תגובה (רצינית למען שינוי ../images/Emo3.gif )
דבר ראשון, ברוך הבא לפורום
כפי שבוודאי הבנת, זה נשמע הומולסבי מסיבה מוצדקת.. אך הפורום אינו פונה אך ורק לחברי הקהילה ההומולסבית (הומולסביטראנסית, למעשה, אבל למי יש כוח לכזה שם ארוך?
) (מן הסתם, לטרנסקסואלים
. אבל זה לא קשור.
). יש לנו (יש לנו? נראה לי שכן, פעם אחרונה שבדקתי) סטרייטים פה בפורום, ואם אין בנמצא כרגע, הם ברוכים. כל מי שיתעניין להשתתף פה בפורום, מבחינת האנשים או הדיונים או כל דבר אחר... ברוך הבא.
ללא אפליות על בסיס גזע מין דת נטייה וכו'.
עכשיו, לגבי הסעיף הראשון... למיטב ידיעתי, אכן
אי אפשר להפוך מסטרייט להומו. או להיפך, למרות ששמעתי סיפורים על טיפולים פסיכותרפיים אינטנסיביים שהצליחו בכך.. יש לזכור, אולם, שמדובר על אחוזי הצחלה נמוכים ביותר. לפי מיטב זכרוני, פחות מ-10 אחוז... ישנן הרבה תיאוריות לגבי המקור של הומוסקסואליות... ואף אחת מהן (לפחות, מבין המקובלות והפופולאריות) לא מאפשרת המרת סטרייט להומו. בגדול, יש תיאוריה שטוענת שזה עניין גנטי. שנולדים כך. יש תיאוריה שטוענת שזה מתפתח עם התפתחות המפה המינית במוח- לרוב מסתיים בגיל מוקדם, עד 5 או משהו בסגנון. למרות שבדרך כלל מוסכם שיש מקום לעיצוב הזהות המינית עד סביבות גיל 20-22 , מרבית הזהות מתעצבת בגיל מוקדם למדי. אה, ויש גם תיאוריה שאומרת שכולם ביסקסואלים, וחלק מודעים יותר וחלק פחות.. או משו כזה לא ממש הבנתי אותה לגמרי... נראה לי שאתה צודק, באומרך כי אנשים לא מתחילים עם חברים שלהם בגנון. לפי הנסיון שלי, מתחילים להיות מודעים לנטייה המינית רק בשלב כלשהו של גיל ההתבגרות. יש כאלה שמודעים קודם לכן, נניח מכיתה.. ד או משהו כזה. שמרגישים שהם שונים מהשאר. יש כאלה שמגלים את הנטייה המינית שלהם רק מאוחר, בגילאי 17-20 . ויש כאלה שמדחיקים את העניין בתודעה שלהם ורק בגיל 30-40, "מתעוררים" . אתה מוזמן להישאר פה קצת, לראות באמת על מה מדברים. כן, יש כל מני דיונים בסגנון.. "יראו, אלייז'ה ווד איזה שווה.." "בראד פיט ואישתו לשעבר, את מי תעדיפו?" וכו'. אבל יש גם דיונים יותר רציניים... שאולי תמצא מעניינים. אולי. ארז Zed is dead. i donnow about punk... but i do know about Zed. and he is dead.