אתר מדהים... אני שונאת אותך, סם ^^ וראיתי את זה היום בבוקר - כל שבוע כמעט שואלים שם משהו על מכושפות, ג´וי! ^_^ אבל התמונה שהם שמו שם הייתה נורא מוזרה... הם צבעו להן את הבגדים או משהו... וויייירד
הבחור המוזר בצד שאין לי מושג מיהו, כל הדמויות מקובצות בצד אחד וכל השאר לבן, לא התמנוות הכי טובות (בלשון המעטה) של השחקנים, הפיזור ללא הקשר של הדמויות, ליאו, חישוב לא טוב של מקום, וליאו, פעם אחרונה. תחליף? בבקשה? בשבילי? *ממשיכה לבכות*
בגלל שככה חשבתי שיהיה יותר יפה, התמונות של השחקנים הן תמונות שאני אוהב, התמונה של ליאו היא דווקא התמונה *היחידה* שמצאתי שלו שהוא נראה בה סביר, והבחור בצד זה דן... רואים שלא ראית את העונה השניה . חישוב לא טוב של מקום? זה קשור שוב להתקבצות בצד? כי זה בכוונה... גם הגדלים השונים של התמונות זה בכוונה. אני לא הולך להחליף, סורי. לא בקרוב בכל אופן. עבדתי עליה יותר מדי.
אני כן ראיתי עונה שניה, כלומר, לפחות מספיק פרקים בשביל לדעת איך דן נראה. אבל התמונה הזאת בכלל לא דומה לדן.... אני חשובת שזה היה תום שאיתו התווכחתי עם זה דן או לא....
אבל בסדר, *פרצוף נעלב*, אל תחליף. רק שתדע שכל פעם שאני פותחת את התאר אני עוצמת עיניים. *מוציאה לשון*
מי שרוצה לדעת איך דן נראה זה פשוט: בבורלי הילס 90210 שמושדרת עכשיו בערוץ הילדים הוא היה כזה פרה-חבר של דונה עד שהיא זרקה אותו בשביל דויד ודן לקח איזה עבודה רחוקה במקום אחר אז מי שראה אותו טוב לו ומי שרוצה לראות שיחכה לשידורים החוזרים עוד-הפעם!!!
סבבה לך! ובאמת..אני די בטוחה שהן לא לבשו את מה שהן לבשו בתמונה,אם אני לא טועה (יכול להיות..אני בנאדם אתם יודעים..) לפיבי הייתה חולצה ורודה,פייפר סגולה ופרו נראה לי כחולה..