אההההה../images/Emo210.gif
איזה מעולה היה!!!! היה הכי כיף בעולם, קצת עצבן אותי שהיו שם מלאא אנשים שנמצאו שם רק כי "זה לא עולה כסף" וכדי שיוכלו להגיד שהם ראו את עברי או אביב. היה מעולה, עברי פתח עם יום טוב- לדעתי, זו פתיחה מצויינת.. הוא סיים עם "בו", שלי, לפחות, השאיר טעם של עוד. כל הביצועים היו מדהימים, ביאס אותי שהוא לא שר את "ואולי" ואת "פלרמו" אממ.. כל השירים שהוא שר שאני זוכרת: [לא לפי הסדר!] יום טוב מרי לנצח על קו המים בוא זכיתי לאהוב בחולצת פסים הכוס הכחולה יותר טוב כלום ניסים האנשים החדשים היה עוד אחד אבל עכשיו הוא ברח לי מהמוח... חבל, גם שהוא לא שר את "כמה כוכב". אוף, אני אוהבת את כל השירים שלו והוא לא הספיק לשיר הכל. בכל מקרה- היה הכי מעולה בעולם.. לא צילמתי כי הייתי עסוקה בלצרוח ולהתשתגע.. בחיים שלי לא הגעתי למצב כזה... כואב לי הגרון מרוב צרחות.. זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי של עברי למרות שאני שומעת ומעריכה אותו הרבה מאוד זמן.. כשהוא הוא עלה
התחתונים הוורודות
הג'ינס
ואיך אני אוהבת שהוא עושה ככה עם הראש בניסים, בהתחלה.. איי הוא כזה מתוק! נהניתי מכל רגע.. הלוואי וזה לא היה נגמר
אה, וההופעה התחילה מאוחר, במקום בארבע וחצי בחמש ורבע.. למזלי הרב.. כי איחרתי
אבל עמדתי במקום טוב.. והיה מאחורי אחד חמוד כזה.. היה איתו צחוקים.. היה מעולה!! [סליחה שחפרתי!]