אהההההההה
ז זברה נוחרת New member 14/8/06 #4 ../images/Emo97.gifמכיוון שאין לוח.. מי אחראית על תחרות אוכל? היא הייתה לפני שלושה חודשים :///
X xbyhtz New member 14/8/06 #6 יש לי שאלה. אני לא בטוחה שאני אמורה לשרשר את זה לכאן, אז אם לא- תמחקו. לא לצחוק, אבל תמיד רציתי להכין פלטה בצייר ולא ידעתי איך... מישהי יכולה להגיד לי איך?
יש לי שאלה. אני לא בטוחה שאני אמורה לשרשר את זה לכאן, אז אם לא- תמחקו. לא לצחוק, אבל תמיד רציתי להכין פלטה בצייר ולא ידעתי איך... מישהי יכולה להגיד לי איך?
L lady from the hell New member 15/8/06 #9 ../images/Emo221.gifהנה הסבר, אם תביני ממנו משהו תבחרי צבע שממנו את רוצה להתחיל את הפלטה או שישר תכנסי לצבעים מסומן באדום- את מזיזה את החץ שם כן פעם קצת וככה את בוחרת את הגוון הרצוי בצד על הלבן התחלתי את הפלטה.
../images/Emo221.gifהנה הסבר, אם תביני ממנו משהו תבחרי צבע שממנו את רוצה להתחיל את הפלטה או שישר תכנסי לצבעים מסומן באדום- את מזיזה את החץ שם כן פעם קצת וככה את בוחרת את הגוון הרצוי בצד על הלבן התחלתי את הפלטה.
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 15/8/06 #10 ../images/Emo66.gifצריכה עזרה הבנתי שהשיער לא אמור להיות ככה... מישהי יכולה לעזור לי בשוונצים?
F FOBgirl New member 15/8/06 #15 הנה../images/Emo9.gif תקנתי כמה דברים, ממ המכנס לא מוצלל ממש יפה, אני לא יודעת איך להצליל יפה אבל לא שיניתי X:
הנה../images/Emo9.gif תקנתי כמה דברים, ממ המכנס לא מוצלל ממש יפה, אני לא יודעת איך להצליל יפה אבל לא שיניתי X:
L lady blak New member 15/8/06 #13 ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif שרשרתי לשעו"וה לא נכונה,לשעו"וה ישנה יותר קישור להודעה,אני עצלנית נו מה>.<: |לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=83591745|סלינק| ,מישהי... *שיניתיחתימה,אגב...וכןמחראניחוזרתהביתהסופסוף,וביומחמישיהבאאניעושהפסיםאדומים^^*
../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif שרשרתי לשעו"וה לא נכונה,לשעו"וה ישנה יותר קישור להודעה,אני עצלנית נו מה>.<: |לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=83591745|סלינק| ,מישהי... *שיניתיחתימה,אגב...וכןמחראניחוזרתהביתהסופסוף,וביומחמישיהבאאניעושהפסיםאדומים^^*
ק קסניוש המאמי New member 15/8/06 #17 ../images/Emo204.gifלמישו יש טיוטוריאל של ../images/Emo108.gif אולסטאר D:
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 15/8/06 #19 ../images/Emo66.gifטיוט' לאולסטאר מהשרשור טיוטים האחרון, של שירה (ככה אמרו )
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 15/8/06 #18 ../images/Emo66.gifועוד משהו^^ אני רוצה לעשות לדולי הזאת כפכפים -זה אפשרי בכלל? המכנסיים מסתירים את רוב הרגל... טיוט'? קווי מתאר? עזרה? תודה מראש
../images/Emo66.gifועוד משהו^^ אני רוצה לעשות לדולי הזאת כפכפים -זה אפשרי בכלל? המכנסיים מסתירים את רוב הרגל... טיוט'? קווי מתאר? עזרה? תודה מראש