אהבה אני רוצה למצוא מישהי לעשות איתה אהבה לא רק סקס טכני סקס אהבה איפה מוצאים?
ב בני ברקיי New member 24/4/06 #1 אהבה אני רוצה למצוא מישהי לעשות איתה אהבה לא רק סקס טכני סקס אהבה איפה מוצאים?
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #10 "הניק באנגלית" אט אטא אתה מציף אותי ברגשות נ.ב יש מקום לעוד טרמפיסט?
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #13 בקצב הזה תצטרך לפחות מיניבוס עם *לוגו באנגלית* "כוסון שמחזיק אצבעות לגברת..."
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #15 כאילו חשוב על שילוב של ה*לוגו זה התחום שלי* עם המראה שלי... כאילו יש לנו פה לפחות סטארט-אפ "כוסון שפולט מילים *בשפה של ההוא* "
כאילו חשוב על שילוב של ה*לוגו זה התחום שלי* עם המראה שלי... כאילו יש לנו פה לפחות סטארט-אפ "כוסון שפולט מילים *בשפה של ההוא* "
ס סינדי23 New member 26/4/06 #35 אם אתה מבטיח להחזיר אותי... לרחוב הרצל... כי רק משם אני מכירה את הדרך חזרה....
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #5 מישהו חצוף ניגש היום אלינו ל"מסעדה" ושאל אם יש לנו עלונים למסאז' *כוסון שכמעט בטוח שבני ביקר אותו היום...*
מישהו חצוף ניגש היום אלינו ל"מסעדה" ושאל אם יש לנו עלונים למסאז' *כוסון שכמעט בטוח שבני ביקר אותו היום...*
ס סינדי23 New member 26/4/06 #36 חחח.. באמת קטע התיזמון הזה.. לא, לא פרצתי למוח.. פרצתי לחנות ההיא, בגלל זה אני מכירה את הדרך