אהבתיך

אהבתיך

אהבתיך כאהבת אישה אל יחידה אהבתיך כאדמה פוריה המצפה לטיפת גשם ראשונה אהבתיך כמחפשת מטמונים הייתה לי האוצר החיים אהבתיך כאהבת לאה כרחל בתשוקתה אהבתיך אהבה אמיתית באתי אליך עדויה בתכשיט באתי אליך מאהבה מערגה בוא והבער איתי את אש התאווה באה אני אליך ממקומות רחוקים הרועה בגנים הלוקט שושנים הכנסני תחת כנפייך והבאני אל המעוזים אל היכלות רחוקים

שמים1

New member
אהבתיך ../images/Emo79.gif

אהבתיך בשקט בגוונים עזים כגווני השקיעה הנושקת לגלים, כאישה חושנית הרוקמת ערגותיה בתלמים פורחים של אביב מתקרב. אהבתיך בדממה בניצנוץ כוכבים, בנשיקה חרישית על שערי חלומות . בפרישת רקמת תשוקה נועזת בשבילי תקוות. אהבתיך!

niva99

New member
מהי האהבה

כמה סימלי למות בחג האהבה לחדול כשאת מוקפת לבבות שוקולדים ועננים בשומים כאילו מישהו חמד לו לצון רומז באצבע מורה גשי קירבי הלום רב לך מיין מרלו ממיני טופינים ומגדנות בואי למקום בו האהבה היא ללא קץ והענבלים בינות לכוכבים מהווים תפאורה למוסיקה שמימית...

אהבתיך בכל

אהבתיך בצבעים בשקט בניגונים בכמיהה כמו גלים בעליות במורדות בכוכבים במזלות אהבתיך בפריחה כמו דבורה שמצאה את מבוקשה והרוותה צמאונה בצוף האהבה אהבתיך! שמיים
מהמם!

יערית 1

New member
אהבתיך

ביום שמש מעונן, מול אופק ירוק מרגיע, ניצתה אש אהבתי, צמאה נפשי אליך, לגמתי מצוף מעיינותיך ביום שכזה- אהבתיך אישי.

אהבתיך,אהבתיך,אהבתיך ../images/Emo9.gifתודה טקי

תודה טקילה עך מצגת מהממת כל פעם מחדש אני מתרגשת שבת שלום [נשיקה]

טאKילה

New member
וחשקתי בכל אהבתך...../images/Emo79.gif

ואהבתי אותך, נבראתי בשבילך יצרת בי רוח ונשמה איתך נפשי שלווה. , ואהבתי אותך, גידלת את הילדה הנבוכה שבתוכי נתת לחיי גוון חייך לבי קשרת בלבך. , וחשקתי בך, שחררת נשיותי הכלואה נתתי אותי תחת כנפיך וערגתי לך בתשוקה ודמעתי כטל נכספת אליך. , ואהבתי אותך, כאהבת הנוצר ליוצר פתחת מולי שערך המואר בשמש, סהר, וכוכבים, וחשקתי בכל אהבתך.

שבילי אהבה

דלת לבי פתחתי לקראתך. עומדת מולך ובידי נרי דולק חלושות מסגיר אותי הזמנתי אותך ואתה רואה דרכי את קרן האור הדולקת בי אני לבנה צחה ובוהקת דלת ביתי על צירה סובבת אתה נכנס לליבי לתוכי לעמקי נשמתי חודר מסיר את כל הקליפות שנותרו בי והרוח הנושבת מחלוני הקטן ממלמלת אהבה שורקת תאווה יחד איתנו מתמזגת מצננת להט שבא אחרי סחף של מגע את גופותינו היא מלטפת באושר הגדול משתתפת האם חשה היא בגלים המתנפצים? הרי היא לא ידעה כמה המגע שלך אותי מקסים מעביר בי רטט עושה בי כישופים תלמי גופותינו הנשימות גיפופים והחיבוקים לי ולך מסמנים דרך בין השבילים שמחה שבאת בעיקבות אהבה לריח התשוקה שכשראית את הבהוב נירי בעלטה לא הססת תיקתקת ניכנסת בגופי ובליבי נגעת הארת

מתבשמת

New member
אהבתי לך ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

אהבתי לך תמיד מתחילה, מהקור שבציפייה. צעד אחר צעד מתקרב, לראותך. עולה בשביל עייפותך. מאחור הכל משאיר. את עורך בפניי מסיר. נופל לאט לרגליי. טובל בעונג חמוקיי. מתכסה בחום כנפיי. בשתיקתי טובע בשלווה, הבאה מעולם של אהבה. בשמיים חולף כוכב, המצית מיליונים אחריו. אל מרכבת אלים עולים, ובאחת נעלמים...

למעלה