אהבה

אושי 6

New member
אהבה

מה כבר נותר לומר אחריי שנות הגעגוע, אחריי לב מבעבע,. רק צרה אחת נשארה , בדמוי צלקת חתומה. אהבה היא דבר נורא , ואתה אוהב אותי בוכה, אוהב אותי קטנה, לא משפיעה לא מכתיבה, לא מפריעה. אל תדברי, תחייכי, תהיי יפה ותשתקי. אהבה היא דבר נורא... וכשרציתי, צעקת, כשבכיתי, צחקת. רק כשאהבתי, אהבת, אהבה נוראית,אכזרית,בדויה... מוקדש לחברה... .

deerman

New member
אהבה

כל הנוגע בה נפגע עזה כמוות אהבה חזקה יותר מקנאה נהרות לא ישטפוה מחייה היא וממיתה מחברת היא ומפרידה ובידינו הבחירה איזה שימוש נעשה בה..באהבה. אהבת אמת..אינה תלויה בדבר.."רק כשאהבתי..אהבת..." אהבה היא כח מניע..אם נשתמש בה בתבונה..אזי הלב יוכל להרגיש עוצמתה. אם נקח אותה למקום של פגיעה..נשתמש בה לרעה..ואיזו מן כוונה. אהבה היא בחירה אהבה היא לראות את הטוב אצל האחר ואם נתמקד בטוב שבכל אדם..נוכל לאהוב כל אדם? אהבה נכזבת זו התבדות האשליה.התעוררות מחלום נפלא למציאות מרה.. ."בחרנו" לראות רק את הטוב והתעלמנו מהרע..והוא כל הזמן היה שם.. והוא חכה...בסבלנות..ככה..לידינו..שנתעורר מהחלום..למציאות האמיתית. אז נכון, מסתבר שאין זו היתה אהבה "מבחירה"..אלא אהבה של "בלית ברירה"... אהבה ממקום של "חסר" ולא אהבה ממקום "שלם" בחרנו "למלא" חור ונותרנו מאחור עם "בור" והוא עתה גדול ועמוק יותר..ומי כרה אותו? נכון..אנחנו..

אושי 6

New member
אהבה...

הכיצד היא כה מעוורת, מסנוורת, צורבת. לעצמותיי חודרת, לעימקיי נישמתי, בי היא מקוננת. ממתינה היא לעיניי העצומות, שיפתחו כבר שיביטו עמוק, אהבה היא נפלאה , כשהיא טובה, כשהיא נצחית, גם כשום דבר לא קבוע כשהכל רעוע, שההיגיון מתריע, וכשהלב מריע האין כל אהבה היא מעוורת? מתסכלת, מחדדת? אהבה הכל בה נברא הכל בה נזרע וביום אחד את כל כולי היא קוטפת, זוהי אהבה נהדרת....

שמים1

New member
ניצנים רכים של אהבה

טיפות של טל מרוות נפשי ושוב אני לוגמת המיית גלים שירת הים המתנגנת בסער. שחר ביישן מלטף את פניי בקרני שמש צעירות מפזזות אלי בלאט זורעות בליבי ניצנים רכים של אהבה.

למעלה