אהבה

karmy66

New member
אהבה

רעד עבר בגופי המייחל וכל נימי-נפשי שאלה שואל היכן היית עד היום איך חייתי עד הלום עימדי מול המראה חפשי מעל ראשך את ההילה ממשי את שכמותייך אולי כבר החלו לצמוח כנפייך

ריקי די

New member
קמע

דימיתי עצמי ישות קדמונית, עולם שלם חשך ונעלם סביבי, אך מקסם שוא. ואתה מפיח הרוח, קמע נאמן ללהט, כנפיים שקופות לך לעוף סביבי לגלות את שאבד בי.

שמים1

New member
אהבה חרישית ../images/Emo79.gif

עצמת עיניים מבלי להביט לחוש את הלהט את רטט המבט. הבטתי מבלי לראות צללי תשוקה חומקים כאדים על חלון, בשרטוט אצבעות מקלפת שכבותיך. רעד עבר בינינו בסדין של שתיקה באהבה חרישית.

odo13z

New member
כשאת איתי....../images/Emo66.gif

כשאת איתי אוחזת בידי דבר אינו חסר הכל מובן ברור והגיוני איני חושש לחיות איני חושש למות אולי רק מצטער על כל רגע שלא תהיי איתי כשאת איתי בזרועותי.... ממריא ליבי אל השמיים אהובתי בת האלמוות שובי אלי....

ברבאימה

New member
אהבה ותשובה לה

תדמני למלאך או פיה, אך זאת יקירי לא תדע, אגלה לך פתרון החידה: לא מלאך אני כי אם מכשפה! ואין אישה כמוני יפה. ואתה יקירי פה בזמן, לי תהיה האביר התורן. אעפעף בעיני, אקרבך אלי, אפסק את רגלי, ותקרב אלי הזוי הלם, זכרותך למולי, וכמעט היא אצלי. ובאחת אתלוש את ליבך ממקומו במיזיד כי נחוץ הוא לי לנזיד.

karmy66

New member
ואפילו אם שיטית

דואג אני ללבך יפתי את תאחזי בקרנות המזבח ותבקשי להיות לי לזבח ולא לא מכשפה הינך אלא יציר אללוהים ועוזריו בואי כנסי אלי להרמון לך ורק לך אבנה ארמון לך אגרום לזמם אחר עשות בך זממי דואג לך יפתי עדינה ושברירת כמו שפירית צחורה ויפה כמו נסיכה יווניה לא לא אזעזע אותך יפתי אפליא בך במילותיי ולא באיזור חלציי אימרי לי כי התגעגעת אליי אימרי שאהבת אותי בדמיונך עד בלי די ולא לא מכשפה הינך אלא יצירה מופלאה ראי איך זכרותי צמאה

למעלה