אהההההההההההה.......

מסכימה עם סיגל...

למרות שאני לא כ"כ אוהבת את העברית, זה ממש מעצבן לקרוא טעויות של ילדים בכיתה א', במיוחד ששנה שלמה(בכיתה ח')למדנו על הפועל והנטיות שלו(לא,לא הנטיות האלה).

k t

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט שפה יפה וצריך לשמור עליה. (כן, אני אחת מאלו שתמיד מתקנים את כולם
)

going mad

New member
Fuck us? oooo...with pleasure...

*מבט חושני* גררררר...אתה בטוח שלא יצא לנו משהו פה...? אתה..מאוד..מאוד..עושה לי את זה...אני דווקא די בניתי על זה אתה יודע... ה..עיניים שלך כל כך...RRRRROOOWWW בנים! תראו אותו... עגעגכעגכדגגכגכגדכעדעכ*מקיא* הממ...שים לב לצורת הדיבור שלך ולמילים בהם אתה בוחר להביע את עצמך...לא כולם יבינו את הדבר לו את המתכוון... ועוד דבר קטן יקירי... לפורום קוראים גאווה צעירה מסיבה מסוימת...האם יש פה הומואים? שכל ההומואים ירימו ידיים! האם יש פה לסביות? שכל הלסביות תרימנה ידיים! האם יש פה עוד מכל מיני אנשים שנמשכים למין שלהם? שאותם אנשים גם ירימו ידיים! הפלא ופלא! תראה מה קורה פה! כמעט כולם פה נמשכים אל המין שלהם(בצורה כזאת או אחרת) הממ...יש פה..."גאים" ,וגאים שהם "צעירים"(רובם לפחות) אני הייתי אומר שגאווה צעירה יתאים...!

תירגע שם דניאלה אתה שלי../images/Emo99.gif!

ובקשר למה שאמרת-כמעט כל אחד ממנו היה בגנון...אני לא זוכרת שאיזשהו מישהו ניסה להתחיל איתי או עם כל אחת מהבנות...לא חשבנו על שום דבר בצורה מינית ממש בגיל 3...רק בערך בגיל ההתבגרות אנחנו הופכים את הזהות המינית לנושא די דומיננטי בחיינו ואז אנחנו בעצם מגבשים אותה. נ.ב *יגיד-=אגיד

בואו נסכם את ההודעה הזאת

לפי דעת רובכם אני אידיוט המופוב טוב אז אני בדקתי את זה ו...כן אני אידיוט אבל הומובופ אני עדיין צריך לבדוק את זה עכשיו שאני יבין מה הקטע עם הא'? אני יסביר אתם כל הזמן אומרים לי : אומר ולא יומר ועוד כאלה דברים אסור לי לדבר עברית קולקלת? ואגב ההומואים ההם כן ניסו לאנוס אותי אחד מהם ניסה להוריד לי את המכנסים וחטף שרשרת (2.5 קילו) לראש

אוקיי...בגלל שלי משעמם אני אסביר...

יש שפה כזאת שנקראת עברית. פחות מפריע לי לשמוע עברית לא נכונה(למרות שאני ישר מתקנת), אבל אני לא יכולה לקרוא הודעות שיש בהן שגיאות כאלה. ודרך אגב-אומרים אני אדגיש ולא י. אוקיי, אז זה באמת נורא- 2 אנשים ניסו לאנוס אותך. אני עצמי מן הסתם לא הייתי רוצה להיות במצב כזה, אבל אני חושבת שאם חס וחלילה לי היה קורה מצב כזה, לא הייתי שונאת בנים(אני סטרייטית). כי אי אפשר לעשות פה הכללה אחת גדולה כמו: "כל ההומואים האלה אנסים". זו הכללה מטומטמת. אם היית מכיר את כל ההומואים בעולם ויודע שהם אנסים אז מילא...אבל זה מטומטם להגיד דבר כזה על אנשים וישר לשלול אותם רק בגלל הזהות המינית שלהם. באיזשהי תוכנית(The real world-למי שמכיר), איזשהו שותף בדירה, כושי, כמעט נאנס(אני אפילו חושבת שמקרה מאוד דומה לשלך) ע"י הומו. מאז הוא שונא הומואים...יותר נכון להגיד מפחד מהם. הוא ישב עם אחת מהשותפות והיא הסבירה לו שגם היא עצמה נאנסה ע"י כושי. אז זה אומר שהיא צריכה לשנוא כושים? לא! זה סתם תירוץ. אין לזה שום הצדקה. ליאור <שלא הולכת מחר לביצפר>

אני לא שונא הומואים

אני פשוט לא אוהב את המבט הבוחן שלהם...פחות או יותר אז אם אני פוגש אחד ממכם אל תסתכלו עלי או בפירוט על התחת שלי תהנו לכם עם העברית התקינה שלכם וסתם ככה יש לי חבר הומו אז מה זה מוכיח עלי?

תגובה:

אין לי מושג מה לגבי הומואים, אבל אני עצמי כן מסתכלת על בנים ובפירוט על כל הגוף שלהם... אם אני הייתי מסתכלת עלייך ככה, זה היה מציק לך? עלייך אני לא יודעת מזה אומר, אבל שחבר שלך יפקח לך קצת את העיניים. ואיך הוא חבר שלך, אם יש לו את "המבט" המיוחד הזה שלכל ההומואים יש? ליאור <מה האייסיקיו שלך?>

אוקי אז...התוגבה בפנים

1)כן זה יפריע לי בעקך כי עדיין אני לא אוהב יותר מידי תשומת לב 2)כי הוא מתחשב בי ולא מסתכל לי על התחת...הרבה והוא חבר שלי מכיתה ג' אז קצת קשה לשבור חברות כזאת

*ללא כותרת*

1. זו כבר האישיות שלך זה לא קשור בהומואים עצמם. רוב הבנות בוחנות את מי שהן רואות ואותו דבר גם אתם הבנים והומאים הם בני אדם, אז זה די טבעי. 2. אז זה אומר שאתה מכיר אותו...והוא בן אדם ובגלל זה זה מטומטם להגיד שכל ההומואים אנסים וכו' כי אחד החברים שלך הומו. אתה הרבה יותר מאחרים צריך להבין את זה.

אני לא אומר שכל ההומואים הם אנסים

קיבנימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss tamborin

New member
אני הבנתי אני אני!!

אבל אני אעשה את זה בקצרה כי עוד 3 דקות אני צריכה לצאת לבי"ס...
הוא מפחד מהמונואים בגלל אותו מקרה, מפחד. הוא יודע שלא כל ההומואים רעים ואנסים (עובדה יש לו חבר הומו) אבל הוא לא רוצה להסתובב איתם. כמו כן בנות ובנים מתבקשים *לא* להסתכל לו על התחת כי הוא ביישן וזה מפריע לו... אה כן..והוא אידיוט (הוא אמר לא אני) זהו? מעיין

sarah

New member
מחשבה:הפורום הזה הומופוב-פובי../images/Emo4.gif

שזה משעשע, אבל חבל.

*מתחילה להתעצבן*

אולי די כבר עם הקללות האלה?? אני חייבת להגיד: אתה פשוט אידיוטו ומתרץ אחד גדול. זהו.

למעלה