אהבת נפש

מולוקו

New member
אהבת נפש

גדול עצבון הגורל מעיב את הנפש היום עירום בלי אהבה נותר בלי כסות להדליק זיק כבד הנטל מנשוא. עד כי יערב וייחשך וליבו מפקפק ביכולתו מתקתק השעון תיק טק מחשב את קיצו לאחור הלא מוזר החישוב לכל. תחת כובד הנטל יפול גם אם יט לערוב חושך לא מכבה עיצבות צל עגום נושק מזרחה מאור שוקע מערבה. החלום בהיר ומלא אור מלאכים עולים בסולם מעלה מטה תיק טק תיק בדיוק של שעון עולמי וחיוך סהרורי בשפתיו. בהנץ החמה יעור עדיין לא מרפה החלום חיוך על דל שפתיים עדיין נתלה כסהר בזווית פני השחר .

שמים1

New member
בקשה ../images/Emo79.gif

סהר חובק רקיע בדממה לוטף שבילי דמעות מלוחות. אי שם ינשוף ישמיע קולות שבר ואני אבכה בשקט. אי שם בשמי תכלת תחת כנפי מלאכים, יזהר סולם משאלות ואני אבקש אותך מבעד לשרעפי חלומות.

מולוקו

New member
דמעות

תבכי עלמתי תבכי במקומי השתחררי מעול עצבות השקי ערוגות ורדרדות וצימאון מדבר הלעיטי הפריחי את השממה פלא פלאים הצמיחי עלי כותרת הדליקי ומעל הכל השקיני.

oh me

New member
אין זו אלא רשלנות

נרדמתי על פני, בחסות הטמטום. גרפת לפניך הכל בלי רחמים: שורש רך, חומת מחסה. אתה לא תשוב לעולם. אעטוף את צלך ביריעת פלסטיק שהרוח מעיפה, מפה לשם. ואבכה.

מולוקו

New member
לעולם לא

תמיד אשמר את אמונך לעולם לא אלך ואפגום בתומתך. יד אוחזת מהדקת החזיקיני אל תרפי ידי בך אוחזת נלחצת. אין לך טבעת זהב ומעולם לא קניתי לך כזו אבל הנחושתיים והברזלים הם עבותות של אמון שבהם אנו מקדשים אחד את השני. לעולם לא תצעדי לבד אלא אם כן תחליטי כך...

אירוסים

ארסת אותי לך בעבותות אהבה נתת לי אמונך הבטחת חוסנך נתת לי בית בכל מקום שאתה נמצא הענקת לי חום ואהבה מאורסת אני לך בכנות ובאמון בך התקדשנו באהבה התארסנו בהכרה שמה שמאחד אותנו זו האהבה הגדולה

מולוקו

New member
וארשתיך לי באהבה

מצלעי נבראת מצלע האדם ואעשה לי אישה אשת חיל וארשתיך לי באהבה בעבותות של אמון והבנה שאת היחידה כי מצלעי בראתיך. יום השישי ויכולו מעשה הבריאה ואראה כי טובת מראה את ואצילה ואנחם על צלעי העקודה אתנחם בך בלילות בגופך ואת תתנחמי בי באישך. לכן בראתיך לכן יצרתיך עפר לרגליך.

oh me

New member
מקד מעט את תשומת הלב

עולם כמנהגו נוהג. גורלי נחרץ.

שמים1

New member
oh me

ברוכה הבאה לפורום שירה

למעלה