אההההההההההההההה!!

beenINSANE

New member
נכון

אבל האמת היא שכל האופי של ההופעה היה שונה. המקום, האווירה... זו הייתה הופעה אינטימית עם מעט אנשים שממש באו כדי ליהנות מהמוזיקה, לצערי ברוב ההופעות של עברי, אם לא בכולן, יש הרבה קהל שסתם בא כדי לראות את עברי כי הוא חתיך, או כדי לצעוק ולעשות שטויות. וגם השעה המאוחרת תרמה. מן הסתם ילדות בנות 14 לא יבואו להופעה שמתחילה ב- 11 בלילה ונגמרת לפנות בוקר. כדאי גם לעברי לנסות פעם. ובאופן כללי, מי שהופיעו, שזה מקסים (אני נהנית) וברברה מורגנשטרן (המלכה! לחלוטין!) הם לא אמנים מוכרים שיש להם מעריצים.

ZVI Z

New member
בגלל זה אני מת שעברי יופיע בסינדרום

זה יהיה כ"כ שונה מעוד הופעה בבית שמואל/צוללת או כל אלה. ואי אפשר להגיד שעברי לא תורם בזה שהוא כל הזמן מצטלם בלי חולצה ודברים כאלה.. אני לא מגיב על המקסים הזה,זה סתם פרובוקציה שמטרתה להפוך את הפורום למקום פחות אינטילגנטי.

beenINSANE

New member
מקסיםםםםםםםםםםםם!!!

!in your face סתם נו. אין לי מושג מה זה הסינדרום הזה, ירושלמי שכמוך, אבל אם הופעה שם תהיה בסגנון של יום חמישי אני דפינטלי ארצה לבוא. עברי, לצערנו, מעודד את הגרופיות בהורדות החולצה שלו ובדברים דומים, מה לעשות. בסוף כולם מתמסחרים להם. וחבל.

ZVI Z

New member
זה נראה לי אמור להיות כמו התמונע

הזה. או משהו בסיגנון.

-מנסה לא להתעצבן-:/

אמרתי לך כבר שאני שונאת את הסינדרום הזה?! כן, אמרתי!!! ולפי מה שהבנתי ממקורות אמינים :)Q "חבריקו:]") בבית שמואל זה יהיה בסגנון הפסנתר..:]

QsomeoneQ

New member
אני גם חושבת שהם שילוב מוצלח...

בגלל שאתמול הייתי חצי מתה, הקשבתי להופעה עכשיו עוד פעם. השיר הראשון שעברי שר עם מקסי היה פשוט מ-ד-ה-י-ם, והשילוב קולות שלהם ממש ממש ממש יפה
את השיר השני לא ממש הבנתי, אבל אח"כ הקטע של take on me היה ממש מצחיק
בכלל נשפכתי מהאנגלית של מקסי, ומהתירוצים המוצלחים שלו, ומזה שהוא ביקש להפסיק לצלם

ZVI Z

New member
הסגרת את עצמך

את יודעת כמה אנשים מחפשים בנרות מישהו/י שהקליט את זה?! את יכולה להיות מליונרית!ואני יהיה המתווך. סתם.יש סיכוי שאת יודעת איך להעלות את זה לאינטרנט? ונחזור למקס, האנגלית שלו היתה ממש מצחיקה,כמעט על גבול המגוכחת אבל עדיין יותר מצחיקה ממגוחכת.והתירוציפ היו מדהימים. רק מעניין אותי אם זה היה ספונטני או מתוכנן.כי כמה שזה נראה ספונטני,לדעתי הבחור הוא הגירסה הגרמנית של עברי אז אולי גם את זה הוא ירש ממנו.את המחסור החמור בספונטניות.

QsomeoneQ

New member
חחחחח

אין לי בעיה לעשות קופי לקלטת למי שיביא לי קלטת עם ההופעה של עברי באמפי. פשוט הסרט יצא לי מהקלטת (של האמפי) ואני ממש מבואסת

אהמממ אני יפתור לך את זה

תני לי את האיסיקיו שלך... יש לי את ההופעה במחשב אני ישלח לך בכיף... או לכול אלו שרוצים אותה היא מופצת בתוכנת האי מיול תיהנו

למעלה