אהההההה

Woogyman

New member
אהההההה

כתבו על האתר שלי בראש אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! כתבה סרוקה בדרך :)

Gilmore Fan

New member
יווווווו...... שווה לך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

As I Am

New member
חמוד?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אתר מדהים... אני שונאת אותך, סם ^^ וראיתי את זה היום בבוקר - כל שבוע כמעט שואלים שם משהו על מכושפות, ג´וי! ^_^ אבל התמונה שהם שמו שם הייתה נורא מוזרה... הם צבעו להן את הבגדים או משהו... וויייירד
יש לי פוסטר כזה עם הבגדים המקוריים תלוי בחדר.

p3

New member
ג´וי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזבו, בדיחה פרטית, בעיות קשות...

Woogyman

New member
כן גם אני לא זכרתי שהן היו לבושות

ככה בתמונה. לי יש פוסטר ענק של תמונה אחרת (מצורפת).

Ophel McNeil

New member
מה כתבו עליו שם? ../images/Emo12.gif

וסם, אני מתחננת, יורדת על ברכי, ומבקשת בכל לשון של בקשה - בבקשה, בבקשה, ב-ב-ק-ש-ה - תחליף את תמונת הפתיחה של האתר!! פליז.... *בכי היסטרי*
יש כל כך הרבה תמונות יפות.... למה זאת?! בבקשה..... *פרצוף אומלל*

Ophel McNeil

New member
ליאו,

הבחור המוזר בצד שאין לי מושג מיהו, כל הדמויות מקובצות בצד אחד וכל השאר לבן, לא התמנוות הכי טובות (בלשון המעטה) של השחקנים, הפיזור ללא הקשר של הדמויות, ליאו, חישוב לא טוב של מקום, וליאו, פעם אחרונה. תחליף? בבקשה? בשבילי? *ממשיכה לבכות*

Woogyman

New member
התמונות מכווצות בצד

בגלל שככה חשבתי שיהיה יותר יפה, התמונות של השחקנים הן תמונות שאני אוהב, התמונה של ליאו היא דווקא התמונה *היחידה* שמצאתי שלו שהוא נראה בה סביר, והבחור בצד זה דן... רואים שלא ראית את העונה השניה :). חישוב לא טוב של מקום? זה קשור שוב להתקבצות בצד? כי זה בכוונה... גם הגדלים השונים של התמונות זה בכוונה. אני לא הולך להחליף, סורי. לא בקרוב בכל אופן. עבדתי עליה יותר מדי.

Ophel McNeil

New member
בקשר לדן,

אני כן ראיתי עונה שניה, כלומר, לפחות מספיק פרקים בשביל לדעת איך דן נראה. אבל התמונה הזאת בכלל לא דומה לדן.... אני חשובת שזה היה תום שאיתו התווכחתי עם זה דן או לא....
אבל בסדר, *פרצוף נעלב*, אל תחליף. רק שתדע שכל פעם שאני פותחת את התאר אני עוצמת עיניים. *מוציאה לשון*

Woogyman

New member
לפחות זה שיפור מהתמונה הקודמת...

ושוב, התגובות שקיבלתי עליה עד עכשיו היו חיוביות (מאוד), ואחרי כל הזמן שעבדתי עליה קצת קשה פשוט להעיף אותה.

itamr

New member
על דן

מי שרוצה לדעת איך דן נראה זה פשוט: בבורלי הילס 90210 שמושדרת עכשיו בערוץ הילדים הוא היה כזה פרה-חבר של דונה עד שהיא זרקה אותו בשביל דויד ודן לקח איזה עבודה רחוקה במקום אחר אז מי שראה אותו טוב לו ומי שרוצה לראות שיחכה לשידורים החוזרים עוד-הפעם!!!

SaberTooth

New member
ואם כבר דיברנו על האתר...

האתר שלך כופה את עצמו עלי, הוא אוטומטית הופך לדף הבית שלי ואם אני מנסה לשנות זה משתנה בחזרה לאחר כמה שעות. בבקשה תסיר את הכפיה הזו...

Ophel McNeil

New member
רק לי זה לא עושה את זה.... ):

עם המזל שלי! ושמישהו יגיד לי כבר מה היה כתוב בראש אחד?!

Piper

New member
ראיתי את הכתבה!!

סבבה לך! ובאמת..אני די בטוחה שהן לא לבשו את מה שהן לבשו בתמונה,אם אני לא טועה (יכול להיות..אני בנאדם אתם יודעים..) לפיבי הייתה חולצה ורודה,פייפר סגולה ופרו נראה לי כחולה..

Woogyman

New member
זה לא משהו שאני סידרתי...

לא יודע מה הבעיה עם זה. שלחתי אימיל למנהלים של השרת ולא ענו לי עדיין.

למעלה