אהההההההה!!! עוד 11 יום!! אהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!
D DotCom05 New member 29/12/07 #3 יאאאאא ../images/Emo12.gif הזמן רץ מהר תאמת!! זה כתוב לי באוואי של האייסי מהחמישים יום..וכל יום הפחתתי אחד..זה כבר 11!! אזיה מהררר =0 איזה כיף! אני לא יכולה לחכות!!
יאאאאא ../images/Emo12.gif הזמן רץ מהר תאמת!! זה כתוב לי באוואי של האייסי מהחמישים יום..וכל יום הפחתתי אחד..זה כבר 11!! אזיה מהררר =0 איזה כיף! אני לא יכולה לחכות!!
D D e l i l a h New member 29/12/07 #4 איזה כיףףףףףףףףףףףףף פרק של עתיים סוף כל סוףףף אני מקווה שיהיו אתם יודעים מה מהר ולא נצטרך לחכות שנתיים חח
איזה כיףףףףףףףףףףףףף פרק של עתיים סוף כל סוףףף אני מקווה שיהיו אתם יודעים מה מהר ולא נצטרך לחכות שנתיים חח
D Dark and Twisty New member 30/12/07 #9 לי אין ברירה../images/Emo7.gif הלוואי ואפשר היה להעביר פרקים במסרים
O o R it New member 30/12/07 #10 חחחחחח אממ אני יכולה לנסות לעזור לך עם זה... תשלחי לי מסר אני אסביר לך=]
L LostCookie New member 30/12/07 #11 אעאעאעאע 10 ימים!!!!!!! לא יכולה לחכותDDDDDDDDDDD: עכשיו אי אפשר להמשיך לראות ביס): בקטנה,יש עונה חמישיתתתת
אעאעאעאע 10 ימים!!!!!!! לא יכולה לחכותDDDDDDDDDDD: עכשיו אי אפשר להמשיך לראות ביס): בקטנה,יש עונה חמישיתתתת