אהבת אישה

Naama711

New member
אהבת אישה

אני נשואה כעשרים שנה, אוהבת את בעלי. נמשכת . מכבדת. יחד עם זאת נמשכת לנשים. יותר לנשים.
מעוניינת למצוא קשר שיהיה דסקרטי. איך עושים זאת?

פעם ראשונה בפורום פה. אולי תכוונו אותי אם זה לא הפורום...

חג שמח

sobeit88

New member
הדברים שנכון לעשות:

1. לדבר עם בעלך ולספר לו מה עובר עלייך.
2. להגיע להסכמה במסגרתה שניכם מסכימים בניכם על האופן בו את יכולה להיות במערכת יחסים מינית/רגשית עם אישה/נשים במקביל, או לחלופין מחליטים שלא מתאים ואת מוותרת, או שמחליטים שלא מתאים ואת לא מוותרת וכל אחד הולך לדרכו.
3. אחרי שסיכמתם את העניינים בניכם את מוצאת לך מישהי קבועה וכנה אתה מהתחלה- אומרת בפירוש שאת נשואה ושאת לא מתכוונת לפרק את החבילה וזו הולכת להיות מערכת יחסים משנית עבורך. אם זו מישהי מזדמנת וחד פעמית את לא חייבת לספר את כל הסיפור אבל כן כדאי להבהיר מראש שמבחינתך מדובר בעניין חד פעמי או מזדמן.

תזכורת- גם בעלך, וגם האישה/נשים שאת רוצה לפגוש הם בני אדם עם רגשות וזכותם לדעת למה הם נכנסים, כי כל דבר שלא תעשי משפיע עליהם ישירות או בעקיפין. אל תכפי עליהם סיטואציה שהם לא מעוניינים בה, זה מכוער ואכזרי.

כמו כן, מכיוון שזו כבר לא תהיה מערכת יחסים מונוגמית-
. כולכם (את, בעלך, הפרטנרית הקבועה אם יש כזו) צריכים להיבדק באופן תדיר ולהקפיד על מין מוגן.
עוד על מין מוגן בין שתי נשים את יכולה למצוא פה, ולא חסר עוד מידע באינטרנט.

אנחנו פה אם את צריכה עצה/תמיכה/סתם בא לך לשתף.
בהצלחה!!

sobeit88

New member
תוספות לגבי מין מוגן:

1. צעצוע משותף- שוטפים לפני שמעבירים. אפשר גם לשים עליו קונדום לפני השימוש ואז פשוט להחליף את הקונדום לפני שמעבירים.
2. מין אוראלי מוגן- קחי קונדום, תגזרי אותו לאורך. גם ניילון נצמד יכול לעבוד. מבאס, אבל אם זו לא פרטנרית קבועה ששוכבת רק איתך ואת שוכבת רק איתה אין מנוס.
3. לגזור ציפורניים ולשטוף ידיים. אם לא בא לך לגזור ציפורניים, או שיש לך חתכים ושריטות על הידיים את יכולה להשתמש בכפפה או לשים קונדום על האצבעות.
4. להיבדק באופן סדיר אצל הגניקולוג.

ולגבי כל דבר:
איבר מין לפי טבעת

פי טבעת לאיבר מין

זה יצא מטומטם, אבל שפה מפורשת תאלץ לסמן ב
, ומידע על מין מוגן צריך להיות זמין לכל הגילאים.

שכחתי משהו?

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה לפורום.

קודם כל, אני מסכימה עם סובייט. אז אין לי הרבה מה להוסיף.
האם בעלך יודע על הנטייה המינית שלך?

אני לא ממליצה לאנשים לבגוד. אני כן חושבת שמערכת יחסים שבה כולם יודעים מה קורה הרבה יותר טובה - מערכת יחסים שבה יש מודעות לזה שיש לכל צד עוד מערכת יחסים "מהצד". פחות קלה - זה נכון, אבל פחות פוגענית לטווח הרחוק.

וכמובן, כמו שסובייט אמרה, להשתמש באמצעי הגנה. יש כאן עוד מידע בנוסף למה שסובייט פרסמה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1452&messageid=159291477

למעלה