אההההההה!!!

snoway

New member
אההההההה!!!

יתושים מוצצים את דמי! יתושים מוצצים את דמי! כולי מתגרדת, ואני מגלה עוד נפיחות קטנה, ועוד אחת, ועוד אחת... שמתי את הרולר המסריח נגד יתושים אבל זה לא עוזר בכלל (או שפג התוקף ובמקרה הזה נראה לי שהולך לקרות לי משהו לא טוב). פרפרי לילה ענקיים נכנסו לחדר הקטן שלי ומתעופפים סביב בובה של מכשפה (באבה-יאגה) שתלויה , ובכלל אני מתחילה להרגיש בתוך סרט אימה. היצ`קוק, ציפורים, ציפורים, היצ`קוק, יתושים, אובדן דם, יותר מדי אובדן דם. ואני עוד אנמית. אמאל`ה!

leeloo

New member
אהבתי!

הודעה מאוד מצחיקה רשמת לנו פה... אני מכירה את התופעה אבל משום מה (ואולי אני פשוט ברת מזל) היתושים המכוערים מוצצי הדם, אינם מגיעים אליי! ואולי זה בגלל שמרססים אצלנו? אולי... אבל אכן אכן מגיעים אלינו העכבישים המעופפים האלה!! איזה מגעילים! מליון רגליים, כנפיים ענקיות, וגוף פיצפון!! דוחים כאלה... והם מגיעים בחמולות!! לא אחד שניים, מביאים לי את כל המשפחה! איזה עצבים זה!! בייחוד בטיול השנתי! אוי מיי גד! הם באו בקבוצות של מאה! בלי הגזמה! אני פותחת את הדלת של החדר שלנו, נכנסים איזה 20 כאלה, עוד פעם פותחים את הדלת, נכנסים עוד עשרים! והקטע הוא שהבנו מה שקורה פה עם העכבישים המעופפים הללו אז סגרו ופתחנו מהר את הדלת אבל הם לא מוותרים! אז אני לא יכולתי לסבול את זה עוד... זה חייב להיפסק, איני יכולה ללכת לישון ולדעת שהיצורים האלה ינחתו עליי בלילה! אז לקחתי מגב מהשירותים והתחלתי להכות! הכי חזק שיכולתי! הייתם צריכים לראות את זה... שורה של יצורים מעופפים מעוחים על הקיר וחלק גם נפלו על הריצפה! עכשיו מרוב שהיו הרבה, וחלק גם אל נהרגו במכה הראשונה, התחלתי קצת לאבד עשתונות... וחברותיי כינו אותי: ``באפי, ציידת היתושים``.... אז ככה היה לי סיפור עם היתושים בטיול השנתי. מאז החכמתי, ובביתי הקט והנעים לא יכולתי לסבול את העובדה שהחוצפנים נכנסים לי לבית! איזה מן דבר זה?! אז לקחתי את השואב החדש שלנו ולחצתי על start! כן ממש ככה! וכולם נכנסו פנימה, לתוך השואב! הידד! אין יותר יתושים! אחחח החיים הרגועים והשלווים בלי עכבישים מעופפים... לילו

mmm

New member
לא לא לא!!!...

עכבישים הם בעלי חיים טובים מהסיבה היחידה שהם מונעים מחרקים אחרים להתרבות ע``י אכילתם... ובזאת הסתיים שיעור בהבנת הטבע!!!. באשר לחרקים למיניהם m ממליץ על המכשיר הזה שפולט אדים מסויימים שמושכים חרקים, המכשיר לא מזיק וכו וכו`. BY mE

kirk hammet

New member
דבר או שניים על חרקים

חרקים נועדו למחיצה ורק למחיצה ! אם אתם רואים זבוב , אל תהססו , הרגו אותו ! שמעתי סטטיטיקה (ממקור מהימן למחצה) שעל כל בנאדם בפלנטה יש מיליון חרקים או משהו כזה אז תהרגו אותם ! שונא חרקים גם פרפרים שמשחקים אותה יפים , הם לא יפים ולא כלום , סתם צבעי הסוואה !

MERD!

New member
ראיתי את זה היום בתאמינו או לא!

דבר ראשון זה היה מליארד חרקים דבר שני הגעתי למסקנה שאם אני הורג מישהו אז לפי הסטטיסטיקה צריך להיות מליארד פחות חרקים עכשיו רק נשאר לחכות ולראות......... רק הזמן יגלה

MERD!

New member
יש פה עוד משהו שבא מזה..

אם אני הורג מליארד חרקים האם מישהו נעלם?

leeloo

New member
אני חולה על התוכנית הזאת! H-)

בייחוד עך דין קיין.... טוב שלא ח-ת-י-ך!!!!! מזה הגוף סופרמן הזה? ואם כבר מדברים על סופרמן אני בעד החזרת הסדרה לאלתר!! צריך כזה רצף של חתיכים בערוץ הילדים: גולשים בזמן ואז סופרמן! שווה ביותר!

kirk hammet

New member
רק משהו

sliders וסופרמן סדרות גדולות גם בלי המראה של דין קיין וג`רי אוקונל... אף פעם לא הבנתי את הרעיון של לקרוא לגולשים בזמן גולשים בזמן , הם לא גולשים בזמן בכלל ! רמברנדט בראון רולז ! i feel good .. המבין יבין

leeloo

New member
צודק הם לא בזמן הם במקום..

ויחי ג`רי ודין!! (וגם אחיו החמוד של ג`רי- צ`ארלי)

נעל

New member
בוודאי שהם גולשים בזמן

אי פעם הצלחת לעלות על הרכבת למרות שהגעת לא-בזמן? לנעל לא נראה שזה אפשרי. ואולי כן. הפיזיקה היום היא לא מה שהייתה פעם. ואולי כן, מי יודע (נעל כבר קראה ספר שבו חוקי הטבע השתנו אט אט כתוצאה מדליפה ביקום איפשהו, או משהו דומה. ספר נחמד, עד כמה שזה נשמע טפשי כרגע). אולי השם לסדרה נובע מכל העונות הראשונות שבהן היו עושים מאמצים עילאיים כדי להתאחד ולגלוש ברגע המסויים שבו החלון נפתח? נעל ;-)

hasaroot

New member
איי וונט יו סליידרס

אנד איף איטס קוויט אולרייט... איך אהבתי את העונות הראשונות של התוכנית הזאת!!!! זה היה מדהים! תמיד הם פגשו את הדאבלים שלהם והיה משהו מענין הסידרה התחילה לרדת כשהרגו את ד``ר ארטורו והכניסו במקומו את החיילת הזאת. הם בטח החליפו תסריטאים או משהו.. שמתי לב שבהודעה הזאת אין שתי שורות מחוברות עכשיו יש

SLIDERS...

אח,איזה נוסטלגיה עשיתם לי עכשיו.... זו הסידרה הכי-הכי טובה שערוץ 6 אי פעם שידרו!! (בקטגוריה של סדרות אמיתיות,לא מצויר) פעם הייתי מקליטה את כל הפרקים-ואני זוכרת גם שאיזה שלוש שנים היה להם רק עונה אחת שהם השיגו...אז הם הריצו אותה כל פעם מחדש וכשהיא הסתיימה אמרו-סוף הסדרה! ואז פתאום היו פרקים חדשים... ואני מסכימה-הכי מגניב היה פתאום לראות את קווין מול קווין... :cool: אז מה אם ג`רי אוקונול נראה ממש טוב גם ככה.. ופרופסור ארטורו היה כלי-הלוואי עלי פרופסור כזה רק חבל שהוא מת-ועוד איך הוא מת!מהגנרל הזה שמוציא לאנשים עם מחט מגזע המוח-ממש מעל העורף מין נוזל שקוף כזה-הוא חי מזה והורג אותם איקה! לימור מביעה את בקיאותה בחומר הנלמד...

mmm

New member
סידרה מצויינת!!!

m אהב את הסידרה הזאת מאוד מאוד, אבל לא לשכוח היו גם נשואים פלוס!!!.. כמובן שלm יש משיכה בלתי נשלטת למדע בדיוני... BY mE

kirk hammet

New member
באמת משהו

תמיד תהיתי , הגשר איינשטין-משהו-פודלסקי הזה באמת קיים ?! כאילו לא הוכחה מעשית אני רוצה לשמוע שבתאוריה הוא קיים נשבע לכם שאם יהיה לי משהו שקשור בפיזיקה באוניברסיטה (לא הגיוני לדעתי , שונא פיזיקה זה חרטה ברטה!) זה יהיה השאלה הראשונה שאני ישאל את המרצה שלי

PsiChO

New member
בערך...

ראיתי בערוץ שמונה תוכנית על צורות עתידניות של תחבורה, ואחת הצורות הייתה חורי תולעת כמו שרואים בסליידרס (מחרים את השם גולשים בזמן), לא משנה שקראו לו גשר אינשטטין-רוזן בלי פודלסקי. הרעיון הוא שהזמן הוא נזיל, וניתן ל``קפל`` את החלל וככה למעשה ליצור שני חורים וניתן בתאורייה לעבור דרכם. יוצרי הסידרה לקחו את זה קצת יותר רחוק, ואני חושב שזה רעיון ענק, בכלל אני חושב שהתסריטאים שם הם גאוניים (עד שבטח החליפו אותם בעונות החדשות). והנה ספוילר קטן לכם... תתחילו להעריך את הזמן שנותר לכם עם קווין מלורי, כי בעונות החדשות חלה ירידה של רייטינג, והחליטו להרוג את כל הארבעה ולהחליף אותם בצוות חדש, מה שגרם לירידת הסדרה סופית. מצטער.. היתי חייב...:) בכל מקרה אני מצפה מאוד לעונות החדשות. פסיכי*איך אני מתגעגע למבטא של הפרופסור...

kirk hammet

New member
לא נכון

רמברנדט נשאר עד הסוף המר הוא מקריא את הפתיח בעונה החמישית

erlich

New member
תאמינו או לא

אבל הפרופסור יקירכם נתפס על חם!!!!! חבר שלי סיפר לי שהוא ראה את אחד מהסרטים האירוטים האלה שהיו מקרינים בערוץ 4 בלילה, ולפרופסור היה תפקיד מפתח שם. belive it, ארז.

kirk hammet

New member
איכסה

גועל נפש הפרופסור בסרט אירוטי !? אגב מה זה המשבר גיל חמישים שעבר על הפרופסור בעונה השלישית שהוא התחיל להאריך לי שיער כמו היפי

למעלה