אההההההההההההההה!!

ZVI Z

New member
מקסמיליאין ועברי ב-102 FM?

זה נכון שיש שידור של זה? ואיזה שעה זה ההופעה? נראה לי שאנלא אוכל לשמוע,יהיו חייבם להקליט לי.

QsomeoneQ

New member
זה נכון זה נכון../images/Emo70.gif

לפי מה שהבנתי.. הם גם מחלקים כרטיסים ברדיו, למי שמעוניין לנסות לזכות

Ez sLeeP

New member
הייתי מקליט לך מורי שלי,

רק שאני לא ברדיוס קליטה של זה. אני אשמע, אם אני אשאר ער דרך הYES.

QsomeoneQ

New member
מור../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אם את רוצה, אני מקליטה ואני יכולה להכין לך עותק

jeackyh

New member
אההההההההההההההה!!

איזה כיף! http://www.102fm.co.il/programmes/index.asp?dw=5&gmt=2 קישור שההופעה משודרת ברדיו 102 אבל למה רק ב00:00? תמוהה... בכל אופן טים! מה עושים?! רדיו או על בסיס מקוי פנוי? איזה מתח! דבר איתי מחר!

ZVI Z

New member
אחלהאחלהאחלה

102 האלה כאלה גדולייים ועוד בשעה שמתאימה לי!

QsomeoneQ

New member
ניצול שרשור קשור ../images/Emo26.gif

אני לא מאמינה, אבל ממש לא מאמינה שאני אומרת את זה - אני לא הולכת להופעה
שוב... עוד פעם יש הופעה של עברי שאני לא הולכת אליה והיא ממש קרובה לבית שלי
אבל אבל... אין לי שמץ מי זה מקסימיליאן ואני כל היום חושבת אם כדאי לי ללכת רק בשביל עברי. והחלטתי שלא..
אז... אני אשמע את ההופעה ברדיו (מזל שלפחות זה...) וכמובן שמחר בבוקר אני אהיה בבאסה נוראית שתימשך לכל השבוע שלא הלכתי להופעה כמו ההופעה בגני יהושוע...
יהיה טוב....

נו אז אולי תלכי??

מקסימום לא תהני...אבל את תראי את עברי! ואת גם תצלמי לנו! ד"א- מי הולך? אני אומרת-לכי!

QsomeoneQ

New member
לבד../images/Emo35.gif

בלי שאני מכירה את "מקסי" (חחח נראה לי מוזר לא להכיר מישו ולקרוא לו בקיצורים...)
באמת מי הולך

נו באמת...

תלכי ואני מבטיחה לך שתהני אם רק תבואי בגישה אופטימית. האי אם לא תלכי- לא תדעי מה היה שםף וזה נורא קרוב לבית שלך. אל תפספסי. את תתאכזבי!!! מקסימום-עוד הופעה, קצתפחות מוצלחת מהאחרות. לא קרה כלום. לכי..... אני אומרת לך .... תנסי להינות-אין סיבה שלא תהני. חוץ מזה- אז מה אם את לא מכירה אותו. זה עברי לידר!!!

אויש!!! תקשיבי שוב...

מה יקרה אם תלכי לבד?!?! מה יקרה? ואין מי שילך איתך? זה באמת שלא נורא!! בהוםפעה בניצנים חברותי נטשו אותי לטובת חברה שלא הרגשה טוב (ואני כמו זונה לא הסכמתי ללכת אליה- אבל היו אחרות שילכו אליה אז..נו טוב. והם ידעו כמה זה היה חשוב לי-הופעה ראשונה..) אז נשארתי לבד, ובאמת שלא קרה כלום. הקהל של עברי ידודותי! נשבעת לך. מותק-=תעשה את ההחלטות הנכונות-אני לא אשכנע אותך. אבל תקשיבי- את תצטערי על זה שלא תלכי, אני מבטיחה לך. מקסימום תלכי ותעברי חוויה ואת תיהי המדווחת שלנו!!!! תיהי נציגת הפורום. אני אומרת לך שוב-לכי!! לכי לבד! לא יקרה כלום. בעיקר כי זה קרוב לבית שלך.

למעלה