזה... כואב לי הגרון מרוב צרחות.. זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי של עברי למרות שאני שומעת ומעריכה אותו הרבה מאוד זמן.. כשהוא הוא עלה
התחתונים הוורודות
הג'ינס
ואיך אני אוהבת שהוא עושה ככה עם הראש בניסים, בהתחלה.. איי הוא כזה מתוק! נהניתי מכל רגע.. הלוואי וזה לא היה נגמר
אה, וההופעה התחילה מאוחר, במקום בארבע וחצי בחמש ורבע.. למזלי הרב.. כי איחרתי
אבל עמדתי במקום טוב.. והיה מאחורי אחד חמוד כזה.. היה איתו צחוקים.. היה מעולה!! [סליחה שחפרתי!]

Smileey Girl

New member
באמת היה אחלה

היתה תחושה שעברי בא בשביל להופיע מתוך חובה ולא מכל הלב,אני רגילה שהוא ממש משתולל בהופעות שלו והיום הוא היה דיי רגוע. אהבתי את הקטע במרי לנצח שהוא אמר 'אני בעצם בחור' ואז תפס את החבילה שלו
היה לי ממש כיף ונהניתי, גם אביב היה סבבה
מישהו במקרה צילם תמונות? וידאו?

dabnir15

New member
והכי חשוב שג'קו לקח:]

לא סתם, ההופעה הייתה משונה למדי, בשמש, בשיא החום, עברי סבל מהשמש, הקהל סבל מהחום והיה לא משהו בכלל:] השירים היו מאוד נחמדים. מישל הרס את ניסים ובכלל לא היה בסולם. ונינט ואלבום הזהב:] זהו.

orpl

New member
אממ חזרתי עכשיו הביתה ..

היה יום מתיש מאד !! עברי הופיע, ואפילו בין כל ההמוני אנשים שהיו שם הייתי ממש ליד הגדר, שורה שניה אפשר להגיד היה כלכך חם, וכלכך צפוף. כל חמש דקות בערך התעלפה מישהי. עברי כמובן עודד אותנו לשתות ואפילו אמר "תשמרו אחד על השני, אתם שם, אל תדחפו. שהאבטחה לא תתעצבן עליכם" ואז פשוט התחיל לצחוק.. היתה הופעה טובה, עברי נתן מעצמו .. המעצבן היה כמו שאמרתי פשוט טונות של אנשים.. אה והמרחק הגדול מהבמה. קראתי לעילי בערך 7 פעמים והוא לא שמע, או שהוא פשוט התעלם
אחר כך הופיע אביב, עם הופעה טובה. היה מצוין ובסוף כמובן כוכב נולד. ג'קו
מה עוד היה? אה, גל אוחובסקי שכל שנייה הוציא לשון למצלמה

Smileey Girl

New member
אוי גל הזה מתווווווק

כשהיתי בדרכי אל מחוץ למתחם ראיתי אותו מסתכל לכיוון האנשים ובדיוק שהוצאתי את המצלמה לצלם אותו הוא חזר לדבר עם מי שהיה ליידו. אז בלי בושה הבאתי צעקה 'גגללללללללללללללללללללל' פעם ראשונה והוא לא שמע [ועוד כולם שמעו והתסכלו עלי כאילו נפלתי מהירח ,אבל זובי
] אח"כ ניסיתי את מזלי בשנית "גללללללללללללללללללל" ואיזה סיכוי יש שהוא ישמע אותי צועקת לו כשיש צביקה הדר ברקע וטונות אנשים? אז הוא שמע,אני עושה לו שאני רוצה לצלם אותו,הוא עשה כזאת פוזה מצחיקה,אין אין מתוק כמוהו

driffted girl

New member
היה מדהים!@#$%^*)*U&%^#$@#$%^&*)&^%

אבל למה שאני אדע
אני הייתי תקועה בעבודה
פיספסתי עברי, פיסספתי אביב...שלא לדבר על ג'קו
איףףף....שונאת קולנוע
שמחה שנהניתם לפחות

היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

עברי היה פשוט תותח על הביא הופעה שאני ממש נהנתי וקפצתי הייתי במיקום ממש טוב ככה שלא דחפו וראיתי מצוין... חשבתי שעברי ואביב שיירו גם שיר ביחד
אבל לא נורא.. ההופעה השאירה בי טעם של עוד.... אוףףף שיגיע אוקטובר באשקלון כבררררררר אביב גם נתן הופעה טובה ואירח את דניאל סלומון ששר כמה שירים... זהו שיהיה לכולם יום נעים

הייתה הופעה מדהימה

ממש אהבתי את ההופעה הזאת,הופעה ראשונה שלי של עברי והיה פצצה. השילוב עם מישל בניסים וזכיתי לאהוב היה גדול.

למעלה