ומה אתה חושב? שהוא לא מזיין בשכל?
N november76 New member 25/4/06 #21 כוסון....כנס שנייה בד"כ אני חושבת... ת'אמת, לא כ"כ מעניין אותי את מה/מי הוא מזיין.
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #22 כאילו אם אני אומר "וזה מעניין אותי כי?" ואם הגבתי אני יוצא דיי פטאתי... אז אין לי מושג איך פועלים במקרה כזה נראה לי שאני זקוק לעיצה מה*ניק באנגלית* HELP
כאילו אם אני אומר "וזה מעניין אותי כי?" ואם הגבתי אני יוצא דיי פטאתי... אז אין לי מושג איך פועלים במקרה כזה נראה לי שאני זקוק לעיצה מה*ניק באנגלית* HELP
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #24 מיצי...את ההסבר לזה את יכולה לקבל רק במסרים אבל זה על חשבון קערת החלב היומית שלך... "כוסון בקיצוצים..."
מיצי...את ההסבר לזה את יכולה לקבל רק במסרים אבל זה על חשבון קערת החלב היומית שלך... "כוסון בקיצוצים..."
כ כוסון בצפון 20 New member 25/4/06 #26 "מובחרת" את מתכוונת 0 אחוז שומן.... אתן, הבחורות כל החיים דיאטה אחת גדולה ! עדיף כבר להשרף בגיהנום...
"מובחרת" את מתכוונת 0 אחוז שומן.... אתן, הבחורות כל החיים דיאטה אחת גדולה ! עדיף כבר להשרף בגיהנום...
B BodyCount40 New member 25/4/06 #28 נדיר אח שלי גיבור מעטות הן אלו אבל בהצלחה בחיפושים ומקווה שבאמת תיפול על אחת
A Anywere is New member 25/4/06 #32 אין קשר. הוא אמר/כתב שיש מעט נשים שאוהבות ונותנות סקס של אהבה...אז אני הגבתי בכך שלא ידעתי שאני נדירה...מה שלדעתי זאת ציניות.
אין קשר. הוא אמר/כתב שיש מעט נשים שאוהבות ונותנות סקס של אהבה...אז אני הגבתי בכך שלא ידעתי שאני נדירה...מה שלדעתי זאת ציניות.
א אלופה אחת New member 25/4/06 #33 ../images/Emo4.gif ממה שזכור לי ... כתבת שטרם עשית סקס.... או שזה כבר השתנה ביומיים ?