אהבות שמחות

mr_lonely

New member
אהבות שמחות

רוח סערה הלמה בי, עודה הולמת. פצעיי לקקתי ככלב זב חוטם, עודני לוקק. ואת אומרת, יש אהבות שמחות. עודך בשלך.

לחיי התמימים

השמים נקיים מעננים חלפה לה הסערה יושבת לבדי מהרהרת לעצמי אמרת הרבה דברים הבטחת מגדלים אהבות אכזבות רצונות חלומות לחיי התמימים לוגמת כוסית ועצמי מבטיחה בזוהר ובחשכה לא אאבד את הדרך אל האהבה הברוכה

mr_lonely

New member
ימים שקטים

ימים שקטים, שקטים לכאורה. השבלול בקונכייתו, אין יוצא ואין בא. השקט צורח והדממה רועשת.

הדממה הזאת

שאון המכוניות אנשים הולכים ובאים מבחוץ הכל שגרתי אך לא כך בליבי מלא הוא בכאב בכי וצעקות ובדממת הלב הן לא נשמעות

mr_lonely

New member
מסתור

מצאה לה מסתור בפינת החדר, כשבלול בקונכייתו. אין בה כוח, אין בה כמיהה, מסתתרת מפני עצמה. בפינת החדר מצאה לה מסתור, רועדת בשקט את רעדיה, בוכה בשקט את דמעותיה, נעלמת לעצמה מעצמה. בפינת החדר היא בוחרת לחדול, שק דמעותיה יבש זה מכבר. רק אני בר המזל ואסיר התודה עת מתירה לי לבקר בקונכייתה.

משבר החומות

עוטה עלי שכבה נוספת ואתה בקלות מקלף גם אותה מתחבאה מסתתרת חומקת באפלה וגם לשם אתה מגיע ובא מביטה בך ביאוש מהול בשמחה אין לי היכן להסתתר מפניך ואתה בלי מילים מושיט את ידיך ואני כבר ברצון באה אחריך לומדתי לבטוח בך

mr_lonely

New member
עד הסוף

פורמת עוד כפתור במחשוף, חושפת עוד רובד בנשמתך. מסירה עוד בגד ומגלה עוד סוד. מערטלת בחושניות גופך ונשמתך. הולכת אל אהבתי עד הסוף.

מתבשמת

New member
דממת הדמעה ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

גולשת דמעתו החמה, משפת פמוט. בוחשת דממתו בדמה, לרטט דקות. נטיף חלבה נבקע, משלהבתו הקופחת. נאגר בה ונבלע, בשלוליתה הרותחת. מפסל דמעתה הקרה, מקרן עינה הנסדקת. צורב בליבו ניחוח אורה, ובידו כעדי היא בוהקת.

mr_lonely

New member
בלילות הקרים

בלילות הקרים שומע דמעותייך החמות, על לוח לבי מכות כטיפות של גשם ברכות. לי הן מזכירות עוד לא תמו אהבות.

רגעים קטנים גדולים

כשבלילות הקרים יחד על הספה יושבים אתה ואני צוחקים משוחחים אלו הערבים הכי קסומים אלו הרגעים הקטנים שהם כה גדולים רגעי האושר שבלב לנצח נחקקים

mr_lonely

New member
רגעים של שקט

שנינו יחד ליד האח רגעים של שקט, אל תאמרי מילה גופך מספר טוב ממך. ויש רגעיםדי לי ואביט בעינייך, אל תאמרי מילה עינייך מספרות הכל.

יערית 1

New member
בעיניך

יכולה להביט בך, להרגיש נשמתי בידיך, לעטוף אותך באהבתי, לחבק אותך בתשוקתי. יכולה להביט בעיניך, ולראות בהן את ליבי.

mr_lonely

New member
כשאת בלבן

כשאת בלבן, טהורה כלבנה, עולם עוצר מלכת ומצלצלים ענבלי פעמונים. כשאת בלבן, שקטה אך סוערת, ליבי הולם לקראתך וגופי עורג לגופך. כשאת בלבן...

למעלה