אהבה

dolev85

New member
אהבה

מישהו או מישהי מכירים בחורה שלא מסוגלת שמישהו יאהב אותה ? ( אני מתכוונת לגבר ) כשמישהו מתחיל איתה היא בורחת .כדי שלא יקרה כלום . מה דעתכם ?

אני מאמין שזה נובע...

מחוסר ביטחון עצמי ומחוסר אהבה עצמית... כלום מחפשים בטוח ואין דבר כזה... הצעיר הנצחי

למה לדבר בשם "כולם"?

למה אתה חושב שמה שאתה מרגיש במאת האחוזים,זה מה שאני והאחר מרגישים? (על בטוח!!!לשיטתך. בוא ואני אחדש לך משהו,מתוק---שאתה מתיימר ומדבר על "כולם"---מבחינתי "כולם" זה אתה ותו לא. והמשפט "אין דבר כזה"--הוא משפט כ"כ יומרני ,שכדאי שיימחק אצלך מהלקסיקון. "אין דבר כזה"---הכוונה ל "אין דבר כזה" בחיים שלך. ואם אני אומר לך שאני מאוד אוהב להתאהב--אבל מעולם לא חיפשתי אהבה. מעולם. (גם כשהיו לי תקופות ארוכות שהייתי ללא בת זוג). מה תגיד אז? שאני לא נורמלי? (אז בסדר. ממילא,מה שנורמלי פה בארץ,לא נורמאלי בעולם..ולהיפך. אתה רוצה דוגמאות? אצלינו בארץ זה מאוד לא נורמלי כל נושא הזנות-יש מעצרים,יש פשיטות והשד יודע מה. תיסע להולנד ותבין כמה זה מאוד "נורמאלי" (לשיטתם) שיש זונות ברחוב מסויים,שאלפי אנשים ותיירים מגיעים לשם בשביל לשכב עם אחת הנערות. אבל למה ללכת כ"כ רחוק-אפילו אצלך,פה בארץ,יש דבר כזה "נורמאלי" ו.."לא נורמלי"-ואתה חי במדינה הכי קטנה בעולם. אצל אוכלוסיה מסויימת (לא נזכיר מגזרים) השידוך הוא חלק בלתי נפרד מהחיים. ואילו,אצל מגזרים אחרים פה בארץ--מי בכלל נוקט בשיטה הזו? אתה רוצה שנדבר גם על אלה שמתחתנים ברבנות ואלא שלא? מה נורמלי? ומה לא נורמלי? בקיצור---תהיה קצת פחות יומרני,ילד. ותדע שאין דבר כזה ש....אין דבר כזה. בהצלחה ילד

אגב..לגביי אותה בחורה

הבריחה שלה מאהבה,בהחלט נובע מפחד מסויים. אבל אני עדיין עומד מאחוריי כל מה שרשמתי לך,בהודעה ממקודם. נכון,שזה שונה בהקשר לבחורה ששאלה את השאלה---אבל זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי לך בהודעה. היה חשוב לי להבהיר זאת

תקשיב ערן היקר

כולם מחפשים בטוח בחיים וזאת עובדה קיימת !!! המשפט שרשמתי לסיום מדבר על כלל החיים ולא רק על תוחם האהבה... אחרת לא היו פחדים בעולם בגלל שהכל היה בטוח וגם אם הכל בטוח בחיים אז לא היה חוסר בטחון מבין ? אבל יש סיבה טובה מאוד לה וקוראים לה איזון !!! כי אם לא היה פחד אז לא היה אכפת לך מכלום כי אין מה שיעצור אותך... אם לא היה לך כאב לב איך הייתי חש שאתה אוהב... משפט מסכם אין רע בלי טוב וכל דבר והפכו וכדי שתשלים עם זה לחיים בריאים !!! אני כן אתנצל שנתתי תגובה אמיתית אבל קרה ואני ממש לא ילד חמודי הצעיר הנצחי

sweetdreams

New member
מאיפה הביטחון הזה??

ואתה משוכנע ב100 אחוזים שזה "כולם", ושזה "בטוח"?? גם אם מה שאתה כותב הם דברים נכונים (ובמקרה הזה אני לא חושבת ככה), ניסוח כזה היה מעלה אצלי יותר פיקפוק במילים שלך מאשר הזדהות עם מה שאתה כותב..

תגובה

אין דבר כזה, לפחות לא בנורמלי. כל אדם זקוק לאהבה. תלוי, איך מתחילים אתה: יפה או לא יפה. יש אנשים, שפחות בוגרים גופנית ונפשית למגע גופני.

אני ממש לא מסכימה איתך.

אני חושבת שזה בהחלט תגובה נורמלית למצבי חיים שונים, שלצערי הופכים ליותר ויותר שכיחים. כן, כדאי לטפל בזה, אבל זה לא אומר שזו לא תגובה נורמלית.

הזוייה

New member
כן בהחלט

זה נובע מאלפי סיבות, חוויות העבר, דימוי וביטחון עצמי נמוך, פגיעות, אכזבות, חרדה חברתית. האד הוא ייצור חברותי מייסודו, להימנע מחום ואהבה זה משהו שבא במודע ומאיך שהאדם בוחר לנהל את החיים שלו. הוא שם חומת מגן מולו כדי לא להיפגע ולכן הוא מעדיף להישאר לבד מאשר להיכשל או להתאכזב. זה כמו להתחמק משיעור זה או אחר, כשבסוף תופסים אותך ואתה מקבל נכשל או מעולה קשה לי להאמין שמישהו לא רוצה אהבה.

בסופו של דבר

אהבה שמקבלים לא פוגעת, אלא תורמת. המטרה של מערכות יחסים לעזור זה לזה ולהגן מסכנות חיצוניות. מאז החיות זו היתה המטרה, וכך יהיה תמיד.

וגם כן

אהבה נכפית, לא בוחרים אותה. כשמוצאים אדם שמתפתחת אהבה אליו, רוצים אותו ומקוים שיחזיר לנו אהבה. פועלים בשביל זה.

oferyosi

New member
את מדברת על עצמך מן הסתם??../images/Emo13.gif

אם יכול להיות???? הכל יכול להיות בחיים. יכולות להיות הרבה סיבות לזה.... כמו חוסר ביטחון בעצמה והערכה עצמית נמוכה. רצון לא להתאכזב - כי נכוותה בעבר. פחד ממחויבות (לפעמים המחויבות היא דמיונית אבל הפחד ממנה עדיין קיים) אירוע טראומטי בעל אופי מיני בעבר.... מה זה בדיוק "לא מסוגלת"??? פה אולי התשובה..

למעלה