אהבת בעלי החיים

אהבת בעלי החיים

יש הרבה אנשים החיים לבד מאמצים כלב או חתול ולא מפרווה אני גרמתי סבל לאחים שלי , כי פחדתי מכלבים, לכן אף פעם כלב לא נכנס הביתה אז מה היו עושים , בשבת בבוקר סוגרים את הדלת ומכניסים את הכלב של השכנים ומשחקים איתו וככה למד הכלב לבוא אליהם , להתפנק עליהם יום אחד חזרתי בלילה מהעבודה שהדלקתי את האור הכלב ירד במדרגות וקפץ עלי בשמחה אני נבהלתי ,צרחתי אמא , והתעלפתי במדרגות , השכנים יצאו הצליחו להעיר אותי ולעלות אותי הביתה למחרת הכלב נעלם , מסרו אותו הלאה , אחותי והחברה שלה בעלת הכלב כעסו עלי מאז בכניסה שלנו כלבים יורדים במדרגותץ רק עם חגורה במשך השנים אחרי שהותקפתי כמה פעמים ע"י כלבים למדו אותי לקרוא קריאת שמע ואז הכלב מתרחק ממני ככה יכולתי להסתובב בלי לחשוש מכלבים המשוטטים ברחוב ואפילו הגעתי למצב בו יכולתי להחיות עם כלב באותו חדר , והמצחיק שהכלבים באים אלי שאלטף אותם לא זזים מהרגל שלי , לקח שנים עד שנרגעתי , אואפשרתי לחיות להתקרב אלי לאחרונה שהבדידות היתה קשה לי הציעו לי להכניס כלב הביתה הזכרתי לאחי את הסיפור עם הכלב במדרגות שעכברון נכנס לי הבתיה הציע אי תחזיקי חתול הוא כבר יתפוס אותו , אמרתי לו עזוב שטויות אצלי בבית החיות אצלי רק מפרווה או בתמונות , לא רוצה חיות אצלי בבית . אתמול בערב בצט קרה לי משהו מוזר , אחד המשתתפים אמר שיבוא עם הכלב ואני הרגשתי כמו בעיטה בסרעפת , ממש נעשה לי רע , בקשתי סליחה ואני לא מגיעה למקום שאלו אותי למה??? אמרתי יודעת שלא אהיה חופשיה בגלל הכלב שלא מכירה , נכנסתי לחרדה אמתית , הפחד הישן חזר לתחיה קמתי מהצט להביא משהו לשתות לא הצלחתי לבלוע, אז עכשיו אני יודעת מה זה חרדה והיה מוזר ששזה התפרץ ככה , לקח לי כמה שעות עד שהגוף נרגע מהמחשבה על הכלב הגדול אז אני אני מודה אני פחדנית , לא אוהבת חיות לידי , למרות שזה פתרון יפה לבדידות מה אתם אומרים על אהבת החיות והחזקתם בבית ?

כי אולי אין הנהלה...ודרך אגב מה קורה

בעניין מנהל/ת תציעו את עצמכם...לי אין אפשרות להגיע לרמת גן לראיון כפי שנתבקשתי בזמן הקרוב....

יקרתי פעמיםפ הגשתי לפורמים אחרים

בפעם הראשונה סגרו את הפורום להתחיל מהתחלה שהיה פורום של תמיכה ואז פנו אלי להגיש מועמדות לאלמנים ואלמנות שהמנהל המליץ עלי שאמרתי לה שאני לא אלמנה אבל מבינה את הצרכים היא התקפלה ככה שנפגעתי חצי שנה אני החזקתי את הפורום פעיל כאדומה , בסוף הציעו לזו שהמלצתי לה ולא הסכימו לניהול משותף אז לכן לא אציע בכדי שאסורב שוב, 2 תגובות שלילויות הספיקו לי

נסיכוש...לפני מספר שנים כשעוד

כשעבדתי במשרה חלקית בבית חולים הגשתי את מועמדותי שלוש פעמים למשרת אחות בית ספר ונדחתי...בפעם הרביעית התקבלתי...וכשעזבתי אחרי שלוש שנים [עקב העברת ההעסקה לקבלן ]קיבלתי מכתב המלצה חם ומוקיר ממנהלת משרד החינוך בעיר [שהייתה המעסיקה ]אז לא להתייאש..נסי..לדעתי יש לך את כל הכישורים...

ben 911

New member
ערד'....אחותי גרה ברמת גן.

הייתי שולח אותה במקומך וכך פותרים את בעיית ניהול הפורום.. ז.א. שהיא הייתה מציגה את עצמה כערדניקית המקורית וכן הלאה וכן הלאה.. הבעיה היא שהיא חרדית...והיא לא תסכים לתת יד לפעילות המתבצעת כאן בשבת.. והכי גרוע...היא מדברת בדרך כלל המון שטויות שלא לדבר על הקירצוצים המעצבנים שלה.. איך שיראו אותה שם בהנהלת תפוז...ישר יסגרו לנו את הפורום.
אי לכך אין לך הרבה ברירות.. קחי תרמיל..
קחי מקל..
סעי לרמת גן.
ותבוא עלייך הברכה.

בן יקירי...אני ממש לא צריכה את התפקיד

בסך הכל הפורום הפך לי בית ואני אוהבת את כ מ ע ט כולם וחבל לי אם ייסגר...חוץ מזה שסימפטי ושירקאן רוצים כבר לשלוח קריקטורות ותמונות...דרך אגב דחקתני על הסובוח,,,,אבוס עינאק....

ben 911

New member
../images/Emo10.gif ערדניקית הייתי בטוח שתקפצי על התפקיד.

כי התפקיד תפור לך כמו מחת ל... שחת.. מה חשבת? תחת? חחחחחחחחחח נכון.

ben 911

New member
המלצתי בחום על שושה...וכן לגבייך.

הו נואוז? אולי בסופו של דבר שתיכן תנהלנה כאן את העניינים.. אלא שהפעם באופן רישמי.

תתנחמי..את לא יחידה בשטח..

כשהייתי ילדה אחיי במקום לנסות לקרב אותי בעדינות לבעלי חיים עשו להיפך והפחידו אותי בבעלי חיים..אז בקטע הזה אני פחדנית..זה לא אומר שאני לא אוהבת בעלי חיים....אבל מרחוק..אדאג לאוכל, ווטרינר,לא אשן בלילה שגור מיילל..אבל.....בכל מרחוק..פוחדת לנגוע בבעלי חיים...

אתמול ממש הבנתי מה זה חרדה

הרגשתי כזו התכווצות של הסרעפת כמעט הקאתי ואני חשבתצי זה עבר לי , אולי זה כי אני קצת בלחץ לאחרונה

שירקאן12

New member
מעניין מאוד ...

לבעלי חיים ניתן להתקרב יותר מאשר להולכי על שתיים. וגם יותר נאמנים.הכוונה ל...
ול...
נסיכה מה יש לפחד מכלב ... נסיכה מי זה
צריך לפחד יותר....

זה פשוט

שגבר מטריד אותי יודעת להתגונן , החיים למדו אותי בדרך הקשה אם זה להרים ברך לאשכים שלו אז הגבר התקפל על הרצפה ואם זה להחזיק סכין מטבח הוא לא העיז להתקרב ויצא מהדירה אבל כנגד הכלב זה לא עובד , שמעת על התקיפות לאחרונה שאנשים ננשכו אותי כלב נשך כילדה ואני הציל את היד מהפה של הכלב או שמא זה היה תן לא זוכרת אבל זה הספיק לי לכל החיים

הפחד כילדה מנשיכה

אבא שסע לכלב את הפה והציל את היד אותי זה הפחיד מאד , הייתי ילדה פחדנית מאז לא התקרבתי לחיות , מורידה אוכל מרחוק לא נוגעת בהם שהייתי קטנה לא היו לי חיות אפילו לא מ פרווה ההורים לא עזרו לי להתגבר על הפחד מחיות

ben 911

New member
יש אמרה האומרת:...

שאם את רוצה חבר נאמן שיאהב אותך ללא תנאים. שלבו ידפוק בחוזקה בחוזרך מהעבודה. שאפילו אם תרימי עליו יד.. הוא לא יכעס וימשיך לאהובותך. שיסכים ללקק את פנייך אפילו אם מיוזעות המה. כל זאת ייתרחש אך ורק אם תקני כלב. ועוד אומרים שכלב נובח לא נושך.. אז כשכלב נובח לעברי אני מקווה מאד שגם הוא מכיר את האימרה. זכורני בגיל מאד צעיר הייתי נוהג לחזור מבילוי בשעות הקטנות.. היה שכן ערבי בשכונה שהיה באותן שעות מסתובב עם כלב מאד מפחיד.. באחד הפעמים הכלב היה משוחרר ורץ לעברי בצורה מאד מפחידה ומאיימת.. מבלי לחשוב פעמים פשוט טיפסתי על עמוד חשמל לא לפני שהרגשתי את נשימות אפו של הכלב על רגלי... לא רוצה אפילו לחשוב מה היה קורה אם הכלב היה מגיע אלי.

למעלה