למה לדבר בשם "כולם"?
למה אתה חושב שמה שאתה מרגיש במאת האחוזים,זה מה שאני והאחר מרגישים? (על בטוח!!!לשיטתך. בוא ואני אחדש לך משהו,מתוק---שאתה מתיימר ומדבר על "כולם"---מבחינתי "כולם" זה אתה ותו לא. והמשפט "אין דבר כזה"--הוא משפט כ"כ יומרני ,שכדאי שיימחק אצלך מהלקסיקון. "אין דבר כזה"---הכוונה ל "אין דבר כזה" בחיים שלך. ואם אני אומר לך שאני מאוד אוהב להתאהב--אבל מעולם לא חיפשתי אהבה. מעולם. (גם כשהיו לי תקופות ארוכות שהייתי ללא בת זוג). מה תגיד אז? שאני לא נורמלי? (אז בסדר. ממילא,מה שנורמלי פה בארץ,לא נורמאלי בעולם..ולהיפך. אתה רוצה דוגמאות? אצלינו בארץ זה מאוד לא נורמלי כל נושא הזנות-יש מעצרים,יש פשיטות והשד יודע מה. תיסע להולנד ותבין כמה זה מאוד "נורמאלי" (לשיטתם) שיש זונות ברחוב מסויים,שאלפי אנשים ותיירים מגיעים לשם בשביל לשכב עם אחת הנערות. אבל למה ללכת כ"כ רחוק-אפילו אצלך,פה בארץ,יש דבר כזה "נורמאלי" ו.."לא נורמלי"-ואתה חי במדינה הכי קטנה בעולם. אצל אוכלוסיה מסויימת (לא נזכיר מגזרים) השידוך הוא חלק בלתי נפרד מהחיים. ואילו,אצל מגזרים אחרים פה בארץ--מי בכלל נוקט בשיטה הזו? אתה רוצה שנדבר גם על אלה שמתחתנים ברבנות ואלא שלא? מה נורמלי? ומה לא נורמלי? בקיצור---תהיה קצת פחות יומרני,ילד. ותדע שאין דבר כזה ש....אין דבר כזה. בהצלחה ילד