אהההההההה

../images/Emo66.gifתודה, אבל...

התכוונתי לכפכפים, ולא לנעלי אצבע. וזאת בעצם הבעיה, בנעלי אצבע יכולתי פשוט לצייר את הסוליה, והקו הזה... נו החוט שבין האצבעות>< בכפכפים צריך לצייר את...נו הדבר הזה שמכסה קצת את האצבעות וקצת את גב הרגל...*לא יודעת להתבטא*
ושוב, תודה בכל מקרה...

../images/Emo66.gifאבל אני כנראה אשתמש בזה

או שאני אשלב את זה בכפכפים שאני אצייר (אם בכלל), או שאני אשאיר נעלי אצבע ושוב תודה

שירי116

New member
אולי אף אחד לא ביקש אבל... ../images/Emo210.gif

...הנה כמה פלטות שהכנתי (חלק שמתי בשירשור שעוה הקודם)
תשתמשו בהן ותהנו!

LaLaPoP

New member
אממ......../images/Emo119.gif

שתשימו לי פה אתרים של ביסים בבקשה כי אני רוצה בייסים להכין עליהם דוליז ואין לי... אתרים כמו אי קנדי וכל זה...אבל אל תשלחו לי את השרשור של הבייסים כי יש לי אותו כבר ואני רוצה אתרים של בייסיים..
למי שתענה לי

שירי116

New member
../images/Emo210.gif יש טיוטריאל לבייס?

מצאתי טיוטוריאל לבייס באנגלית באתר http://www.over-the-moon.org/dollz אבל אני מעדיפה בעברית... אם למישהו יש אז
ושמתי לכן פלטות גם באחת ההודעות שלי אז תהנו מהן

Wandering Star

New member
לא יודעת מה עם טיוט', אבל

לדעתי תעשי בייס מבוסס על תמונה. ודאי שהכל נוכח וקל לצביעה. שכל הגפיים ברורים וכאלה.. ואז פשוט תעברי על ההצללות בגוף המקורי לאט לאט (למתחילות (בבייסים כן?) זה קצת כמו עיבודת נמלים) אבל זה שווה את זה. וזה דיי קל אחרי כמה זמן

morusha

New member
אני צריכה עזרה..

אממ אני לא מצליחה לצייר כף יד.. ואני יודעת שגם הפרופוציות לא נכונות.. אז אם מישהי מוכנה לצייר לי קווי מיתאר לכף היד או לתקן לי אותה אני אודה לה מאוד!!

אנבלייי

New member
שתי שאלות:

-מאיפה הבייס? - החולצה נראית שקופה? זה יצא לי ממש בטעות O_O

NoaBab

New member
אני צריכה עזרה!../images/Emo178.gif

אני צריכה טיוט לכובע מצחייה, או כובע רגיל. אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להכין או למצוא כי אני חיפשתי ולא מצאתי ולהכין טיוטים זה לא בשבילי! בתודה מראש!D:

למעלה