אהבה...

• פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך
`````` לאהוב ``````...!!!

לאהוב... להסתכן שלא להיות נאהב... לקוות... להסתכן באכזבה... אבל אנחנו חייבים להסתכן, משום שהסיכון הגדול בחיים הוא-לא לסכן... מי שלא מסכן כלום, לא עושה כלום, ולא רואה כלום... לא לומד.!!! ```` להרגיש,להשתנות,לגדול, לאהוב ולחיות...```` ** ** ...M...

חותם על הכל למעט.......

לא הבנתי למה להסתכן כדי לא להיות נאהב??!!!!!!! הרי באהבה דו סטרית בו-זמנית עסקינן והלוואי שאהיה אוהב ונאהב גם יחד !!! הרי זאת כל הפואנטה !!!זאת האהבה שקשה לנו להשיג !!! ספייס,אמרי לי בבקשה כי היתה לך טעות תחבירית בלבד כי שאר הצהרתך דווקא מוסכמת עלי וסותרת הרישא....

```` ארבלון ````...!!!

ב- מחשבה שניה אתה צודק... ...... האמונה כי אנו נאהבים...... למרות הכל..... להיות יחד זאת התחלה... לשמור על הקשר זאת התקדמות... ולעבוד יחד זאת `````` הצלחה ``````... ** ** ...M...

`` ארבלון ``...!!!

כמו שאומרים : `` אם אתה אוהב מישהו, `` שחרר אותו באהבה ``, אם יחזור אליך הוא שלך, ואם לא יחזור אליך הוא ממילא לא אמור היה להיות שלך `` כל אחד מאיתנו הוא יחיד ומיוחד, וכל אחד מאתנו מסוגל לדבר יחודי רק לו, אשר אף אחד אחר אינו מסוגל להשתוות אליו. הכל כל כך מאוזן, כך שאפילו שני פתיתי שלג זעירים אינם זהים... ** ** ...M...

ב א ר י

New member
פאנק....

נאמר זאת כך, אנו לא צריכים לעשות כלום בכדי שהאדם אותו אני אוהבים יאהבנו בחזרה. האהבה היא דבר משותף לשני לבבות,כך שאינך צריכה לעשות כלום בכדי שחברך יאהבך,אם הוא אוהבך את תדעי זאת בעצמך ואם את צריכה לעשות בכדי שהוא יאהב אותך הרי זו לא אהבה. האמיני לי שהייתה לי אהבה אמיתית וכנה,הייתי מאושר במשך שלוש וחצי שנים עד הרגע הגדול שבו נקטע הכל. הרגע שבו גיליתי דבר שלא רציתי לגלות. אז רק לידיעתך ישנה אהבה אמיתית והיא לא הפרעת אישיות. מקווה שתמצא האהבה דרכה אלייך. בארי

pank

New member
בארי יקר!

מה לא הייתי נותנת כדי שאהובי הוירטואלי שהקשיח את ליבו אליי, ישיב לי אהבה. אני יודעת ששומעים וירטואלי אז זה נשמע קצת לא רציני, אבל אני ממש התאהבתי בו בנשמה שלו. ואני מתקשה להגיע להשלמה עם העובדה שזה נקטע. אבל אולי כשתגיע אהבה אמיתית כפי שאתה מתאר אולי תשכיח ממני את אהבתי הוירטואלית.

למעלה