אהבה...

אהבה...

יש איזה ילד שהכרתי בקיץ שעבר והיינו ידידים בהתחלה ואז היה איזה קטע איתו הוא רצה להיות חבר שלי והיה איזה קטע איתו ולא הסכמתי ....והשנה התחלתי לאהוב אותו ככה אני חושבת לפחות שאני מרגישה ואני לא יודעת עם הוא מרגיש אלי גם משהו אבל יש בעיה אחת הוא מעשן ויש לו מלא קטעים עם כל מיני ילדות .....מה לעשות....????????

s h u s h a1

New member
השאלה היא מה זאת אהבה.

יש אהבה ויש הדלקות ויש הבדל בין השניים (ויש גם עוד דברים אבל בינתיים אני רואה שאת בשלב של מה ההבדל בין הדלקות להתאהבות). בקיצור, אני חושבת שאת רק דלוקה עליו בואי נגיד את זה ככה.. אם הוא נמצא ב"קטעים" עם כל מיני בנות, אני לא חושבת שכדאי לך להתחיל קשר איתו כי את יכולה להפגע מזה. בקשר לזה שהוא מעשן - הוא פוגע בעצמו ועישון זה רק פוזה, עישון פאסיבי שלך יפגע גם בך. אני לא מכירה אותו ולא יודעת מה את מרגישה אליו באמת. כל מה שכתבתי פה היה מתוך הבנה שלי ממה שכתבת, יכולה להיות פה גם אי הבנה. אני ממליצה לך לא להתעסק איתו, לפי מה שהבנתי הוא טיפוס שיוצא עם הרבה בנות ולא אכפת לו מבת אחת, משהו שאת לא תרצי כי לפי מה שכתבת את אוהבת אותו ורוצה אהבה חזרה אבל רק בשבילך.

sh53

New member
בגיל 12 מותר להתבלבל בקשר לרגשות

ושהרגשות לא יהיו כל כך ברורים, שפעם אוהבים ופעם לא כל כך, ופעם לא מבינים את הצד השני (גם בגיל יותר מאוחר זה קורה
). למה שלא תנסי איתו קשר ידידות? תתקרבי אליו לאט לאט, לא צריך להכריז "אנחנו חברים", אפשר להנות יחד גם בלי המילה חברים, כי מה שעושה את החברות ליפה ביניכם זה איך שאתם מתייחסים אחד לשני, מתקשרים אחד לשני, שולחים כל מיני דברים נחמדים ומצחיקים במיילים או ב- ICQ אחד לשני, לא משנה אם הוא נקרא חבר או ידיד - העיקר להנות יחד. כשאת כותבת שיש לו כל מיני קטעים עם ילדות אחרות למה את מתכוונת? צוחק איתן ומסתובב איתן או התכוונת ליותר קשר אינטימי (חיבוקים, ליטופים, משחק להן בשיער, נשיקות ועוד)? בקשר לסיגריות - זו בהחלט בעיה, גם אני לא כל כך אוהבת סיגריות, לכן אפשר לבקש שלא יעשן לידך כי את לא כל כך אוהבת את הריח ומקסימום לתת לו סוכריה/מסטיק להעביר את הריח קצת מהפה אם לא נעים לך שיוצא לו ריח של סיגריות מהפה.

celeste9

New member
יש לי שאלה אליך

בת כמה את? בקשר לילד שאת אוהבת את התחלת לאהוב אותו אבל אולי הוא כבר בקטע אחר

למעלה