אהההההההההההה.......

PLAIN OL ME

New member
פוביה זה לא בהכרח פחד שנובע משנאה!

בד"כ זה לא ולעוד מידע תקראו על פוביות ועל הפרעות חרדה אחרות

sarah

New member
../images/Emo45.gif לא צריך להאשים פובים... ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

ז"א כמו קלסטרופוביה- שמפחדים ממקומות סגורים, לא שונאים אותם. ואני חושבת שהומופוביה שנובעת מפחד- אולי אפילו מוצדק בחלקו, היא מוצדקת לגמרי. אם הומואים היו מנסים לאנוס אותי (אמ, קצת לא הגיוני אבל..
) הייתי מפחדת נורא מהומואים, ואומנם הפחד הזה לא יהיה מוצדק לחלוטין (הרי רוב ההומואים לא אונסים אנשים מסכנים) אבל אני חושבת שלתקוף מישהו עם פוביה-פחד מהסיבה הזאת מהומואים זה לא מוצדק, לדעתי זה מגוחך.
באעבה, שרה

אהההההההההההה.......

פורום של הומואים צעירים!!!!!! לאיפה העולם הזה התדרדר????? הצילווווווווו שדי הגהנום עולים עלי עם הפודרה שלהם הצילו תביאו לי חלב אני ישמיד את מיסטר דרבי....זהו...זה מיסטר דרבי הוא הקים את החרא המזדיין הזה!!!!! so fuck you!!!!! נ.ב. אני סטרייט אז אל תבנו על זה

sarah

New member
אוה, ומשהו בעניין שינאה

לא.להיפך. (אני מגיבה לדבריה של זאת שאמרה שפחד נובע משנאה) למעשה- שינאה נובעת מפחד, לא ניתן לשנוא משהו שלא מפחדים ממנו, ואממ... נדמה לי שזה הוכח מדעית עם כל מיני עכברים ודברים כאלה...

miss tamborin

New member
ואני מסכימה עם שרה....

שנאה נובעת (גם) מפחד ולא הפחד נובע משנאה....

פינת ההומופוב../images/Emo35.gif

-כנראה. חברות וחברי הפורום, הרגישו חופשי להתסלבט, לצחוק, לרדת על ההומופובונים שלנו.

זה ידוע שהקרבה בין ההומופובים

להומואים היא גדולה יותר מאשר מסטרייטים "רגילים"...הגבול הוא דק מאוד וזהו גבול הפחד...ההומופובייה לא צומחת סתם כך...היא צומחת מתוך חרדה, מתוך חלומות שזה קורה להם, מתוך נטייה גלומה שכנראה מאוד מדאיגה אותם. תמיד תדעו שיש סיכוי טוב שאותו הומופוב יצטרף ברבות הימים לקהילה שלכם. מה שעצוב הוא הסבל שיעבור עליו עד אז!

k t

New member
../images/Emo6.gif

איזה פאנקיסט אנרכיסט מאאאאגניב יש לנו פה

Iris Carmon

New member
חחח

כל מה שאני יכולה לומר- "אהההה אדיוט הומופוב!! לאן העולם התדרדר???" ודווקא אני מכירה פאנקיסט שהתנשק עם בן אחר אז לא כולם הומופובים...

sarah

New member
ברוך הבאה לפורומינו הגאה!!../images/Emo34.gif

אתה סטרייט? אל דאגה, אחרי הטיפול שלנו אף אחד לא יוצא סטרייט

k t

New member
../images/Emo6.gif

ד"א, שרה, את נמצאת באיסיקיו מתישהו? (סתם שאלה תמימה) *הולכת לדפוק את הראש בקיר*

BabyGirl 4 Ever

New member
זה פסיידר ../images/Emo34.gif

יש פה דיי הרבה סטרייטים
אבל שאלה- מה אתה מנסה להוכיח שאתה מתנהג כמו אגיוט מוחלט

../images/Emo6.gif תיקון שגיאות לשוניות:

התדרדר > הִדּרדר דגש חזק משלים הידמות מלאה! ישמיד > אשמיד גוף ראשון יחיד עתיד - תחילית א' בפועל תמיד!!! עברי דבר עברית!

o O Y O o

New member
תודה../images/Emo70.gif

אני לא היחיד שמוטרף מזה שאנשים אומרים יגיד, יכתוב וכו'
או זה, או שמאומרים למלות
למלא god damn it

טוב ההודעה האחרונה שלי הייתה בגלל

שהייתי שיכור...נראה לי אני לא ממש זוכר אז כנראה הייתי שיכור ואני לא הומופוב פשוט בחייכם פורום "גאווה צעירה"? זה לא נשמע קצת הומואי/לסבי(לא רוצה לקפח אף אחד)? ומה זאת אומרת אף אחד לא יוצא סטרייט מפה? אתם תראו בוא נעשה עיסקה אני יהיה "חבר" פורום והכל ונראה עוד חצי שנה עם אני סטרייט או לא וסתם ככה עני יודא שיש לי שגיעוט קתיו טוב תהנו לכם

למעלה