אהההההההההההה.......

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo93.gif

אני לא מאמינה.. הבחור רציני.. מה אתם הומואים? וגם לסביות? איחס.
(
)

BeDaZzLeD

New member
sheesh ../images/Emo4.gif

"ואני לא הומופוב פשוט בחייכם פורום "גאווה צעירה"? זה לא נשמע קצת הומואי/לסבי(לא רוצה לקפח אף אחד)?" לא ידעתי שזה אמור להישמע אחרת....

black buttercup

New member
יוווווווווו

איזה בחור מצחיק! שמע חמודי, אולי לא הבנת...אבל כן, זה פורום של הומואים ולסביות צעירים. בגלל זה זה נקרא גאווה צעירה. אף אחד לא אמר שלא יכולים להיות פה סטרייט, ושכל מי שמצטרף הופך להומו א. כי לא הופכים להומואים, נולדים ככה. ב. השיחות פה הם לא רק על סקס בין לסביות או הומואים. ג. יש גם בי סקסואלים שנמשכים לשני המינים... א זתכנית אתה יכול גם להכיר מישהי שאולי תתעניין בך. זה ממש לא אומר שכל הבנטים עכשיו יתחילו איתך...אז מה גורם לך לחשוב שמישהו ירצה להתקרב עלייך? למה שלוכים תמיד מאיימים על הומואים שלא ינסו להתחיל איתם? מה גורם להם לחשוב שהם ירצו בכלל? מה נראה להם, שהומואים מתחילים עם כל בן שעובר לידם? בכל אופן...זה לא משנה אם אתה שיכור או לא! עצם זה שכתבת את זה לא מצביע על חוכמה גדולה מידי. זה גם לא חדש שאנשים שתויים נעשים גלויים יותר ואמורים את מה שהם חושבים. בכל אופן...אני מציעה לך לברוח עם הזנב בין הרגליים. כי זה מה שנשאר לך לעשות. או...שתשאר ותוכיח שאתה לא הומופוב ערס חסר מוח וצר אופקים. באהבה!

טוב....נגדיר את זה כתגובה

על כל הקטע הראשון אני רק יגיד תהנו א.אז תסבירי את התופעה שבטרייט נהפך להומו כי אף בן אדם בגיל שלוש לא ניסה נגיד להתחיל עם חברים שלו לגנון ב.לא מפריע השיחות כאן תדברו על מה שאתם רוצים ג.אני לא ממש מחפש קשר עכשיו אבל נגיד ש.... ג2.כי פעם ניסו לאנוס אותי בגן העצמאות(בירושלים) שני הומואים ומאז אני תרתי משמע מפחד מהומואים ד.הומופוב אולי אני לא בטוח,ערס אין מצב שבעולם ,חסר מוח לא בדקתי,וצר אופקים אני לא ממש אני דיי פתוח ואני מכבד הומואים שיצאו מהארון זה אומר שיש להם את הבייצים להכריז הנה זה מה שאני אם יש לכם בעייה אם זה תמצצו לי(תרתי משמע) ולסיום והכי חשוב punk's not dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! punk's live forever!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודיי זהו וזאת ההצהרה האחרונה שלי

StarChild

New member
אוי חמוד...:) בוא שוב...

*מוציאה את מחברת פסיכולוגיה* כן...אז ככה...אתה אומר שאתה מפחד מהומואים מאז אותו היום בגן העצמאות... ו בכל זאת אומר שאתה לא הומופוב...יש לנו פה סטירה... בוא נציין פרט בסיסי...הומופביה היא פחד מהומוסקסואלים/יות לכן אתה, מה לעשות נכנס לקטגוריה בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה... אם אתה רוצה ניתוח ללמה/איך/כמה רק תבקש, אני עושה על זה יחידה חמישית רעות.

black buttercup

New member
וגם עוד משו...

בקשר למה שאמרת על הגנון... כשהיית בגנון התחלת עם בנות? סביר שלא! (אני לא מדברת על משיכה בצמה). המיניות לא ממש מגובשת בגיל הזה. אבל...כן, יש אבל...זה לא אומר שאם ישימו אותך בחדר עם 10 הומואים במשך שבוע אתה הופך להומו! זה לא הוקוס פוקוס או איזו קללה. זו העדפה מינית. ואם אתה מגובש בדעך לגבי ההעדפות המיניות שלך אין לך שום סיבה לפחד שתדבק בחיידק ההומוסקסואליות. סבבה?! בקשר לדבר השני, אני מאוד מצטערת לשמוע שניסו לאנוס אותך שני הומואים, אבל גם אותי ניסו לאנוס...זה לא אומר שעכשיו אני מפחדת מבנים, אין לי שום סלידה מבנים. למה? כי אני יוצאת מנקודת הנחה שלא כל הבנים אנסים. מכאן שאתה צריך להבין שלא כל ההומואים אנסים וינסו רק להתחיל איתך...כמו שאתה לא מתחיל עם כל בת שקיימת לידך, ככה הומואים לא מתחילים עם כל בן שנמצא לידם!

BeDaZzLeD

New member
ניסו לאנוס אותך...?

או סה"כ ניסו להתחיל איתך, שמו לך יד על הכתף, ואתה החלטת שהם ניסו לאנוס אותך?

איי ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif (בקשר ל-ג2)

אני כן חושבת שאתה סוג של הומופוב, כי זה שתכבד הומואים מחוץ לארון - בהחלט לא ישנה את הבעתה שלך מהומואים, שאתה לאו בהכרח אשם בקיומה. תן לי להסביר לך משהו. פוביות הן דבר שאי אפשר לשלוט בו. מחשבות, אמירות, מעשים - כן. יש דרכים לרפא פוביות ופחדים, אבל זה כבר העסק שלך. מה שאני יכולה להבטיח לך - הוא שאף בנאדם לא מסוגל לאנוס דרך מחשב, ולכן אין לך מה לדאוג כשאתה מדבר איתנו. אף אחד פה לא "ינסה לאנוס אותך", כי מן הסתם אין שום אפשרות לעשות זאת
אני מקווה שזה הרגיע חלק מהפחדים שלך, כלומר, שלפחות כבר לא תפחד מאיתנו - ההומואים (ושאר הקהילה הגאה ובכלל) בפורום הזה - ותוכל להצטרף לפורום ואל הדיונים בלי חשש מאיתנו ו(בעיקר) בלי יציאות הומופוביות כלפינו
. תודה.

Blackice

New member
תגובה (רצינית למען שינוי ../images/Emo3.gif )

דבר ראשון, ברוך הבא לפורום
כפי שבוודאי הבנת, זה נשמע הומולסבי מסיבה מוצדקת.. אך הפורום אינו פונה אך ורק לחברי הקהילה ההומולסבית (הומולסביטראנסית, למעשה, אבל למי יש כוח לכזה שם ארוך?
) (מן הסתם, לטרנסקסואלים
. אבל זה לא קשור.
). יש לנו (יש לנו? נראה לי שכן, פעם אחרונה שבדקתי) סטרייטים פה בפורום, ואם אין בנמצא כרגע, הם ברוכים. כל מי שיתעניין להשתתף פה בפורום, מבחינת האנשים או הדיונים או כל דבר אחר... ברוך הבא.
ללא אפליות על בסיס גזע מין דת נטייה וכו'.
עכשיו, לגבי הסעיף הראשון... למיטב ידיעתי, אכן אי אפשר להפוך מסטרייט להומו. או להיפך, למרות ששמעתי סיפורים על טיפולים פסיכותרפיים אינטנסיביים שהצליחו בכך.. יש לזכור, אולם, שמדובר על אחוזי הצחלה נמוכים ביותר. לפי מיטב זכרוני, פחות מ-10 אחוז... ישנן הרבה תיאוריות לגבי המקור של הומוסקסואליות... ואף אחת מהן (לפחות, מבין המקובלות והפופולאריות) לא מאפשרת המרת סטרייט להומו. בגדול, יש תיאוריה שטוענת שזה עניין גנטי. שנולדים כך. יש תיאוריה שטוענת שזה מתפתח עם התפתחות המפה המינית במוח- לרוב מסתיים בגיל מוקדם, עד 5 או משהו בסגנון. למרות שבדרך כלל מוסכם שיש מקום לעיצוב הזהות המינית עד סביבות גיל 20-22 , מרבית הזהות מתעצבת בגיל מוקדם למדי. אה, ויש גם תיאוריה שאומרת שכולם ביסקסואלים, וחלק מודעים יותר וחלק פחות.. או משו כזה לא ממש הבנתי אותה לגמרי... נראה לי שאתה צודק, באומרך כי אנשים לא מתחילים עם חברים שלהם בגנון. לפי הנסיון שלי, מתחילים להיות מודעים לנטייה המינית רק בשלב כלשהו של גיל ההתבגרות. יש כאלה שמודעים קודם לכן, נניח מכיתה.. ד או משהו כזה. שמרגישים שהם שונים מהשאר. יש כאלה שמגלים את הנטייה המינית שלהם רק מאוחר, בגילאי 17-20 . ויש כאלה שמדחיקים את העניין בתודעה שלהם ורק בגיל 30-40, "מתעוררים" . אתה מוזמן להישאר פה קצת, לראות באמת על מה מדברים. כן, יש כל מני דיונים בסגנון.. "יראו, אלייז'ה ווד איזה שווה.." "בראד פיט ואישתו לשעבר, את מי תעדיפו?" וכו'. אבל יש גם דיונים יותר רציניים... שאולי תמצא מעניינים. אולי. ארז Zed is dead. i donnow about punk... but i do know about Zed. and he is dead.

sarah

New member
רגע... אתה רומז...../images/Emo12.gif

שלא מעניין אותך מי יותר שווה- בראד פיט או אישתו לשעבר?!
והחתימה, היא מהמדריך?
שרה

Kryptonite

New member
יאא!!!!*מחיאות כפיים*../images/Emo168.gif

כל הכבוד ארז!
עשית את דרכך היישר לעמוד הקהילות הראשי עם ההודעה המשובחת הזו!

גם סטרייטים לא מתחילים עם החברים

שלהם בגנון. ראיתי את הדיון הזה בדף הראשי ואני רוצה בעיקר להגיב על סעיף א' קודם כל,ראית פעם סטרייט מתחיל אם מישהי בגנון(או סטרייטית מתחילה אם מישהו,לא לקפח את הנשים)? מן הסתם לא,כל עניין המיניות מתעורר לרוב בגיל ההתבגרות,עד אז יש הפרדה גמורה בין בנים לבנות,או,במקרה של גיל שלוש,ילדים פשוט לא תופסים את עצמם כיצורים מיניים,לא הומוסקסואלים(או לסביות) ולא סטרייטים. אם תגיד לילד ש"הומוסקסואל זה אדם שנמשך לבנים" הוא לא יבין מה אתה רוצה מהחיים שלו(מניסיון,ניסיתי פעם להסביר לאחותי בת ה-7 מה זה הומוסקסואלים),ילדים בגיל צעיר לא מבינים מושגים כמו "משיכה מינית",אבל הם יודעים שבנים צריכים להיות חברים של בנות ואחר כך להתחתן איתן(או להיפך),לכן,סביר להניח שלא תמצא ילד מציע לילד אחר חברות.

יע לה

New member
חזק ואמץ אחותי.!!!!!

בדיוק בנקודה המתאימ!!! גאה בך (ואני בטוחה שגם את !!!... חחח....)

עברי דבר עברית!!!!

אפשר להעריץ אותך על זה? או שזה בגלל הבגרויות בללללשוווווןןןן...

ממש לא בגלל הבגרויות ../images/Emo13.gif

זה אולי התחיל ככה, אבל עכשיו זה כבר לא
בכל אופן הבגרות שלי בלשון היא רק בשנה הבאה, או אפילו שנה לאחר מכן - עדיין לא קבועו (תוכנית לימודים חדשה וכו'). אני חושבת שצריך לדבר עברית נכונה
כי: 1. זה ממש פאדיחה שכל הזמן יתקנו שגיאות שלך. 2. אם אתה עושה שגיאה נוראית אתה עלול להיתפס כטמבל, גם אם אתה לא. 3. זה ממש צורם באוזניים לשמוע אדם עושה טעויות גסות. 4. עברי דמאיט! דבר עברית דמאיט! אם לדבר, אז לדבר נכון! לעשות את זה כמו שצריך, כמו שכל דבר שעושים צריך לעשות כמו שצריך. מובן? 5. עברית זו שפה יפה לדעתי
לא רוצה לראות אותה נהרסת. אז אם כולנו נדבר עברית נכונה ונגיע למצב שלא נטעה *בכלל*, הרי שיהיה זה עולם יפה יותר ועברית יפה יותר לכולנו

למעלה