אהבה

tomalaga

New member
אהבה

אהבה היא כמו ההרגשה הכי שווה אהבה היא כמו מחלה אהבה היא כמו חיוך אהבה היא כמו שיר אהבה היא הרגש הכי נדיר אהבה מחזיקה אותנו חיים אהבה היא כמו מים. שלחתי מלאכים שישמרו עלייך אבל הם חזרו אליי בוכים שאלתי מדוע הם בוכים? והם ענו לי "איננו יכולים לשמור על מלאכים אחרים" בשביל כל העולם אתה מישהו ובשביל מישהו אתה כל העולם זה דברים ששלחו לי

tomalaga

New member
זאת ששלחה לי את זה אמרה לי שיש

לה עוד אבל לא רציתי עוד, כי אני לא יכול שהיא שולחת לי כאלה דברים, כי זאת הילדה שאני בדיכאון בגללה...

יו אני הייתי בדיוק במצב הזה

היה מישהו שאני ממש רציתי אותו, אבל הוא הציע לי ידידות בלבד... ואני רציתי יותר.... והרגשתי שאין בידי לעשות כלום בשביל להיות איתו.

תהיי אלוהים נחמדה

"אין לי דרך לישון בלעדייך ואין לי כבר חשק לקום לקחתי ללב ו.. עכשיו לא נותר לי שם כלום" תמיד כיף להתחיל את היום עם שיר חמוד של יוני בלוך, הלא כן?
זה באמת נורא יפה, מה שכתבת, אבל שום דבר לא יפה יותר מההרגשה עצמה. הרבה הרבה אהבה שיהיה לכולנו בשנה הבאה! (2004.. גו! עוד יומיים בלבד!) וזהו וזהו. אוו... יש לי מצברוח משעשע היום. איך זה? בטח בגלל השביתה. וויפי! אז מי שמעוניין להשתעשע, אני כאן! (מי ייתן והשביתה תימשך עוד הרבה הרבה) (לט אס פריי)

sh53

New member
באתר האהבה הישראלי יש מלא כאלה

וזה אתר שווה ביותר. פעם החתימה שלי היתה: שלחתי מלאכים שישמרו עלייך אבל הם חזרו אליי בוכים שאלתי מדוע הם בוכים? והם ענו לי "איננו יכולים לשמור על מלאכים אחרים" שיניתי אותה כי אני גולשת בפורומים שפרידה וכאב זה חלק נכבד בהם, ולא רציתי לנופף בחתימה כזאת (אז לא היה לי חבר והחתימה מצאה חן בעיניי בלי קשר לכך שיש או אין לי חבר).

למעלה